Şu an nasil ki. Bende bu var, her yerime kullaniyom sakal, koltuk alti, ozel bolge ama genelde ustune bir de jiletle geciriyorum killarin ciktigi ters yonune dogru komple gitsin tertemiz puruzsuz yumusacik olsun diye, evet jilet hemen bir iki gun sonra tekrar cikiyor hissediyon kesiyor gibi hissiyati ama en azindan o anlik o gun puruzsuz olsun istiyor insan
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir şey diyim mi ben az önce kullandım komple pürüzsüz oldu yani hiç jilet vurmama gerek kalmadı. Ama dediğin gibi mesela babam kullanıyordu komple gitmiyordu üstüne jilet vuruyordu ama bende komple gitti siyah noktalar dahi yok
Cevap sahibi
+1 yıl
Nasil yaptin ki. Ben fazla bastirmiyom ya da oyle hepsi komple jilet de vurmayayim diye ugrasmiyom hani uzunlari kabalari aliyom sonra gerisini her turlu jilet vuracam diye aliyom ve tersine de suruyom. Sen ki nasil gozukuyor ve nasil yaptin merak ettim dogrusu
Cevap sahibi
+1 yıl
Tamam bi bakayim o zaman buyur
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kılları kesime daha kalın çıkıyor muhabbeti tamamen şehir efsanesi, öyle bir şey yok.
@Slalombebeğim ergenliğin ilk zamanında kıllar da tıpkı vücudun gibi yavaş yavaş gelişiyor çünkü, şu anda nasıl 15 yaşındaki gibi değilsen kızların da 15 yaşındaki gibi olmaz
30 yaşındaki köseler ne oluyor o zaman? Kılsa aynı kıl. Ablacım bu net bir şekilde belli. Kesersen çıkar. Tek tük çıkan yeri tıraş ede ede orman yaptım. Sonra mecburen lazere gittim. Şehir efsanesi falan değil yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çıkmaz.
Şu an nasil ki. Bende bu var, her yerime kullaniyom sakal, koltuk alti, ozel bolge ama genelde ustune bir de jiletle geciriyorum killarin ciktigi ters yonune dogru komple gitsin tertemiz puruzsuz yumusacik olsun diye, evet jilet hemen bir iki gun sonra tekrar cikiyor hissediyon kesiyor gibi hissiyati ama en azindan o anlik o gun puruzsuz olsun istiyor insan
Bir şey diyim mi ben az önce kullandım komple pürüzsüz oldu yani hiç jilet vurmama gerek kalmadı. Ama dediğin gibi mesela babam kullanıyordu komple gitmiyordu üstüne jilet vuruyordu ama bende komple gitti siyah noktalar dahi yok
Nasil yaptin ki. Ben fazla bastirmiyom ya da oyle hepsi komple jilet de vurmayayim diye ugrasmiyom hani uzunlari kabalari aliyom sonra gerisini her turlu jilet vuracam diye aliyom ve tersine de suruyom. Sen ki nasil gozukuyor ve nasil yaptin merak ettim dogrusu
Tamam bi bakayim o zaman buyur
Kılları kesime daha kalın çıkıyor muhabbeti tamamen şehir efsanesi, öyle bir şey yok.
Bir şey olmaz yani emin misin 😅
Bizim ergenlikte çıkan tüyler neden kalın kıllara döndü acaba profesör? Bunu da açıklasana bi 😄
bir şey olmaz git istediğin dermologa sor
@Slalombebeğim ergenliğin ilk zamanında kıllar da tıpkı vücudun gibi yavaş yavaş gelişiyor çünkü, şu anda nasıl 15 yaşındaki gibi değilsen kızların da 15 yaşındaki gibi olmaz
30 yaşındaki köseler ne oluyor o zaman? Kılsa aynı kıl. Ablacım bu net bir şekilde belli. Kesersen çıkar. Tek tük çıkan yeri tıraş ede ede orman yaptım. Sonra mecburen lazere gittim. Şehir efsanesi falan değil yani.
@Slalombebeğim Köseler o yüzden mi sakal ektiriyor? 😄 Ya rica ediyorum bilmediğiniz konularda komplovari konuşmayın ben bu işin içindeyim
Kıl kökü uzmanı mısın abla 😂
Senin mantığına bakarsak Keller kafasına jilet vurunca orman gibi saç çıkması lazım
Dökülme ayrı bir şey. Tek tük kıl çıkan yeri tıraş etmek şey. İkisinin farkını açıklamama gerek yok sanırım. O kadarı bariz belli zaten.
Aldım bile arkadaşlar boşuna tartışmayın ahahah
Geçmiş olsun 😄
Nolcak sanki yaa jiletle aldığımız da oldu
Jilet vurduysan sorun yok 😄
abla bu makineyle sakal makinesi nereyi alacağını bilmiyorum ama 0 keser dfgfdgsdf
Erkekten daha çok erkek olursun
Bir kere ya ondan sonra kullanmam zaten. Bu galiba kesiyor kökten almıyor dimi
Dışardan görünecek bir yeri alacaksan sakın bulaşma.
Jilet gibi mi bu
Evet.
Daha sert çıkmasına sebep olur
Lazere gitsene bunla orman olur
Hormon tedavisi yoksa anlamı olmaz
sakal makinesi bı
çıkar sanırım
buna gerek yok ve tam almaz ağda yaptır
Ağda kullan
Normalde onu kullanıyorum bunu bir kere kullancam sonra bi daha kullanmam
Neden bikere bunu kullanacaksın
alma sert kalin olur