Ben oturacağım da 2 katlı evleri altta ben nasıl olacak bilmiyorum ama
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben oturacağım da 2 katlı evleri altta ben nasıl olacak bilmiyorum ama
Bence uygun. İlerde bi çok konuda yardımcı olurlar. Çocuğunu ema et edersin. Markette çıksan bırakırsın. Bir çok aile böyle.
Aşağıda biri ev üstünd ev olur mu demiş. O böyle evler için değil aynı evin içine gelen gelin için denirmiş. Ev üste üste olur mu diye.
alt katlarında olduğum üçin herşeye karışmazlar mı
Yok ya. Bişey olmaz. Oluyorsa sen üst katı iste.
ne fark eder alt üst aynı dediğin gibi çocuğu bırakma konusu gayet iyi oda bakarsa tabi onun dışında kendimi hep rahatsız hissederim
Bişey olmaz. Üst katı al. Alt katın avantajı ses in çoğu duyulmaz. Ama bu secerde sen onları duyarsın. Karar senin.
abi mesele sadece ses duyöak mı ya
Bence kiraya çıkmaktansa daha iyi. Yok bu kaynana ve kayınbaba hırt duruyor bizi çok sıkboğaz ederler diyorsan yakın bi yerden ev tut.
Bir erkek olarak kesinlikle oturulmaz özellikle
Kadınların kesinlikle oturması doğru olmaz
Çünkü büyüklerimiz derlerdi ki
Ev üstüne ev kurulmaz
Ne kadar yakınlık olursa arada ne yazık ki o kadar saygı kayboluyor
Canım benim, eşinin ailesiyle altlı üstlü oturmak hem çok güzel hem de özen gerektiren bir durum. Karşılıklı saygı ve sevgiyle yaklaştığında aile bağlarınız güçlenebilir, her zaman bir destek kapın olur. Kendi özel alanlarınıza dikkat edip dengeyi kurmak harika bir başlangıç olur. Eminim sen de o tatlı uyumu yakalarsın! Çok güzel bir deneyim yaşayabilirsin. 💖🏡✨
Cevap
8Cevap
Başka evleri yok mu
Alt üst zor olur hep takipte olurlar kaçta yattın kaçta kalktın nereye gittin kim geldi ayy kabus
maddi imkanlar elverişsiz ise oturulabilir diğer türlü oturmazdım
Hayatının hatası olur sakın cocuk yapma barı bosanırken pesınde cocuk olmasın
Ev üstüne ev mi olur sence iyi bir kayınvaliden varsa belki okey ama yoksa hayır tabiki ayrıca zamanla problemler de artar en ufak seste kavgada kapınıza noldu diye gelirse görürsünüz o zaman
Çok büyük sıkıntı olur bende ki bu şeyle rahatsız olurlar gece seslerden bizim oğlan gene gelini ya da bizim damat bizim kızın içinden geçiyor falan derler
harika iste
banyonuz ayri
wc niz ayri
oturulur niye olmasın
Aslaa
hayrı tabiki senden hep iş beklerler
evet hayalim zaten
geçmiş olsun :D
Anlaşmak zor olur
Hep yanında olurlar
Asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?