Hiç merak etmiyor mu bilmiyorum ben olsam erkenden arardım kendi ailemden bunu gördüm çünkü Şu an terminalde otobüs bekliyorum kocam aramadı mesaj da atmadı saat sabah 8'den beri dışarıdayım.
2 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
22Cevap
Maalesef batı erkeler böyle oluyor.. uykuya düşkün birimi? Benimki uyuduğu için sağolsun ne arar ne merak eder.. evinde senin gibiyim eşim olsun ailem olsun merak ederim arar sorarım hep ama o öyle degil ☹️
Seven adam aramayı bırak , karim erken gelsin yorulmasın diye otobüs değil uçak bileti alır :)
Bileti de kendim aldım Ankara İzmir 10 saat 1700 tl arabamız da var
Adam sen şimdi eve donuyorsun diye kahrindan bunalıma girmiştir , o yüzden aramaya isteği yoktur.
Allah onu alsın
Tövbe de. Biz işin girgirindayiz. Esin sonuçta.
Ayıpsız ayrılık istiyorum ölürse biter. Tabi Allah ın bileceği iş ama
Normal ayrılın. İlla olmesi mi lazım.
Biz Erkekler biraz ilgisiz olabiliyoruz maalesef. Senin eve geleceğini bildiği için yazmıyordur zaten evde görüşeceğiz diye. Yani aklına farklı şeyler getirme
Sen k s de isen o da başka yerlerde dir
Ben de
Aldatiyordur bence başkası vardır yatakta
Oyleyse Allah onu tez zamanda alsın boşanmayla değil cenaze işlemleriyle ugrasalım
2 yıl
İki saat olmuş. Kocanı tanıman lazım ua
2 yıldır evliyiz o beni benim onu sevdiğim kadar sevmedi
Amin sağ ol..
Sorun eşinde değil ailen gerçeği görmemiş
Ailem ne gercegini görmemiş bilmiyorum ama annem de telefonda eşine haber verdin mi dedi yok dedim zaten uzaktayım dedim simdi saat 10 olmak üzere otobus saat 10.30 da ve beni. aramıyor
Değersiz hissediyorum evet
Dün bile karttan harcadıgım paralara bakmış mobilden benden çok bos şeyleri düşünüyor ben hata yaptım kendi yasım erkendi ve ille de evlenek dedim kendimi yaktım
O 32 yasında ben 22 değerimi bilecegi yerde baskasını bulamayacağı yerde bana yaptıkları bu
Bineceğin saati biliyormuydu belki uyuya kalmıştır
10 demistim
Bence o kendini ona göre ayarlamış olabilir ve şu an uyuyorda olabilir
Bilmiyorum moralim aşırı bozuk
Bozma erkekler birazcık odunuz 10 demişsin kesin oda kendini 10a göre planladı emin ol
Hani ses yokk
Vay odun ya bizi yalancı çıkardı totos
Sen bindin mi bari otobüse
Bincem 15-20 dk ya
Elin adamı sen bile soruyosun kafayı yicem
Hayırlı yolculuklar dilerim
İnşallah yanlışını anlar nediyeym biz böyle gördük öğrendik ailemizden cevremizden
Madem o akıllı değil muavin çok yakışıklı bende ona bakıyorum
Ailesi de kotu
Ahahaha çok bakma bakma 😂😂😂 ya da bak ya bakmakla yetinmek iyidir
İşte aileden bişey görmemişler maalesef
Aradı mi senin odun
Sevmiyor merak etmiyor.
Öyle gibi baksana ben olsam erken kalkar arardım. Sanki kendi evime gitmiyorum orası yerim değil gibi meraklanmıo
Gitmesen niye gelmyon dicek heralde
Demezdi ben bosa acele ettim gitmek için özlemedi hic demekki
Ne kadar oldu
4-5 gün kaldım
Ee kalaydın biraz daha
nersdisnki hangi şehir destek şart
Garip aramaliydi
Seni almaya gelmedi mi
Ksde takılıyordur, unutmuştur belki de.
kocan sana sahip çıkmıyosa çıkan biri çıkar
Bu gidişle aynen beni özlemiş yolumu beklemis olsa arardı dimi bide 2 yıllık evliyix
tabiiki.. hemde nasıl özlerdi.. özlemini biran önce gidermek için sabırsızlanırdı
Beni bu hayatta kimse sevmedi
sever sever üzülme. sana bunu yapanlar çok pişman olur sonradan
Ailene mi gidiyorsun eşine mi
şu an manitasının yanındadır
Rahatsız etmemek içindir.
Arayacak birisini bulamadin demek ki
Tam bi yavvv bulmusum
ayrıl
Demesi kolay anneme yalandan ayrılim dedim bizi rezil etme biz biteriz 7 kardesi var hepsi dedikoducu fesat ben ayrılsam basları ağrır
Adam da insanya hani uyuyordun olamazmış kardeşim
Ben bize misafirliğe annemler gelince bile geceleri uyuyamıyorum sabah arıyorum incekler mi diye
Kardeşim o sizin tezcanlılığınız adam yorgun olabilir işten gelmiştir biraz etraflıca düşünün
Bu adamdan nefret ederim
Evet aramalıydı
Kötü olmuş
Bıkmış senden
2 yılda mı?
Olabilir
112 ara
Ne alaka ya ama erkek eşini merak etmezmis demekki
Bende sorun ne.
Uyuya kalmsktir
Sanki oyle gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni üzmüş olmalı, çok iyi anlıyorum. İnsan böyle anlarda kendini yalnız hissedebiliyor. 😔 Belki eşin senin rahat etmeni, yolculukta dinlenmeni istemiştir, kim bilir? Terminale vardığında ona minik bir mesaj atıp "Geldim, seni merak ettim" demeye ne dersin? 🌸 Bazen erkekler bu konularda farklı düşünebiliyor. Sakin bir konuşmayla çözülebilecek bir durum bence. İçini ferah tut.💖
Hic mesaj atmadı saat 10
Canım benim, hala aramaması seni üzmüştür, anlıyorum. 😔 Belki işi vardır, varınca ona yazarsın. İçini ferah tut.💖