24 gü

Esim ailesiyle ortak kasada, benim harcamalara gelince neden sürekli sorun cikariyor?

Merhabalar eşim ve abileri aynı yerde çalışıyorlar kasa bir ama ben ne zaman bir alışverişe gitsem eşim hep bi problem çıkarır bir şey alsam onu ne yapacaksın, bir sabun alsam onu ne yapacaksın deyip durur ama abilerinin eşleri istediklerini alıyorlar ben de eşime kızıyorum pardon da sizin ailede sadece sana para yok anlaşılan diyorum, senin yengelerin istediklerini alıyorlar ama bana gelince sen niye onu ne yapacaksın bunu ne yapacaksın diyorsun diyorum neyse mesela abileri evin duvar kağıtlarını değiştirdiler sedir yaptırdılar benim eşimin sesi çıkmadı onun huzuru bozulmasında istedikleri gibi haksızlık yapsınlar umrunda değil hakkını savunan biri değil bu kasadan para çıkıyorsa bana da çıkacak diyemiyor ben bir şey söylesem hemen bana ailemi şikayet etme onlar ne yaparsa sineye çek bana anlatma diyor

O kadar etmişler ki adam kendine kıyafet bile almaya çıkmıyormuş annesi alıyormuş o da gidiyormuş ben bunu duyduğumda şok geçirdim ama bu huyunu düzelttim Allah'tan ama benim kocam hakkını savunmuyor neredeyse 31 yaşında nasıl savunamaz anlamıyorum

Bir keresinde evliliğin 1 senelik falandı mutfağa televizyon almak için eşimin verdiği paralarla para biriktirdim eşim de ben bulursam alırım dedi sonra bir gün almış iki abisi ve iki yengesi resmen annesini doldurmuşlar beni karşına aldı işte kızım bizim ailede böyle şeyler olmaz biri alınırsa öbürüne de alınır dedi peki eşim ne yaptı köşede susup oturdu hiç ağzını açmadı zaten konu ailesi olunca her şey mubahtır bana benim ailem yapmış olsa beni çiğ çiğ yerdi ailemi de ama kendi ailesine gelince süt dökmüş kedi oluyor

Bu erkeklerin bazıları neden böyle ailem diye karısını savunmaktan neden korkuyor anlamıyorum. Allah akıl fikir feraset versin..

Esim ailesiyle ortak kasada, benim harcamalara gelince neden sürekli sorun cikariyor?