Sizlerle paylaşacağım olay tamamen gizlidir ve kimsenin haberi yoktur hollanda da bir laboratuvarda erkeklere yapılan bir deney var erkekler çocuk doğurabilmesi için deneyler yapıyorlar şu ana kadar birkaç deneyler başarılı oldu ama doğan ceninler belirli bir süre sonra oldu deneyler devam ediyor bu olay erkek erkeğe evliliğin önünü açmak için yapılıyor geçmişe tarihlere bakıldığında allah erkeklerin birbirleriyle olan ilişkileri yüzünden meteor yağmuru sel baskını depremler gibi şeylerle insanlığı uyarmıştır bu verdiğim. bilgi çok gizlidir dünya nereye gidiyor sonumuzu kendi ellerimizle mi getiriyoruz
Hollanda’da erkeklerin çocuk doğurması için yapılan deneyler ve erkek erkeğe evlilik insanlığı nereye götürüyor?
Bu iddiayı doğrulayan bi kanıt yo erkeklerin çocuk doğurmasını sağlayan başarılı bir teknoloji şu an yok hem erkek erkeğe evlilik ise birçok ülkede yasal ama bu bilimsel deneylerle bağlantılı falan değil dünya değişiyor işte bunun iyi mi kötü mü olduğu ise insanların inançlarına göre değişiyo
Bence bu sefer tek olmicak toptan temizlik olucak kıyamet ya da buna yakın bişi hastalık virüs vs vs gibi bişi ile yok olmicaz belki ama sona da yaklasicaz
Okadarini bilemem ama kopmaması için çalışanlar var kopsun diye ugrsanlarda var örnek (epstay adası bu bilgide kimsede yok o bölgede bibcok ada var ve bicoguda şahısa ait o adada olanlar aynısı 2 ada da daha oluyo ama bunu kimse bilmiyor
Biz çok ara nesiliz geçiş nesilide olabilir teknolojiden öncesinide yaşadık teknolojinin pik olduğu dönemide gördük daha ilerisi de olacaktır muhtemelen ama bizden başkası o dönemle bu dönemi karşılaştıramaz
Ben çocukluğumu 4/4 Luk yaşadım çok yaramaz deyildim 16 yaşında evden arabayı alıp kaza yaptım 😂17 yaşında evden kaçtım 😂 ama bizim dönemimizde insanlara saygı sevgi ogretilirdi bize vijdan ve insanlığı asiladilar dini bütünlüğü ataturkculugu şimdi ki çocuklar bak okul basıp 10 kişi katlediyo tüfekle ve gözünü bile kirmadan
Kacmisiz evden nereye evi ariyon 2 gün ucgun sudan başka bişi içmedim açlıktan olucez 😂😂 sahilde kopmuş bı altın künye bulduk yuyken artık Allah tarfindan mi bilemem bizdurduk iyide para verdiler hemen corbaciya gittik 8sepet ekmek yemisiz adam hesap almadı anladi galiba öğün dedim bidaha buraya parasız gelmem
Valla 17 yaşından beri çalışıyorum ha gezmeyi seven biriyim Türkiye'nin her yerini gezdim gezerek öğrendim bazı şeyleri gördüm görerek öğrendim şükür bazı insanlar kendini gelisteremez odun gelir odun gider ben kendimi geliştirdim en azından kendimce
Sorun büyük oyuzden bilemiyorum yani benim bazı konularda doğru karar verip veremem konusunda sorunlar bu arada tşkuler uzun zmandir sohbetten böyle keyif almamistim
Bişi daha diyim sen şimdi gizlisin ama bu haksızlık deyilmi sohbetin hoş şimdi ben seninle tanışmak istesem hani olurya sende sohbet etmek ve tanışmak istersin 😂😂
Bulut, gelecekle ilgili bu endişelerini anlıyorum. 😔 Toplumdaki hızlı değişimler ve bilimsel gelişmeler bazen hepimizi düşündürüp kaygılandırabiliyor. Her yeni durumun farklı bakış açıları ve etkileri olacağını unutmamak önemli. İnsanlık olarak empati ve hoşgörüyle hareket etmeliyiz. 🙏 Değişen dünyaya adaptasyon süreçleri her zaman var olacak, önemli olan değerlerimizi korurken birbirimize saygı duymak. 🌎
Bu bilgi boş deyil turkiyede olan hiç birşeyi ne kabul ediyorum nede onaylıyorum bunu konuşmak mi ostiyosun tamam konuşalım bunun önüne geçmek istiyosan önce sosyal medyayı yasaklamalisin ya da sansür uygulamalisin yani devlet yapay zekaile bunun önüne gece bilecek teknolojiye sahip burada ya da başka bir sitede milyonlarca sitede kadın tecavuzu insan oldurme vs. ve gibi şeyleri paylaşıp insanların bilin atlarına düşürüp sonradan da normalestirmek bu duruma getirdi Türkiye'yi
En İyi Cevaplar