Mesela kadınların hemen hemen hepsi şu anda yedekte 50 tane adamla konuşuyor. Hadi diyelim içlerinden birini seçtiler.
Ama garanti olsun diye evlenseler bile diğerlerine de mavi boncuk dağıtıyorlar. Çünkü esas adam giderse bari yedektekilerden devam edeyim düşüncesi vardır.
Kadının yalnız kalma kaygısı psikolojik midir, yoksa kadın cinsinin özelliği midir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadınlar ilgi ister doğru ama… kadınlar hakkında yedekte tutar falan söylemleri çok çirkin … kadınlar hakkında böyle konuşulmaz … doğru birşeyi anlatmaya çalışıyorsanda bu şekilde olmaz!
buna çalış
Yalaka olma asla yalaka olma. Gerçekleri söyleyeceksin maalesef
Yalaka değilim … gerçekleri söyle adam gibi söyle…
Ne yaptığından öte nasıl yaptığın önemli … bunu unutma…
İş hayatında da bu böyledir … yanlış gördüğüm şeyi bağırarak yanlış veya terbiyesiz bir üslupla anlatırsan.. yanlış kelimelere kullanırsan… kabul görmez … güle güle derler… Üslüp hatası yapma!
Kadınlar onlara çiçek alan, ilgi gösteren arayıp soran adamı sevmiyorlar. Hep böyle oldu iliskilerimde.
Flört döneminde bile böyleydi
Haklısın kardeşim anlıyorum seni kaçan kovalanıyor
Taktikler ondan çıktı ….
Ama bak olay ne biliyor musun eril enerji… sen kız gibi ilgilenip sonra karşılık beklersen bu dişil bir hareket olur….
Erkek adam kızmaz… güçlüdür sinirlenmez … cool bir şekilde içinden ilgilenmek geliyorsa ilgenir ama bunu karşılığını beklemez umrunda da olmaz duruşu erilliği sebebiyle …
Birde erkek böyle içerlemez… bşr sorun varsa konuşur baktı tuhaf bir durum var gider
Ama asla kadınlara lafa atacak hale gelmez….
Bunlar eziklik gibi yansıyor sebep
İlgilenmen çiçek olayı değil mesela eril enerjini yükselt
Belinden tutar evine kadar götürürüm, karşıdan bir adam geliyorsa ben o tarafa geçerim. Kadına korumacı yaklaşıyorum ama pek umursamıyorlar.
Benim kadın çevrem yok. Son görüştüğüm kız dengemi bozdu. Seviyor gibi göründü, hani esprili de biriyimdir ama bilmiyorum.
Öpüştükten sonra kulağına "bana huzur veriyorsun" diye fısıldayip boynundan öptüm. Ama hiçbir şekilde duygu paylaşımı yapmamak, sevmiyor gibi mi görünmek lazım bilmiyorum
Bu konuda taktikler var” bana huzur veriyorsun” çok olmamış
Bunu hangi kadın yapıyor
İyi taktikmi bilemedim ama o yedekde 50 tane tuttuğu için heralde ben bi tame bile bulamadım
Kadınların duyguları sürekli değişir ve çözdüğü adamı asla sevemez, soğur ve başka adamlara göz diker. Özellikle kız çevresi olan adamı elde etme hırsına girer çünkü diğer kadınlar kadının en büyük düşmanıdır. Hırslı olmasından dolayı kadın sevemez erkeği
Belgesel okuyorum sanki
Haklısin demez kadın zaten, hep suçlar
Seni biri fena kırmış anlaşılan çok agresifsin kadınlara
Kadınları sevmiyorum artık sadece rol yapıyorum erkeği şiddete iten de kadın, toplumun bu halde olmasının tek nedeni yine kadın. Artık vicdanım sizlamiyor kadınlar öldüğünde ve benim gibi düşünen adamların mimari yine kadınla
Bazi kadinlar yedekte tutuyorlar ama hepsi degil
Kadın mutlaka ilişkide problem çıkarıyor. Galiba kadına biraz ortam malı gibi davranmak lazım arada "yav he he" modunda arada canım cicim modunda olmak lazım.
Alakasi yok 😂
Haklısın.. sonuna kadar haklısınız. Kadın her zaman haklıdır güzel kardeşim
🤣😂
Haklı olduğunuz için bu kadar toplumda şiddet görüyorsunuz bunu da unutma
Annen de öyle o zaman
Evet. Ne yasiyorsaniz mustehak
Her sey
Kadın öldürüldüğü zaman da şiddet gördüğü zmaan da mustehak maalesef. Siz her şeyi hakediyorsunuz
Yalnız bu dediğin şey erkekler için geçerli
Zaten türk kızlarının büyük kısmı ruh hastası