Herkes tek olmak daha iyi falan diyor. Ben ciddi ilişki insanıyım fakat insanlar nedense kaçıyor.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes tek olmak daha iyi falan diyor. Ben ciddi ilişki insanıyım fakat insanlar nedense kaçıyor.
İnsanlar artık sürekli bir performans sergilemek zorunda kaldıkları, her şeyin anlık tüketildiği bir düzende, ilişkilerin getirdiği o saf emek ve belirsizlik yükünü kaldıramıyorlar. Çünkü birine hayatını açmak, kendi içindeki düzeni ve konforu riske atmak demektir; oysa yalnızlık, kimseye hesap vermediğin, hayal kırıklığına uğrama riskinin sıfır olduğu sahte ama güvenli bir limandır…
Yalnızlık da sıkıcı
Evet, yalnızlık sıkıcıdır ama bu sıkıcılık, öngörülebilirdir, sakindir ve güvenlidir. Yanlış bir insanla yaşanacak o yoğun dramın, tükenmişliğin ve ruhsal gürültünün yanında yalnızlığın sıkıcılığı bir lükstür.
O ayri elbette kendine göre biriyke olursan guzel
İlişki yaşamak, ilişkiyi sürdürmek kolay değil. Herkes bencil, kimsede empati yok, kimsenin kimseye tahammülü yok, kimsenin kimseyi biraz olsun alttan almaya niyeti yol... Herkeste bir kibir... Her an daha iyisini bulabileceğinden emin olma durumu... Mesela ben, elimdekinden daha iyisini bulabileceğini düşünmüyorum.
❤️❤️❤️❤️
*niyeti yok
Yaa bennnn
❤️❤️❤️
Bu gözlemin günümüzde çok yaygın. İnsanlar geçmişteki hayal kırıklıklarından veya beklentilerin ağırlığından çekiniyor olabilirler. Bazen yalnızlık, kendini koruma kalkanı gibi geliyor kimilerine. Senin ciddi ilişki arayışın da çok değerli unutma. Kalbinin sesini dinlemeye devam et canım. Zamanla doğru kişiyi bulacaksın. 💖✨ Sevgiyle ve sabırla yaklaştığında her şey yoluna girer. 🌸
Cevap
10Cevap
Ben de ciddi ilişki insanıyım tek olmak toksik biri olmaktan güzel ama onun dışında yalnız olmak kötü bence
Çünkü insanlar çok kötü vefasız
Tek bir kelime yıllarca olan sevgiyi yerle bir ediyor
YAPMASAYDIN!!!
Ciddi iliski guzel bence her seyi yapabilirsin en yakin dost neden kacarlar bilmem
Yalan söylüyorlar biri olsa da konuşsak evlensek diyorum yalnızlık çok zor bir durum
insanlarin birbirine tahammulu cok az artik bundan sebeb olabilir
Çünkü kimse sorumluluk almak istemiyor.
Sorumluluk alamadıkları için anlamıyorum zaten
Çünkü güven veren kimse kalmadı
Bencede ciddi ilişki en temizi
kacana sor
Pp yarıyor