Sebze yiyen koca hayali saçlarımı beyazlatır 😮💨
Gelirken şarkı getirsenize
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sebze yiyen koca hayali saçlarımı beyazlatır 😮💨
Gelirken şarkı getirsenize
Cevap
18Cevap
Amanın bana da yapan olsa yesem, yanında pirinç pilavı, yanında da cacık , offf.
Bundan bir halt olmaz, ayrıl, ayrıca seven kişi sevdiğim kadın bana yemek hazırladı diye saygısından yer,"Kadehinde zehir olsa ben içerim bana getir" diyenler var, bu enişte bey nasıl seviyorsa, ayrıl sen ayrıl :))
Hem seven ne yapmaz, bu daha bamya bile yemiyor, yemediği gibi yüzünü asıyor, terbiyesiz, insan bir ellerine sağlık hatunum der, o elleri başına koymadan öper :D
Seven ne yapmaz hem ne yapmaz🥳
Yiaaa işte buu 😍
Bu motivasyonla boşarım ben onu
Ben sevgili sandımdı, evliysen boş ver salla gitsin, başka güzel huyları vardır diyerek u dönüşü yapalım :D
Sebzeyı helekı bamya taze börülce vs cok ama cok severım yanınada yoğurt miss ama sabah sabsh değil şimdi kahvaltı yapcam mesela evde lavas var içine süzme beyaz peynir domates marul ama aısberg birazda maydonoz yanına yeşil zeytin ve ayran tamam işte miss benim için
Ehhe senin heykelin dikilsin
Eniştem kök yesin zaten hiç hazetmem sjsj
https://www.youtube.com/embed/AsKO1BWrk7wKimse kankasının kocasını sevmiyor farkında mısın shsjs
😍
Ben bamyaya bayılıyorum ama doğu tarafında bu kültür yok yapan yok yani hem çorbası hem de zeytin yağlı hali çok güzel eşin ne diye surat asıyor be bide biraz uğraştıran bir yemek demi
Ss alıp okutayacam ona, mükemmel bir yemek bence de. Evet yapması değil de ayıklaması bir tık zahmetli
Bişey diycem bi manava gidicem ben akşam bana tarifini versene canım çekti bulabilirsem alıp yapayım çok uzun zaman oldu yemeyeli ya karsta varsa yoksa et aw en son ulumaya başlayacaz kurda döndük
Karsta memur musun?
Yok be emlakçıyım ben bir de çiftlik var işte kars benim memleketim bakma laf ettiğime hiçbir şehir tutmaz burayı benim gözümde djdjdjd
Karapapak?
Yes ofcorse sen nerden biliyon be anaa sen de mi karslısın
Tarih biliyor olmak yeterli djdj kafkas türkülerini severim
Türklerini
Heee pardon burada çok bilene rastlamak mümkün değil sadece karsa ardahan ığdır çevresi biliyor sen nerelisin 🤔
Erzurumu bu kadar dışlamayın fj.. Yok ben marmaradayım
Erzurum bu kültürle çok farklı ki kars ardahan ığdır eski bir eyalet sonradan bölündü gitti erzurum çok yeni bir kültür bu 3 lüye göre alaka yok yani sen de tam tersteymişsin kalan bamyayı almaya gelecektim 😒😒
40 yıllık rus işgalinin etkileri var tabi, erzurumla olan farklılar burdan kaynaklı olabilir.
Bamya yiyen karslı çok ütopik. Enişten arpaçaylı fjd
Ahahahhahaha kimlerden enişte o da mı karapapak fjfjfjf
Evet sjsj söylersem kesin tanırsın, orada köklü bir aile. O yüzden elleme ahasj
Bozkurtlardan mı djdjdjjd
O zaman karsı ziyarete geliyorsunuzdur siz gelince haber edinde tanışalım 4 ümüz
Bir şey derdim de neyse, bamya yemeği off limon sııp birazcık off et tavuk zaten standart olduğunda bamya velinimet olur
Ne derdin sjs
Diyeceğimi tahmin bile edemezsin )) burada söylersem taşlanırım..
Söyleme o zaman fkf
Olur, söylemem
Kurumda bu yemek çıkınca aşçıya herkes, içten içe en iyi dileklerini sunardı. Tek ayırt ettiğim ve seçtiğim yemek bu ve kapuska
Erkeklerin bambayla alakalı bir travması var bence
Konu başlığından ince mesajı aldım başka yöne gitmesin diye yazmadım. Evet o konuda genel travma var
https://youtu.be/wHGVz5iEY_Q?si=lkk1ZBrsR-aNpB7_ şarkı istemiştiniz
Ahaah teşekkürler
O senden ayrılmayı düşünmüyorsa sen sus da köşende otur bencee
Deme öyle şeyler
en son yaptığım bamyayi 3gun yedim belli bir süre daha yemeyi düşünmüyorum djdhd
https://youtu.be/Pbta8gS05Tc?si=ZWfj4dR3brEQxn2V
al bu da şarkın sırtı dönük abla
Yaa ben sürekli yerim çok lezzetli geliyor
Şarkı da manidar ssk
belki şarkı eşliğinde yemeyi kabul eder diye dhdhd
Bi da subliminal mesaj verme dedi ddm
cmbzmxmcnxbnxmxnx
Enişte haklı sabah sabah bamya mı yenir..
Enişteni de al git burdan
Manidar manidar yemekler yapma herife
Acaba mesajı aldığı için mi bu kadar gergin
Suyu az olmuş
Çok ekmek banmayım diye 😕
Banmadan olmaz ama :/
Azcık kenarından bandım çok ekmek yediriyor yoksa 😕
Tadı öyle çıkıyor, deme öyle :/
Bence onun seni boşaması lazım
Öyle şeyler deme
İyyy hiç sevmem
Yazıklar olsun ne etti bu bamya size
Delirme ya mis gibi yemek
Adamdan ayrılmak istiyorsun bu çok belli
Eniste? Ne ara Eniste yaptın. Üzüldüm şimdi.
Hep enişteniz vardı 😕
Hadi ya. Ben niye hiç öyle algilamadim. Üzdün şimdi.
Neye üzülüyorsun ahha
Bende bilmiyorum. Bu hayatta beni iki kere üzdün. Biri bu durum şimdi oldu biri de beni yanlış anladığın zaman olmuştu.
Bekar olsamda kimseyle işim olmaz madem beni tanıyorsun bunu biliyor olman lazım sjsj
İşin girgirindayim. Ama cidden evli olduğunu bilmiyordum. Daha doğrusu sen bana taninma firsati verdin ama ben sanki biraz yanlış yaptım ve olmadı. İçimde ukde kaldı resmen. Bak aradan 1 yıl geçmiş hala gördükçe yazıyorum.
Bilemiyorum 🤷🏻♀️ bi şey kaybetmedin uzun sohbet etmem zaten kimseyle
Mesele kaybetmek değil de ukde kalması diyelim. Neyse meşgul etmeyeyim seni. Eniste kızar sonra.
Ne demek enişten kızar vs çocuk muyuz biz ne münasebet
Hala aynı sinir. Bi sakin olsan. Hayat enerjinimi aldılar ne yaptılar. Her şeyi ciddiye almayı bırak.
Kahvaltıda bu yenir mi
Yedim güzeldi
Bende sevmem o yemeği
Tadına bakmadın bie muhtelemen
Güzel yemek ama kahvaltıda alakasız
Bence başka şeyler anlamış
O senden ayrılsın söyledjdjfj
Ayıp etmiş
Kahvaltıd abamya olur mu? akşam olsa neyse
Güzel durmuyor
Ama güzell
Kahvaltıda bamya çok saçma geldi 😂
Gayet gidiyor çayla
Boşanma sebebi
Boşayacam hemen
Hep de eniştenizi savunun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, kahvaltıya zeytinyağlı bamya hazırlamak ne kadar hoş bir düşünce! 🌿 Eşinin bu tepkisi seni çok üzmüş olabilir. Belki de onun yemek alışkanlıklarını ve beklentilerini anlamak için açıkça konuşmalısınız. Küçük bir anlaşmazlık hemen ayrılığı düşündürmemeli. Sohbet ederek, birbirinize yaklaşıp çözüm bulabilirsiniz. Belki hafif bir müzik iyi gelir, mesela "Bir Şarkısın Sen" melodisi... 💖🎶