Nişanı perde ve eşya tartışmaları yüzünden attım, sizce haksız mıyım yoksa doğru mu yaptım?

mayısta nişan yaptık, eylülde düğün vardı. benim evim de var, babaannem sağ olsun evini bana verip rahat edelim diye kiraya çıktı ve beyaz eşya yatak odasını da almıştım. ilk başlarda kız tarafı siz zaten her şeyi almışsınız, geri kalan her şey bizde diye defalarca söylediler. neyse, nişandan sonra salon takımı almaya gittik, ekonomi de malum yani salonu da zaten onlar veriyordu neyse, sadece koltuklara 200 bin fiyat verdiler. neymiş çok beğenmiş, alacakmış, ilk gördüğü şeyi gezmeyi sevmiyormuş falan filan dedi. ben de onları düşünüp zorla başka yerlere götürüm, başka yerden aldık üstelik koltuk, ünite, yemek masası falan 160'a geldi aslında bu bile pahalıydı ama ben onları düşündüm değil mi, evet. neyse, bir hafta sonu annem annesine gitti neyi nasıl yapalım muhabbetleri, düğün yaklaşıyor büyük her şey alınmış, bir tül perde falan kaldı durumumuz yok biz alamayız dediler, biz de tamam sıkıntı yok alırız dedik olabilir insanlık hali diye. sonra bir gün perdeciye gittik, beğendi bu 65 dediler, ikimize de pahalı geldi. sonra bu bana kendime alsam alırdım dedi, dükkan sahibinin yanında adam bana bir bakış attı, beni küçük düşürdü resmen. neyse, sonra bir şeyler çıkarttı 30 35'e düşürdük yine tamam dedik orada yine demedi bunları da biz alıyoruz ya düşünmesi gerek gel başka yerlere de bakalım diye, neymiş gezmeyi sevmezmiş kalmış düğüne ne kadar şırfa neyse. ben o gün bir şey demedim, 2 gün sonra güzelce dedim ki bak beni insan içinde küçük düşürdün rahatsız oldum, lütfen bir daha bu şekilde yapma. bu hatasını kabul edeceği yerde uzattıkça uzattı. sonra ben bu hafta gelmiyorum, sen kafana göre perde al dedi, iyi tamam dedim ben de alırım. ardından al bakalım kafana göre, sonunda tek başına oturursun diye beni tehdit etti, nikah günü almış bir insanı nasıl tehdit edebilirsin sen? ben de gittim aldım netten, hem de 15 bin tuttu sadece. hepsini gittim taktım, çok da güzel oldu. sonra perdeciyi de iptal etmiştim, bu perdeciden iptal ettiğimi öğrenmiş, onları iade edeceksin, onları yakarım cart curt demeye başladı. ben de iade etmiyorum dedim, o zaman haklıymış perde seçmek neyse. ben yine orta yol bulmaya çalışarak tamam dedim, halıyı malıyı sen al o zaman cart curt tamam dedi. sonrasında arkadaşlar bizi bir araya getirdi, kendisi 1 saat konuştu aralıksız, kimse lafını bölmedi ve sıra bana gelince 2 cümlede bir araya girerek sürekli böldü. ben de o an sinirle yüzüğü fırlattım, kalktım gittim. neyse eve döndük, ertesi gün yazdı napıyorsun diye. ben de perdeleri takıyorum falan dedim, dedim hatasını anladı herhalde. sonra yine aynı muhabbetler, ertesi gün oldu iş görüşmesine çağırmışlar, o buraya geldi bu sefer suratı nasıl 5 karış ama gittim götürdüm onu. sonra hâlâ suratı beş karış, otobüse bindirdim, sonra dedim ki bu böyle olmayacak içimden, insan gibi yazdım bak sen bana hatalarımı söyle ben de sana, çözelim artık diye. sonra yine yine sürekli kendini haklı çıkartıp karşısındakini görmüyor, düşünmüyor. sonrasında halıları o alacağım dedi ya maddi gücü yetmezmiş, ne olacak nişandan gelen 1 bileziği bozduracaksın alt tarafı ne kalmış zaten düğüne, düşüncesiz insan bu dedi. bana erteleyelim, ben de dedim ki ertelemeyelim iptal edelim diyerek olayı bitirdim.

Güncellemeler
7 gü
Khklgkbg
Güncellemeler
6 gü
Güncelleme
Nişanı perde ve eşya tartışmaları yüzünden attım, sizce haksız mıyım yoksa doğru mu yaptım?