Fedakarlık Yapmamış Olabilir Miyim?

İnternet üzerinden tanıştığım ve uzun süre konuştuğum birisi vardı, benim için mesafenin bir önemi yoktu, aramızdaki mesafe 750 km idi, aylar sonra gidip görüşmek için kışın ortasında uçakla yanına gittim, sabah gittim, akşam da otobüsle memleketime geçecektim, yollar kapalı olduğu için otobüs seferi iptal oldu, 7 saat boyunca otogarda -15 derecede soğukta otobüsü bekledim, sonra memleketime geçtim, aylar sonra ikinci kez gitmek için plan yaptım uçak bileti aldım, bileti aldıktan sadece 1 gün sonra sevgilim benden hakkını helal et diyip ayrılmak istedi, konuşmaya başlamamızın üzeriden toplam 1 yıl geçti, daha doğrusu 1 yıl tam dolmamıştı, sevgilim ayrılık sonrası yapmış olduğumuz konuşmada benim için ilişkimiz için ne yaptın diyerek kırıcı bir cümle kurdu, halbuki o benim yanıma hiç gelmedi, zaten gelemezdi ailesi ile yaşadığı için, 1 yıllık süreçte sürekli gel gitler ayrıl barışlar yaşadık, ama ben hiç bir zaman ayrılmak istediğimi dile getirmedim, hep o gitti ben dur dedim geri döndürmeye çalıştım, benden ayrıldıktan sonra 2 ay geçmeden de başkası ile evlendiğini öğrendim, sizce bu ilişki için yeterli bir fedakarlık yapmamış olabilir miyim?

Fedakarlık Yapmamış Olabilir Miyim?