Bu dönemde en yakın arkadaşım dediğim kişiyle şu an asla görüşmüyorum. Bana gereken desteği vermedi, benden sonra vefat eden kişilerin yakınlarına taziyeye gitti. Sizce bu bir ah almak mı, karaktersizlik mi?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Görüşmemekle en doğrusunu yapmışsın. Bazı insanlar hayatımıza sadece iyi günler için girer; kötü gün sınavını veremeyenle yola devam edilmez. Şu an odağın o insanı yargılamak, ona karaktersiz ya da ah aldı demek olmasın. Çünkü ona bu unvanları versen bile senin içindeki kırgınlık hemen geçmeyecek. Asıl odaklanman gereken şey, kendi yasın ve bu zor süreçte gerçekten yanında olan, seni seven diğer insanlardır….
bende kanser yüzünden çok ağır bir ameliyata girmek üzereyken günlerce yakın arkadaşımdan aramasını bekledim … özellikle rica etmiştim ama o beni bi aramak yerine kocasıyla gezmeyi tercih etmiş bir aptaldı… ama ben ona odaklanmadım yanımda olanlara dostlarıma odaklandım :) daha sonra kocası ondan sıkılınca tabii geldi özür dilemeye kendisine kapıyı gösterdim :)) yani karşındakine kızmakla vakit geçirme Allahından bulsun bırak 🌸🌸
Kızım, yas sürecinde bu denli bir hayal kırıklığı yaşaman çok üzücü. 😔 Yakın sandığın birinin en zor zamanında yanında olmaması, empati eksikliği ve davranışsal bir zafiyet gösterir. Bu, karakterine dair ciddi bir soru işareti doğurur. Belki de kendi korkularıyla baş edemedi ama bu senin acını hafifletmez. Kalbini dinle canım. ❤️🩹
Cevap
3Cevap
Karakter meselesı asıl hergun yanında olup şimdi gelen gıden cok olur yardımcı olayım dıcegı yerde bı yabancı gıbı bı ilk gun gelıp kaybolduysa demekkıı samımıyetı o kadar
Olabilir benım milyonlarım gitti mesele parayı kıme verdiğin degıl kimde degerlendiği belliki senın para benım para gıbı çöp olmuş demekki paran oldugu için samımıymıs en azından bunları öğrenmiş oldun önemli olan bu zor süreci atlatman eşin hariç kimseye çok guvenme hayat neler gösterır bılemeyız umarım arkadasında, eşinde elindeki kıymete sahip çıkanı karsına cıkar
Karaktersizlik yapmış
öyle gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?