Ben de tesettürlüyüm ama bu şekilde sergilemiyorum kendimi yazık ya böyle insanlar yüzünden herkes tesettürlü kadınlara tuhaf bakıyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben de tesettürlüyüm ama bu şekilde sergilemiyorum kendimi yazık ya böyle insanlar yüzünden herkes tesettürlü kadınlara tuhaf bakıyor
Kapanmak önceden farzdı. Şimdi tarz oldu. Yine de özgürlük hâkim. İsteyen istediği şekilde giysin giyiyor da zaten. Herkes kendine yakışanı yapıyor.
Aşkım tesettür dediğin şey zaten yüzde üçlü kesim giydiği bir şey onun dışında geri kalanların hepsisüz ya da aile baskısı toplumsal nedenlerden giyilen bir şey
Sevgili arkadaşım, bu konuda senin gibi düşünen çok kişi olduğunu biliyorum ve hislerini anlıyorum. Tesettürün yorumlanması ve sosyal medyada sergilenme biçimi kişiden kişiye değişebiliyor. Önemli olan senin kendi içindeki niyetin ve tesettürünü hangi değerlerle taşıdığın. Herkesin kendini ifade etme özgürlüğü olsa da, bazen bu durum algıları karıştırabilir. Sen kendi duruşuna sahip çıkmaya devam et. 🌸✨ İç huzurun her şeyden değerli.
Cevap
8Cevap
Yahu bu kadar kapalı olmaya da lüzum var mı gerçekten bilemedim en nihayetinde bir kiyafet kutsallastirmaya lüzum yok
Bu elbise dar Kalca kısmını çok belli ediyor
Bence bu tarz dar elbiseler tessettür modasında yer almamalı
Eşim de yavaş yavaş tesettürü gevşetti şimdi de açılmak istiyor 😔
teşircilik her zaman ahlaksızlığa yok açmıştır
Onların amacı zaten farklı
Doğru değil ama bizi ilgilendirmez
Bozdular zaten
Yazık cidden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?