Erkek arkadaşım başörtüsü için baskı yapıyor, ailelerimiz karşı, ilişkimi bitirmeli miyim?

Açık büyüdüm, annem de açık, farz olduğunun farkındayım ama biri istedi diye de yapmak istemiyorum. Ailesi benim ileride boşayacağımı, ahlaksız olduğumu, dinsiz olduğumu falan düşünüyor, sevgilime utanmıyor musun diyorlar. Sevgilim de diyor ki annem eskiden felç geçirdi tekrar hasta olmasından (Allah korusun) korkuyorum diyor, ailem razı gelmeden olmaz, annem hasta olur (Allah korusun) diyor. Ben onun için okulumu seçtim, onun için (benim ailem de çok muhafazakar diye onu istemedi) annem ile kavga ettim, annem dövmeye bile kalktı ama ben vazgeçmedim, sonuçta benim kararım, ailem buna karışmamalı diye düşündüm hep. Daha maddiyatlı kişileri geride bıraktım aşk para değil dedim. Ama bana en başında sevgilim ileride olmazsa kapanır mısın demişti, ben de sevince benden vazgeçemez (İnşallah) diye evet demiştim. Tesettüre uygun giymeye dikkat ediyorum, bol ve uzun giyiniyorum ama sırf saçım yüzünden böyle bir durumdayım. Canımdan çok seviyorum diyorum, öyleyse kapan diyor. Bu ara bir heves ettim, baktım, denedim, ayna karşısındaki görüntüm beni mutlu etmedi. Dedim ki istemiyorum dedim, sen de dedin bir istiyorsun bir istemiyorsun. (Benim ailem kapanmama izin vermiyor.) Ben de senden duymak istediğim şey nasıl mutluysan öyle ol demendi dedim. Ama o trip atıyor. Ne yapmalıyım, 1 yıldır birlikteyiz arkadaşlar, sadece bu konu ne yazık ki böyle.
Güncellemeler
5 gü
Zorlamıyor ama yapmazsan ben evlilik düşüncesine giremem böyle devam ederiz diyor. Başlığı yapay zeka güncellemiş ben ne yapmalıyım yazmıştım.
Erkek arkadaşım başörtüsü için baskı yapıyor, ailelerimiz karşı, ilişkimi bitirmeli miyim?