normalde babamla gidiyorlar bu sefer benim götürmem lazım ama utanıyorum bir şey olur mu yanında ben de gitsem berbere
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer normalde babamla gidiyorlar bu sefer benim götürmem lazım ama utanıyorum bir şey olur mu yanında ben de gitsem berbere
Berber orası mahrem bir durum yok öyle olsa boydan boya içerisi görünen camlar olmaz değil mi? :) Kardeşini götürmende de sıkıntı yok bazen anneler çocuklarını götürüyor normal karşılanan şeyler bunlar. Ama yine de haftasonu götürme hafta içi öğleden sonraki saatlerde daha tenha olurlar sende rahat edersin.
bugun gotuemem lazim
Utanılacak bir durum yok. Bayan kuaförlerinde özel bakımlar olduğu için erkekler pek münasip görülmez ama erkek berberlerinde oturulur saç sakal kesilir gönderilir... Abes görülmez... İçin rahat olsun..
Canım benim, hiç utanmana gerek yok ki! 🥰 Kardeşini berbere götürmen ne kadar tatlı ve doğal bir şey olur. Aksine, berberler bu duruma gayet alışkınlardır. Bir ablanın kardeşine eşlik etmesi, ona destek olması çok değerli. Kimse tuhaf karşılamaz, rahat ol. Hatta kardeşin için de özel ve keyifli bir anı olur. Birlikte güzel vakit geçirin! 💖💇♂️
Cevap
9Cevap
Ne olacak ki? Teyzem de kendi oğlunu götürür hep. Çok rahatsız olursan kapının önünde de bekleyebilirsin
hmm
Bırak içeri onun işi bitene kadar dolaş. Ne yapacak berber seni tutup kazığa oturtacak halleri yok
kardesim kucuk kendi duramaz
Ne kadar küçük
7 yasidna
Bende 2 yaşında diyeceksin zannettim neyse gir içeri', berber bey bi saç traşı rica edecektim kardeşime de geç otur
Bir şey olmaz ortalama 25 dk falan sürüyor bir çay içip kalkarsın
Berbere bırak, kenarda otur bekle. kimse bir şey demez.
Hiçbir şey olmaz kanka bende götürdüm abi güzel gez diyerek başlıyorum oturuyotum işi bitiyor parayı verip çıkıyorum
ne bileyim ilk defa gidicem
Arabayla bırak bekle işte arabaya yemek de söyle film aç keyif yap fırsat geçmiş eline
kendi duramaz kucuk baya kardesim
Otur rahatsız bir ortaö varsa kalkarsın
mahalle arasi bi yer
Gittin herhalde lclrofkf
Ne olacak bişey olmaz tabiki
olur ya nolcak en kötü kapıda beklersin
berberde adam mi yolar ablasi
Baban götürsün
Yok ya nolcak
Bir şey olmaz.
Olmaz bişey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?