bence değil evlenen boşanıyor çünkü..
herkes cevap versin
dikkate alınacak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok zor bulmak , Evlenen senin dediğin gibi boşanıyor ya da gerçekten mantıklı mantıklı mantıklı hareket edilecek.
peki kız mı erkek mı dikkat edecek biraz?
:) evlecek kız çok ya da erkek çok onda sorun yok evet ama artık şartlar aile olmak tan çok nasıl rahat yaşatır beni oldu sankı
Cok iyi bir eş nasip olursa neden evlenmiyim
İki ayaklı şeytanlaşmış eş nasip etmesin Allah
Amin amin inşallah
Devirle alakası yok. Evliliği nasıl gördüğünle alakalı. Çevrene bakıp kendini soğutma.
tamam haklısın ama eskiden boşanma korkusu vardı toplumda şimdi ise herhangi küçük bir durumda çiftler boşanıyor bu iyi değil ki
Haklısın, çoğunluğa baktıgımızda öyle ama bunun eğitimle alakası var bence. Eskiden kadınlar erkek eline mecbur hissediyordu kendini simdi korku yok. Tabi insandan insana fark eder, senin gibi düşünen bir kızla olabilirsin mesela.
eğitim o zaman evliliğe zarar mı verdi yanı herkes hak sahibi oldu diye her evlilik bitebılır benım gibi düşünen kız yok ;))
Evlilige zarar veren egitim degil, egitimli insanlar oldu diyelim. Vardır illaki emin ol
yanı okuyan biriyle evlilik zor olur?
Hayır tabiki öyle demek istemedim. Okusun tabiki güzel bir sey ama düsünce yapisi evlilige bakis acisi hayat gorusu bunlar önemli
aslında parasını kazana bilen bır eğitimci evlilikte sorun yaşarsa daha rahat boşanıyor bu kesin o zaman evlilik rahat bir yasam gerektiriyor
Boyle dusunmen yanlis. Maddi konuda rahat diye kolayca boşanacak diye bir sey yok. Evlilige gereken onemi veriyorsan sadakat ve baglilik oldugu surece kimse parasi var diye sıkıldım diyip bosanmaz sonucta.
ben olanları söylüyorum sonuçta tabiki kimsenin bır neden den dolayı bosanmasını istemem ama ortada her şey denızkızı
Ben eski kafalıyım o yuzden seninle ayni fikirde degilim :) Caga uydurmak zorunda degilsin dusuncelerini ve hayatini.
ben uydurmak zorunda değilim ama ınan herkes bu konuda bir fikirde ortak olmadı boşan ;))
Yapacak bir sey yok oyleyse evlenme 😄
hahaha sanırım öyle olacak :)
Maymun iştahlı olan insanlar için evlilik uygun değil. Vs
o nasıl oluyor peki?
Yani evliliğin getirdiği zorluklar dan kaçmayacak ve ihanet etmeyecek insanlar evlenmeli.
peki onu nasıl bulup guvenecksın ki
Nişanlı olduğun sürede deneyeceksin. Maddi manevi sorunlarla alakalı.
bence kimse aynı odaya girmeden tanıyamaz bır birini
Hayır katılmıyorum.
öyle nişanlı iken her şeye tamam dersin bunlar her Zaman örnek le açıklandı ama bas basa kaldıktan sonra değişti her şey bireysel bakma olaya genel
Anlıyorum lakin nisanlıyken kör aşık olmamakta çok önemli çünkü insanlar illa bir yerde açık verir.
bilmiyorum yaşamadan bilemeyiz herhalde
Cevap
1Cevap
Zinadan korunmak için evlilik gayet ideal
peki evlenip zina yapanlar var ve mutsuz olduğunu var sayalım bu ne olacak?
:)) aynen
Yanlız mı ölüceksin?
evlenip çocuk sahibi oldun ve bosandın erkek ya da kadın çocukları aldı o zaman birey tek kalmayacak mı daha kötü bir durumda olmaz mı?
mantıksız
neden peki?
milletin mezhebi çok genişledi
işte avrupalı fikirler var evlilikte bu yüzden başarı sağlanmıyor artık
bu durumda gavur kızı daha mantıklı
onların dilini öğrenmek daha zor :)
aynı genişliğe mensup insanlar. hiç yoktan onlar kendi kendi kültürünü inanışını yaşıyor. bizdekiler ne türk ne müslüman. daha fena
hepsini yaşıyoruz yanı bir düşüncede o zaman biz uzak durulım her şeyden ;)
aynen
mantıklı
neden peki?
tek yaşayıpta ne yapacan
evlilik yanlızlıktan Kurtulmak mi
bence öyle yalnız ölmekten kurtulmak çocukların olması sevmek sevilmek
işte o dedin olsa güzel peki günümüz evlılıklerınde pek son olmuyor o ne olacak?
o kadarını bilemem
:) tabiki değinmek istedim o esmıray ;)
B dedim
cevap halinde neden peki :?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar