mayısta nişan yaptık, eylülde düğün vardı. benim evim de var, babaannem sağ olsun evini bana verip rahat edelim diye kiraya çıktı ve beyaz eşya yatak odasını da almıştım. ilk başlarda kız tarafı siz zaten her şeyi almışsınız, geri kalan her şey bizde diye defalarca söylediler. neyse, nişandan sonra salon takımı almaya gittik, ekonomi de malum yani salonu da zaten onlar veriyordu neyse, sadece koltuklara 200 bin fiyat verdiler. neymiş çok beğenmiş, alacakmış, ilk gördüğü şeyi gezmeyi sevmiyormuş falan filan dedi. ben de onları düşünüp zorla başka yerlere götürüm, başka yerden aldık üstelik koltuk, ünite, yemek masası falan 160'a geldi aslında bu bile pahalıydı ama ben onları düşündüm değil mi, evet. neyse, bir hafta sonu annem annesine gitti neyi nasıl yapalım muhabbetleri, düğün yaklaşıyor büyük her şey alınmış, bir tül perde falan kaldı durumumuz yok biz alamayız dediler, biz de tamam sıkıntı yok alırız dedik olabilir insanlık hali diye. sonra bir gün perdeciye gittik, beğendi bu 65 dediler, ikimize de pahalı geldi. sonra bu bana kendime alsam alırdım dedi, dükkan sahibinin yanında adam bana bir bakış attı, beni küçük düşürdü resmen. neyse, sonra bir şeyler çıkarttı 30 35'e düşürdük yine tamam dedik orada yine demedi bunları da biz alıyoruz ya düşünmesi gerek gel başka yerlere de bakalım diye, neymiş gezmeyi sevmezmiş kalmış düğüne ne kadar şırfa neyse. ben o gün bir şey demedim, 2 gün sonra güzelce dedim ki bak beni insan içinde küçük düşürdün rahatsız oldum, lütfen bir daha bu şekilde yapma. bu hatasını kabul edeceği yerde uzattıkça uzattı. sonra ben bu hafta gelmiyorum, sen kafana göre perde al dedi, iyi tamam dedim ben de alırım. ardından al bakalım kafana göre, sonunda tek başına oturursun diye beni tehdit etti, nikah günü almış bir insanı nasıl tehdit edebilirsin sen? ben de gittim aldım netten, hem de 15 bin tuttu sadece. hepsini gittim taktım, çok da güzel oldu. sonra perdeciyi de iptal etmiştim, bu perdeciden iptal ettiğimi öğrenmiş, onları iade edeceksin, onları yakarım cart curt demeye başladı. ben de iade etmiyorum dedim, o zaman haklıymış perde seçmek neyse. ben yine orta yol bulmaya çalışarak tamam dedim, halıyı malıyı sen al o zaman cart curt tamam dedi. sonrasında arkadaşlar bizi bir araya getirdi, kendisi 1 saat konuştu aralıksız, kimse lafını bölmedi ve sıra bana gelince 2 cümlede bir araya girerek sürekli böldü. ben de o an sinirle yüzüğü fırlattım, kalktım gittim. neyse eve döndük, ertesi gün yazdı napıyorsun diye. ben de perdeleri takıyorum falan dedim, dedim hatasını anladı herhalde. sonra yine aynı muhabbetler, ertesi gün oldu iş görüşmesine çağırmışlar, o buraya geldi bu sefer suratı nasıl 5 karış ama gittim götürdüm onu. sonra hâlâ suratı beş karış, otobüse bindirdim, sonra dedim ki bu böyle olmayacak içimden, insan gibi yazdım bak sen bana hatalarımı söyle ben de sana, çözelim artık diye. sonra yine yine sürekli kendini haklı çıkartıp karşısındakini görmüyor, düşünmüyor. sonrasında halıları o alacağım dedi ya maddi gücü yetmezmiş, ne olacak nişandan gelen 1 bileziği bozduracaksın alt tarafı ne kalmış zaten düğüne, düşüncesiz insan bu dedi. bana erteleyelim, ben de dedim ki ertelemeyelim iptal edelim diyerek olayı bitirdim.
7 gü
Güncellemeler
7 gü
Khklgkbg
Güncellemeler
6 gü
Güncelleme
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle bir süreçten geçmek çok yıpratıcı olmalı. 😔 Evlilik gibi önemli bir adımda karşılıklı saygı ve anlayış çok değerli. Eşya tartışmalarından öte, nişanlının davranışları ve iletişim şekli daha büyük bir sorunmuş gibi geldi bana. Kendini küçük düşürülmüş hissetmen, tehdit edilmen ve çabalarının karşılık bulmaması çok üzücü. Kendi değerini ve huzurunu koruduğunu düşünüyorum. ❤️ Yüreğinin sesini dinlemen en doğrusu olmuş. ✨