İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
SnapChat, diğer sosyal medya uygulamalarına göre daha sessiz ve derinden ilerleyen bir uygulama bana göre. Bir Facebook gibi, Twitter gibi ya da Instagram gibi geniş kitlelere yayılamadı. Ancak diğer uygulamalara özellikleriyle öncü olmuş bir uygulamadır. Hikaye özelliği ilk SnapChat'te vardı. Sonra diğer uygulamalar kendi platformlarına taşıdılar. Çok geniş kitleye yayılmayınca terimleri de yabancı gelebiliyor. Bakalım snap serisi nedir?
SnapChat Seri Ne Demek?
SnapChat Streak
Asıl adı SnapChat Streak olarak adlandırılan SnapChat paylaşım şekli bazı kullanıcılarca Snapstreak olarak da anılıyor. SnapChat Streak; Snapchatter’ın birbirlerini son 24 saat içinde art arda en az 3 gün boyunca bir Snap (fotoğraf veya video) gönderdiğiniz anlamına gelir. Bunu başarılı bir şekilde yaparsanız, bu Snapchat arkadaşının kullanıcı adının yanında, birbiri ardına birbirinize kenara koyduğunuz gün sayısı ile birlikte bir yangın emojisi görünecektir. Snapstreak'ler, Snapchat puanınızı yükseltmek için harika bir yöntemdir.
SnapChat seri nasıl yapılır?
Snapstreak
SnapStreak yapmak oldukça basit yukarıda da dediğim gibi. Hem sen hem de arkadaşın, Snapchat çizgisini çalıştırmak için her 24 saatte 1 en az bir kez birbirinize en az bir snap göndermelisiniz. Tabi bunun da kuralları var;
Sohbet etmek: Snapchat sadece video ve fotoğraf göndermekle ilgili değildir. Normal metin tabanlı sohbete de katılabilirsin.
Hikayeler: Snapchat’in en popüler özelliklerinden biri de günlük hikayelerdir. Diğer uygulamaların da kendi uygulamalara geçirdiği bir özellik.
Anılar: Snapchat’in hatıraları, eski etkinlikleri yeniden düzenlemeni ve ikinci kez paylaşmanı sağlar. Arkadaşınızla paylaştığın herhangi bir anı, etkileşim olarak kabul edilmeyecek bunu belirtmekte fayda var.
Snapchat Gözlükler: Bu özellikle de arkadaşına içerik göndersen bile, Snapstreak'ini artırmayacaksın.
Grup sohbetleri: Grup sohbetlerinde girdiğin etkileşimler de Snapstreak yapmana etki etmez.
Temel olarak bir arkadaşına ayrı ayrı fotoğraf göndermek veya bir arkadaşına ayrı ayrı bir video göndermek Snapsterak yapmanı sağlar.
SC ne demek SnapChat'te anlatmaya çalıştım, umarım faydam olmuştur ve popülerliğini arttırırsın bu sayede. Buradaki içerikte de Whatsapp'ta numaranın sildiğini nasıl anlarsın bu konu anlatılmış, çok faydalı bilgiler var, göz atmanı öneririm. :)
İnternet & Teknoloji konusunda 616 cevap paylaştı.
snapStreak demek istemiştir. karşılıklı snap atıyorsun, 3 gün sonra alev işareti çıkıyor.. faydası nedir ben de bilmiyorum, yabancı sayfalarda çok görüyordum merak etmiştim
Birbirinize karşılıklı fotoğraflar atiyorsun ve yanda emoji çıkıyor kimle cok sohbet edersen ona göre emoji oluyor yanda pek bir faydası yok. Bu emojilerin anlamlarıda snapchat ayarlarında bir yerde yazıyordu
Ben şeyi sorucaktım snapa giriyorum film rulosunda fotoğraf video vs seçiyorum onu işte paylaşıyorum ama neden sohbete gidiyor diğer türlü açılması için nasıl yapmam lazim
En İyi Cevaplar