Bir yere bağlı değilsek, bireyselsek ve güvenliğimizi sağlıyorsak sorunlar nelerdir? Neden kötü bir geçim kaynağıdır?
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir yere bağlı değilsek, bireyselsek ve güvenliğimizi sağlıyorsak sorunlar nelerdir? Neden kötü bir geçim kaynağıdır?
Cevap
14Cevap
Kötü bir geçim kaynağı mı? Kara kuru onlyfansci varoş Merve'nin servetinden haberin var mı? Dağlar kadar aklın olacağına fındık kadar gapçığın olsun sözü boşa değil.
İşte ama bir bit yeniği olmalı yoksa herkes öyle yapardı. Gerçekten ataerkil utandırmalar ve tabular toplumu bu kadar iyi kontrol edebiliyor mu?
Yapıyorlar zaten? Sürüsüne bereket eskort dolu ülke. Açık kerane gibi yer.
O kadar kişi zengin değil ki ülkede. Demekki çok yapilmiyormus
Dubaiye gidenlerin başını Türk kızları çekiyor. 1 posta zklp tamam bir dönem okul parası ödüyorlar. Sizin haberiniz yok sektörde para çok.
Sektörden haberin varsa anlatır mısın? Ben yurt dışındayım bir de. Soruyu direk hayat kadınlığı olarak sormuştum bir uygulamaya bağlı olmak yine birine çalışmak gibi geliyor çünkü. Sonuç olarak o uygulamanın kontrolü altına düşmüyor musun? Bir bit yeniği olmak zorunda
Evet doğru. Onlyfans'in sahipleri Ashkenazi yahudileri. Nerede akıllı bir yatırım varsa İsrailliler kapak atmıştır 😂 akıllı adamlar Dünya'nın tüm kadınlarını kaşar edip ırkları bozuyorlar sadece kendileri üstün olmak için her yerden saldırıyorlar.
O kadınlara zarar veren bir durum var mı? Data depolaması ya da bir şekilde kendilerine bağımlı hale getirmek gibi?
Olmaz olur mu her şey israil ve çine akıyor. Şu yazdıklarımız bile. Dünyadaki tüm data brokerlar Çin'de.
Bizi bağlıyor mu yoksa çok kötü çünkü
Android? iOS? Windows? Bunları kullanman yeterli her saniye çatır çutur herşeyini tüm hayatını hortumluyorlar. Amaç? Profiling.
Türkiye'de 50000 tane 18-24 yaş arasındaki kadınlar gece 12den sonra 3 saat boyunca telefon kullanıyor.
Ne işe yarar bu bilgi? Oooh sabah 3e kadar makyaj malzemeleri reklamlarını bol bol dayar sana Google ve Zuckerberg amcanlar. İnsanlar bitki gibidir hasata yatırır kullanırlar. Artık kaçış yok her şey daha da kötü olacak. Yakında devletler telefonda ne yaptığını da görüyor olacaklar.
Evet farkındayım ne yazikki o kadar çılgın bir hal aldı ki algoritmalar bir şeyi sesli söylesem önüme düşüyor hatta bir arkadaşımın yanına gidip beraber kaydırdığımız zaman kendi telefonum olmasına rağmen normalde onun keşfetine düşen tarz içeriklerin de çıktığını fark ettim kaç kere.
Evet farkındayım ne yazikki o kadar çılgın bir hal aldı ki algoritmalar bir şeyi sesli söylesem önüme düşüyor hatta bir arkadaşımın yanına gidip beraber kaydırdığımız zaman kendi telefonum olmasına rağmen normalde onun keşfetine düşen tarz içeriklerin de çıktığını fark ettim kaç kere.
Evet ama takılmayın çünkü engel olmak için yapabileceğiniz hiç bir şey yok. Uzun zamandır mahremiyetin olmadığı hir Dünya'da yaşıyoruz zaten.
Bi defa insanlarda trilyonlarca bakteri var
Bissürü insan ve bissürü trilyonlarca bakteri demek
Neden sadece tekbi insanla yaşanmasın ki ?
Cinsel yolla bulaşan hastalıkların önlem yöntemleri yok mu?
Heves değil teorik olarak öğrenmeye çalışıyorum. Bağışıklığımızı güçlü tutsak ve öyle her müşteriyi almasak mülakat gibi bir şeyi olsa?
manyağa denk gelince napcan
hayat kadını dediğin zaman toplumdan dışlandığın anlamına gelir yani nerdeyse toplum tarafından sana hiç bir hak ve destek verilmez.
Güzel yere değindin toplum etkeni ciddi olabilir. Manyağa denk gelirsek polis yetmez mi? Ya da sürekli tanıdığımız bir korumayla gezsek iş için de yanımızda biriyle gitsek hep? Toplum kısmına gelirsek tam olarak nasıl hak ve destek verilmiyor yani hukuki olarak sırf insan olduğumuz için haklarimiz yok mu? Bilmediğim bir bit yeniği varsa açıklar mısın? Çevresel desteği diyorsan, onlara ne, ya da çevrem benim kafadansa?
polis tam olarak sana ne yapacak ki?
hayat kadını deyip geçecekler yani adam hakkında işlem bile yapılmayacak. hadi diyelim biri işlem yaptı o zaman senin hakkında da işlem yapılacak. seni hastaneye götürüp sana rapor alacaklar. sonra sertifikalı eskort olacaksın. ki senin yaptığın da yasal olarak suç zaten.
atıyorum bir erkek seni dövdü senin ne yasal olarak haklı çıkma imkanın var ne de polisten bir destek alma imkanın var. hadi git polise diyecek adam. ki sende suçlusun şikayet edemezsin. koruma tutarsan bir süre sonra seni satmaya başlar aynı hikaye yani.
kısaca bir kız sokakta ölürse insanlar tepki gösterir bizden biri nasıl öldürülebilir derler. polis nerede devlet nerede derler. tepki doğar ancak bir hayat kadını sokakta öldü dersen su testisi su yolunda kırılmış derler. devlette ve poliste bunun rahatlığı vardır bunu hafife alma.
Heee yani sertifikalı gerçek bir iş olarak sayılmıyor diye. Sokağa çıkıp tezgah açıp limonata satamazsın mantığı. Ama polisin umursamama kısmı tamamen toplumsal bir açık yurt dışında yaşıyorum burada da aynı mıdır yoksa türkiyeye özel mi? Yanımda kendimi savunabileceğim bir şey taşısam? Tanıdığım çok güvenilirse? öyle her müşteriyi almıyorsak?
yurt dışı daha beter. türkiye de en azından belli başlı geleneksel kurallar var.
yanında silah taşısan ve adamı yanlışlıkla vursan ne yapacaksın peki planın ne?
müşteri konusunda ya çevren olacak ya da çevre seni tanıyacak. ikisinde biri işte.
bu mekanlarda çalışan kızlar ya da birine bağlı çalışan kızlar boşuna o şekilde çalışmıyorlar yoksa parayı direk kendi almak yerine neden başkasını işine ortak etsin ki
İşe bana da biryerlerde çalışmazsak sorunlar ortadan kalkarmış gibi geliyor. Ne oluyorsa o kadınlara çalıştıkları kurumlar yüzünden oluyor çünkü. Silah değil de biber gazı falan taşımayı kast ettim ya da birazcık daha etkili ne varsa. Geleneksel kurallardan kastın ne?
yurtdışında sokakta hayat kadınını çağırıp ara sokakta istediğini yaparsın türkiye de sokak ortasında yapamazsın gibi.
orada oteller daha rahat bu konularda ve vurdumduymaz türkiye de bu iş için ayrı oteller var.
taksim de afterparty mekanları var biliyor musun orayı mesela oraya git kurumsuz çalışanlara sor yaşadıkları zorlukları
Anladım. Ama simüle ettiğim durum eğer kendi katı prosedürlerimizi kurarsak, net kurallarımız sınırlarımız ve şartlarımız olursa bağlamında
Sanalda data sorunu oluşmuyor mu? Ya da bir uygulamanın altında çalışmıs oluyorsun yine bir yerlere bağlı oluyorsun
Sistemde bir yerde videoların yazıların kaydediliyor
Para aldığım şey beleşe yayılmamalı
Bireysel olunca hastalık kapılmıyor mu? Ayrıca psikolojin bozulmuyor mu? Bu hayattan sonra normal bi hayata nasıl devam edebileceksin?
Hastalıklardan korunma yolları var mı? Psikoloji bozulması kısmı nasıl oluyor yani eğer kadın toplumsal normlardan arınmışsa kendini suçlu ya da kötücül hissetmiyorsa da bu geçerli mi?
Toplumsal normlara ilgili değil bu duygusal psikolojik hatta psikoseksüel hasarlar alacaksın. Neyse senin tercihin.
Yok öğrenmek için soruyorum. Gerçekten hasar veriyor mu? Duygusal bir bağ yoksa tamamen sks odaklıysa da mı? Peki seçebiliyorsak neyi isteyip neyi istemediğimizi çok katı kurallar olursa?
Ne olursa olsun hasar bırakacak. Bunla ilgili yığınla araştırma var. Bi süre yapıp normal hayatıma dönerim diye düşünebilirsin ama eski sen olmayacaksın. İstersen özelden yaz daha detaylı konuşalım araştırma linklerini atayım.
Özelden yazma fikri bu sitede çok hoşuma gitmiyor. Tam olarak nasıl hasarlar? Araştırmalar hangi araştırmalar link atmadan isimle verebiliyor musun?
Hayır daha net olmak adına dedim uyuyacam zaten. Netten bakabilirsin araştırmalara. Ben de netten baktım zaten.
Xper 3 olmam gerekiyormuş yapamıyormuşum. Gerçekten isim olarak verebilme şansın yok mu ya da nasıl aratabileceğimi?
İstek at bana
Attım
Önemli olan insanın yaptığı işten zevk almasıdır bence. İşin ne olduğundan ziyade riskleriji bilip, önlemlerini alıp, saygıyı da koruyacak şekilde davranması
Ama niye özellikle bu meslekten sürekli bir uzak tutma çabası var? Tamamen tabular ve sosyal baskılar mı?
Bence herkesin sebebi farklıdır. Güvenlik olabilir iyi niyetli kişilerin sebebi olarak, ama tabi ki cinselliği tabi olarak görenler de çok
Pezzolar kapatılsın, bireysel yaşansın her şey
Ne oluyorsa onlar yüzünden oluyor
Piyasa nasıl cidden merak ediyorum
Bilmediğim için soruyorum ben de. Bilgim sıfır. Ama röportajlarda çeken kadınları duyuyoruz bir kere bulaşınca borçla ömür boyu çıkamayacakları şekilde haps ediyorlarmış kimle neyi ne kadar yapacaklarını seçemiyorlarmış köleleştirmeye dönüşüyormuş
He yani sen piyasada değilsin ama fırsat olsa tek mi yapmak istiyorsun?
Teorik olarak simüle ediyorum yapmayı şuanlık düşünmüyorum. Ama yapsam tek yaparım. Neden sorunlu bir iş olarak görüldüğünü anlamaya çalışıyorum
Yüksek libido, iyi bir gelir ve ferah bir yaşam faktörleri arasında yalnız yaşayıp esc olmak mantıklı duruyor fakat ruhen çöküntü getirir kanımca.
Bu yönünü de düşün
Sevgilimiz de varsa?
Ultra fantezi olur.. bir de haberi olursa olaya bak derim 😅
Yani sorun etmeyecek bir sürü insan vardır. Ama biz şu an ne kadar iyi olurduya değil sorunlar ne olurdu, neden olmazdıya bakıyoruz çünkü bir şeyi test etmenin en iyi yolu bu. Gerçekten ne sorun olabilirdi? Yasal bir iş olmaması geliyor aklıma böyle bir şey var mı?
Pazar bulmak zor olurdu başta, sosyal ve sanal alemi kullanırdin. Bu kez de illa ki bu işin erbabı olmuş yumurta topuk giyen beyefendiler işin zevkine değilde parasına bakıp seni sıkıştırirdi
Nasıl yani o ne demek
Teknik terimler bunlar, boş ver
Kendini satmak ahlaksızlıktır toplumda o yüzden olmasın
Kapitalist sistemin istediği yolun dışında kadınların para kazanabildiği bir yol olduğu için bunun engellenmesi + ataerkil kontrolcü baskılar yüzünden toplumda ayıplandığını düşünüyorum. Yoksa iki insanın rızasıyla olan şey parayla olsun olmasın niye ahlaksız olsun?
Çünkü fanımadığın şnsanlara oara karşılığı cinsel hizmet sunuyorsun, bu iki kişi sevgili değil...
Bunun kapitalizmlede ilgisi yok😂
A yok abicim normalde ben de aşk taraftarıyım kişi önce sevmeli derin bağ kurmalı. Ama bazı insanlar için bu önemli değik bu yüzden ben beyin fırtınası olarak sordum bu soruyu.
Pardon...
Yok sorun değil
Para için yapacak iş mi bulamadın? Hızlı zengin olmak mı derdin?
Hayır öğrenmeye çalışıyorum çunku düşününce neden abartildigi kadar korkunç mantıklı açıklama kuramıyorum bu yüzden başkaları söyler belki diye düşündüm. Güvenlik protokolleri varsa sınır çekebiliyorsan bal gibi meslek olabilir cunku
O zaman yaptığına değsin yurtdısında yap ne diyeyim
Yurt dışında yaşıyorum. Teorik olarak simüle ediyorum kalkıp şu an yapmam ama bir düşünceye taktım mı takıyorum şu an bunun neden olamayacağına taktım
Bende yurtdısında yasıyorum. Gidip Tr de yapma. Hangi ülkedesin bilmiyorum ama bir kız tanıyordum evde çalışıyordu. Erkek arkadası arabanın içinde kapıda bekliyordu hep😅 koruması değil bildiğin erkek arkadası.
Enteresanmış işe yarıyor muydu? Hiç sorun yaşadı mı o kız? Bir tavsiyesi olsa ne olurdu?
Ben şöyle tanıyorum çalıştığı ev tam benim karşımda. İşim olmaz öyle yerlerde. Adam arabanın içinde sürekli oturuyordu göre göre selamlaştık sonrada kızla tanıştık falan. Kız alman, adam sırp🙂 çalıştığı ev zaten kameralı güvenlikli yani. Akşam üstü oğlan kızı alıp gidiyordu. Öğlen markette falan görüyordum kıza yemek alıyordu. Mide bulandırıcı bir durum. Bana sevgilim ama işi o demişti. Çok genişler
Bunlar Almanya'da mi oldu? Bu iş için özel ayrı bir evleri mi vardı
Evet Almanyada oldu orada yaşıyorum. Bu iş için ev tutmuşlar. Netten randevu ile geliyorlar. Evin girişinde kamera varmış, geleni kayıt ediyorlar girişte. Bu yasal çünkü. Parayı öncesinde adama veriyorlar. Sonrada evde işini gören cıkıp gidiyor
Mantıklıymış ama önden bir birikimleri varmış sanırım sistem kurmuşlar çünkü baya. Kadınla ne kadar konuştunuz bu yöntemden önce başka şekillerde çalışmış mı ya da başka işleri olmuş mu? Neden olamaz diye düşünerek bakmaya çalışıyorum sorunları arıyorum çünkü bir fikri test etmenin en iyi yolu bu. Yasal bir iş değildir belki geliyor aklıma gerçekten öyle bir durum var mı?
Merak ettiğin her şey bende varsa. Kadınla ben defalarca sohbet ettim. Ama daha fazla konusmayalım. Saçma bir konu.
Evet kusura bakmayın gece gece rahatsız ettim sizi de. Teşekkür ederim cevapladığınız için
Rica ederim. Sadece açık açık soru altında daha fazla yazmak istemedim. Seni bu işe özendirmek istemedim. Dediğim gibi merak ettiğin herşeyi biliyorum, ama sen daha fazla bilme🙂 vebale girmek istemem
Gerçekten yapacağımı sanmıyorum benimkisi merak ama sağolun yine deee✨
Yapma zaten. Para için leş gibi insanların kokusu çekilmez diye düşünüyorum. Sağlam miden olması lazım. O kız 1 sene boyunca sürekli kusuyordum diyor.
Güvenliğini kendin sağlayamayacağın için
Tanıdığım bir erkek her gittiğim yere gelse arıza durumunda içeri dalabilecek şekilde dursa ya da tehlike anında kendimi savunabilecek bir şey taşısam diye düşündüm (müsteri bilgilendirilecek tabii ki)
Olabilir. Valla bu iller sıkıntılı. Daha önce hiç paralı yaptınmı böyle bişey
Hayır teorik olarak simüle ediyorum zaten. Ama yurt dışındayım
Bunu yerine sende onlyfans falan aç. Uzaktan prasını al milletin
Bir de öyle bir şey vardı dimi. Ama o da bir yönetime bağlı olmak demek yine, sonuçta o siteleri kuran adamların altında çalışıyor oluyorsun bir nevi. Bu sorunsuz ve tam özgürlük sağlayan bir şey olsaydı çoktan günümüz dünyasında kapatılırdı
Amacın para kazanmak değilmi. Birebir muhatap olmıyorsun kimseyle sonuçta önemli olan bu
Ama kesin bir bit yeniği vardır
neyden korkuyorsun?
Neden daha çok kişinin yapmadığından ve bu kadar "kötü yol" diye bahsedildiğinden. Kusursuz görünüyor ama kusursuz olamaz ve göremediğim kusur görebildiğimden daha tehlikeli
Psikolojik olarak seni daha çok zorlicak bir durum değil mi bu? Müşterini seçebilecek misin mesela? Başta sana uygun görünüp istemediğin şeyler yapmak isteyende çok çıkacaktır. Yaşın kaçtı?
Yapmayı planlamiyorum öğrenmeye çalışıyorum. Teorik olarak simüle ediyorum
Niye bu kadar öğrenmeye çalışıyorsun ki yapmayı planlamıyorsan. Sürekliliği olan bir iş olmadığı kesin eninde sonunda başka sektöre geçiceksin
İşte bak öğrenmeye çalışma nedenim bu. Neden sürekliliği olan bir iş değil. Sorunları ne. Bilgi boşluğu. Oturup insanların inatla atomları araştırması gibi bişi bu. Neden?
Birincisi psikolojik olaarak zorlayıcı ve toplumdaki karşılığı çok kötü. ikincisi güzellik geçici 30 larında bulduğun müşterileri 50-60 larında bulamazsın veya seninde iğreneceğin tipler gelir
Psikolojik olarak neden zorlayıcı?
Cinsel çekim hissetmediğin yükselemeyeceğin bir sürü müşterin olacaktır. sürekli bfarklı kişilerle cinsellik yaşamak bir süre sonra normal cinsel hayatınıda etkilicektir gibi gibi. bu işi aktif yıllarca yapan kaç kişi varki
Yapmayı mı düşünüyorsun
Olmayı düşünüyorsan dm gel
Kötü değil kezbanların çekememezliği
Dikkat etmen gereken şeylere özen gösterdin mi gül gibi iş işte
Bana da öyle geldi ama mutlaka bir bit yeniği olmalı sadece çekememezlik ya da toplum ayıplaması olamaz. O göremediğim ciddi sorun ne?
Hangi şehirde yaşıyorsun
Yurt dışı
Hadi ya gelmiyor musun hiç görüşürdüj belki
Hayır. Teorik olarak sordum sorumu beyin fırtınası gibi
Kaç yaşındasın
Değil ama önemli bir şey var
Yazman lazım
Hadi acil bakman lazım
Ne
Yazsnaa
Hadi önemli bekliyorum
Ya öğrenmek gereken herşeyi söyliycem sana
Burdan yazabilecegin bir şey değilse yazma
Özelden yaz
Yap boş ver sen onlari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum toplumun yerleşik değer yargılarıyla, ahlaki ve etik bakış açısıyla çoğu zaman çatışır. Toplumsal damgalama ve yargılama, bireyin ruh sağlığına ve kendine olan saygısına derin yaralar açabilir. Ayrıca, görünmez tehlikeler ve güvensizlik hissi maalesef her zaman varlığını korur. Uzun vadede ciddi duygusal ve sosyal zorluklar yaşanabilir. 💖😔 Bu yüzden "kötü" görülüyor.