Snap skoru nasıl artar? 3.444 felan skoru olan biri ne kadar zamanda yapmıştır bu skoru. Çok mu sizce bu skor? Snap puanı nasıl artar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Popüler sosyal medya uygulamalarından olan Snapchat, özellikle gençler arasında fazlasıyla yaygın kullanılıyor. Diğer sosyal medya uygulamalarının da Snapchat'ten özellik aldıklarını da göz önünde bulundurursak ne kadar çok sevildiğini anlarız. Şu an hemen hemen tüm uygulamalarda olan hikaye (Story) özelliği ilk defa Snapchat'te ortaya çıkmıştır. Ee her uygulamada olduğu gibi Snapchat'te de popüler olmak mühim bir konu. Snapchat puan nedir? Snapchat puan kasma nasıl yapılır? bakalım.
Snapchat Puan Nedir?
Snapchat puanı temel olarak uygulamadaki aktifliğinizi belli ediyor. Yani gönderilen snapler, alınan snapler, eklenen kullanıcılar, gönderdiğiniz öyküler ve daha fazlası dahil olmak üzere uygulamadaki etkinliğinizin puanlanmasıdır. Ne kadar aktif olursan o kadar puanın artar. Snapchatte puan kazanma temel olarak böyle. Detayına inecek olursak.
Snap puanı nasıl artar?
Öncelikle bazı 3. parti uygulamalarla, hilelerle her ne kadar Snapcaht puanının arttırıldığı iddia edilse de bunların gerçekliği kesin değil. Hatta 3. parti uygulamalarla hesabınızdan dahi olabilirsiniz. Bu nedenle asla bu yolları önermediğimi baştan belirteyim. Benim önerilerim tamamen uygulamanın her kullanıcısına önerdiği yollar. Sağlıklı bir puan kazanma istiyorsan bunları öneririm.
Peki Snap skoru nasıl artar? bakalım. Snap puanını arttırmak için:
- Snapchat uygulamasını aktif ve düzenli olarak kullan,
- Arkadaşlarına bol bol snap gönder,
- Arkadaşlarından bol bol snap al,
- Bol bol arkadaş ekle,
- Profiline gün içinde olabildiğinde hikaye ekle,
- Arkadaşlarınla Snap streaks (SnapChat Seri) etkinliği yap. SnapChat'te seri ne demek? Nasıl yapılır? buradan öğrenebilirsin.
- Uzun bir aktif kullanım süresinden sonra uygulamaya ara ver. Snapchat uygulamaya ara verip geri dönen üyelere bonus puan veriyor.
Bu adımlarla Snapchat puanını arttırabilirsin. Bu arada Snapchat puanı yalnızca fotoğraf ve video göndererek artar. Snapchat uygulaması aracılığıyla gönderilen kısa, özel mesajlar puanına etki etmez. Aynı mesajı birden fazla kullanıcıya göndermek de ekstra puan kazandırmaz.
Snap puanı nasıl artar? açıklamaya çalıştım umarım faydalı olmuştur. :)70 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Günde 400 saniyelik snap atarsan 1 ayda veya daha erken yetişirsin ama arkadaş sayına da bağlı biraz
013 Yorumla- Soran+1 yıl
Saniyelik nasil
- +1 yıl
Kısacası günde 75-100 snap at hepsi 3 saniye olsun insanlar sıkılmadan hepsini izlesin 3 saniyeden 100 snap o saniyeye yaklaşık olur herhalde
- Soran+1 yıl
3 saniye dedigin ne?
- +1 yıl
- Soran+1 yıl
Neden 3 saniye 4 5 saniyeyi gecince olmuyomu
- +1 yıl
Oluyo da izleyenler neden resmin seri şekilde geçmesini istemesin ki
- Soran+1 yıl
Kac arkafsdin olmalu
- +1 yıl
Snap puanım bazen 2 bazen 4 artıyor bazende bir bazende durduk yere puan artık duruyor bunun sebebi ne olabilir sizce erkek arkadaşım kimseyle snapleşmediğime inanmıyor bu sorundan dolayı
01 Yorumla- +1 yıl
Sınav yaklaşıyor ve bazı sebepler yüzünden ilişkimize ara verdik. Ben de kendisini snapchatten kontrol ediyorum her gün puanı 10 artıyor. Kendisine soracam ama sen bana güvenmiyor musun diyeceği için sormak istemiyorum. Bilen varsa söylesin 9-15 arasi puan ne yapıyorda artıyor. Başkası mı atıyor yoksa kendisi mi
Benimde 4.567 bol bol snap at
112 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne zamandir kullaniyosun. Ve kac arkafasin var. snap derken resim mi oluuo yosa mesajda puan getiri yomu
- Soran+1 yıl
157 arkadas nasil olduya offf benim beden yokk:/// hikaye nasil oluyo?
- +1 yıl
Pardon ben arkadas ekliyorum ama skor neden artmiyor sizde nasil oluyor?
- +1 yıl
O 4567 olduğunu nereden anlıyorsun ? Sohbete girdiğimizde yanda beliren o sayı mı?
- +1 yıl
@xIHakimBey tepeden çekince sarı bişey geliyor ya snap isminin yanında yazan sayı senin skorun oluyor
- +1 yıl
🌹🌹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
10Cevap
- +1 yıl
Ben fazla snap kullanan biri degildim ve puanim azdi yani 2000 lerde falan dı ortalama 200 kadar da arkadasim vardı 1 gün icerisinde sırf arkadaslarimdan biri puanim dusuk diye dalga gectigi icin. Toplu snap atarak yani bilmeyen varsa açıklıyayım 1 tane fotograf veya vidioyu tum arkadaslarima gönderek baya bi snap attım 1 günde 30.000 oldum onun uzerinden Şu an 12 gün gecti ve artik asiri snap atmiyorum yani gunde 6 7 tane falan atıyorum arkadas sayım artti biraz 250 oldu Şu an snap puanim 73.645 yani zor degil 1 gunde de yapılabilir o kadar abartmayın...
20 Yorumla Hayır çok düşük 3 binler
Benim de 3 binlerde çünkü yeni hesabım eskisinde 10bin üzeriydi arkadaşlarım eskiden beri aynı hesabı kullandığı için 30bin 40bin 60bin olan var20 Yorumla- +1 yıl
600 bin puanım var ve bunu 2 günde yaptım şimdi ise 20 k ya sevinenlerin mesajlarını okuyorum. ( kendi programımla yaptım internette yok )
31 Yorumla- +1 yıl
Aciklamak istermiydin?
Şu devirde instagram twitter varken snapchate hiç gerek yok
50 Yorumla- +1 yıl
Kız arkadaşımın snapchat puanı hergün 9-15 arasında artıyor. Bu yükselmesinin nedeni kendisinin snap atmasından dolayı mı yoksa başka bir nedenden mi artıyor.
14 Yorumla- 1 yıl
Başkasından gelen snap i açıncada puan artıyor
Snapin botları var arama kısmına random veya aaa gibi şeyler yazın o çıkan hesaplar bot onlara boş snap atarak puan kasabilirsiniz
40 Yorumlabasit st yaparak ben bır gunde tabi telefonum oldugu zamanda umarım bır an once gelır telefonum da cekerım bır daha 25.000 yapmıstım
03 Yorumla- +1 yıl
Benim Puanım 1.187.28, Snap puanı sana atılan snap ve senin attığın snaplerin toplam puanıdır. Herhangi bir karşılığı yoktur
00 Yorumla - +1 yıl
Benim manitanın 118.478 puanı var ya normal bir insan bu puanı yapamaz. Ağzina sıçmalık sebep değil mi
21 Yorumla - 1 yıl
Arkadaşlar kız arkadaşımın 80 bin snap puanı var fazlamı yoksa normal mi yardımcı olur musunuz
00 Yorumla - +1 yıl
228 bin snap puanım var adım adim milyona doğru gidiyor sc ismim furkanikov1
00 Yorumla direct den atınca oluyodu galiba bu arada kullanıcı adını alabilir miyim :D
00 YorumlaEh bikac ay kullanmistir
03 Yorumla- Soran+1 yıl
bir kac adamı olmus. Erken degilmi demekki cokmu arkadasi var. Bide arkadas olmadigimiz ama telefonumuzda kayitli olan birinin skorunu ògrnebilirmiyiz
- +1 yıl
Öğrenemezsin
Ben günde 10 15 tane snap atıyorum :D
00 Yorumla- +1 yıl
Snapchat kullanmiyorm
10 Yorumla Snap paylas bissuru arkadaş falan ekle
10 Yorumla- +1 yıl
Foto attikca puan geliyor
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben attim mesajlastigimda biri var ama skorum bir
Benim 1 milyon 200 bin ya
01 Yorumlabenim snap puanım 57.897 😀😀