Erkek kuzenimi kardeşim olarak görüyorum ama abim kahve içmemi, buluşmamı doğru bulmuyor, bana onun için kızdı ama ben asla o gözle bakamam ve çok saçma geldi, kötü hissettim kendimi. Böyle düşünen var mı
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Normalde saçma ama sana davranışlarını anlatır mısın?
Gayet normal yani o da öyle davranıyor ekstra bana hiç bir yanlışı olmadı benim için abim nasılsa o da öyle
Abinin dikkatini çeken bir şeyler olmuş olmalı kesin ama. Sanırım sen farketmedin ama bakışı ters geldi
Yani bilmiyorum ben hiç art niyet düşünmedim yani kuzen evliliğini onaylayan biri değilim bana ekstra farklı bile gelmez abimi nasıl öyle bakamazsam aynısı o da bana öyle bakıyordur
Büyük ihtimalle dediğin gibidir. Ama abin erkeklerin aklından geçeni bilebilen biri ve yakınlığın veya fiziğinden dolayı önlem alıyor da olabilie
Belki çocuk o gözle bakıyor
Yok asla
Bu kadar emin olma
Nasıl ya kuzen kuzene sen kuzenine his besler misin
Ben beslemem ama afedersin bekaretini kuzenine veren o kadar kız tanıdım ki
Nasıl yani ne alaka
Bak şunu unutma büyüklerin bir şey diyorsa vardır bir bildikleri onların dediklerini yap pişmsn olmazsın
Haklısın ailemin fikirleri benim için önemli ve hiç bir zaman ailemi karşıma almadım mesela bir kızla bir erkeğin kanka anlamında arkadaş olup baş başa buluşması çok normal gelmez ama yargılamam ama belli bir mesafe olmalı diye düşünüyorum kız arkadaşlara göre ama kuzenim diyince cidden abim nasıl gözüme farklı gelemez kuzenimde ve ailemin de benim gibi düşünmemesine kırıldım aslında çünkü kuzenimle bile mesafemi korurum birlikte uyuyacak değilim ama bu tarz şeyler bana tuhaf ve kötü geliyor
Emin ol ortam çok kötü ve ailenin sözünü dinle onlar asla senin kötülüğünü istemez
Teşekkür ederim dikkat ederim
Rica ederim iyi geceler
Belki abinin ondan duyduğu başka bir şeyler vardır
Kız erkek sakıncalı
Ne alaka benim erkek kankam bile yok her şeyi yanlış tarafa çekmem ayıp bence
Dacma
Kürt müsünüz
Hayır
Yani bana da öyle geldi ailemde normalde öyle her şeye karışıp geri kafalı tipler değil ama baş başa buluşmam rahatsız etmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, hiç de yalnız değilsin bu konuda. Aileler bazen farklı düşüncelere sahip olabilirler, özellikle kuşaklar arası bu tür hassas konularda farklı bakış açıları çok yaşanır. Senin kuzenini kardeşin gibi görmen çok güzel bir bağ ve çok değerli. ❤️ Abinin endişesi belki toplumun yanlış yorumlamasından kaynaklanıyordur. Onunla açıkça konuşmayı dene, hislerini ona sakinlikle anlat. Belki karşılıklı anlayışla her şey çözülür. 🤗🌸