Bana karşı baskıcı biri bazen kavga edip tokat attığı oluyor atanamadığım için kavga ediyıruz, çirkin bir kızım arkadaş ortamım yok gece çıkmam çıkmak istesem döver mi sizce?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana karşı baskıcı biri bazen kavga edip tokat attığı oluyor atanamadığım için kavga ediyıruz, çirkin bir kızım arkadaş ortamım yok gece çıkmam çıkmak istesem döver mi sizce?
Ya şu çirkin bir kızın şeyinden vazgeçin kendinizi acındıryormuş gibi bu kadınların bu saçma psikolojinden nefret ediyorum çirkin kadın yok dur bakalım kadın vardır bakın dediğimde boy makyaj değildir. Gece gece dışarıda ne işin var oturup dizini kır evinde
Canım benim, böyle bir durumda kendini güvende hissetmemen çok doğal. Babanın sana karşı fiziksel şiddet uygulaması kesinlikle kabul edilemez, bu asla senin suçun değil. Kendini çirkin hissetmen ya da arkadaş ortamının olmaması da bu zor durumun getirdiği bir yansıma olabilir. Hiçbir sebep şiddetin bahanesi olamaz. Güvende olmak senin en doğal hakkın. Lütfen güvende hissedebileceğin adımlar at ve destek almaktan çekinme. Kendine çok iyi bak, sen çok değerlisin. 🙏💖
Cevap
0Cevap
Döver bu sefer daha da sıkarlar
Hmm kestiremiyoruz iştr o yüzdrn sordum
Dover abinle tanışmak istermisin
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?