16 gü

Pastanede çalışan çocuktan hoşlanıyorum, yüz yüze nasıl flört başlatırım ve dikkatini çekerim?

kızlar selamm 3 gün önce yapacağım bir pasta için baskı istemiştim pastaneden ve pastacı bana numarasını vermişti. fakat o zaman pek çocuğun yüzüne bakamadım telaş içindeydim. sonrasında yazdığımda klasik müşteri-işletme konuşması gerçekleşti ama biraz çalıştığı yerden yakınır gibi oldu samimiyet kurduk yani. konuşmamızdan sonra fotoğrafını durum olarak attı hani bi an aşırı karizmatik gözüktü gözüme ekstra ilgilenişi de dikkat çekiciydi zaten. dün de başka bir durum için pastaneye uğradım büyük ihtimalle tanıdı ve aşşşşırı tatlı davrandı. yine de resmiyeti bozmadı tabii. AMA BEN BOZMAK İSTİYORUM. dikkat çekmesi için durumlar atmaya başladım. yaptığım pastayı attığım durumu beğendi sonrasında kendimle beraber doğum günümden kareler paylaştım ama beğenmedi.. ben yine de durum atmaya devam ediyorum dikkat çekmesi için. BİLİYORUM ÇOK ERGENCE BİR HİKAYE AMA BEN DAHA ÖNCE YÜZ YÜZE KİMSEYLE FLÖRT ETMEDİM. bu çocukla etmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. bana yavaş adımlar lazım... neler önerirsiniz ne yapmalıyım nasıl dikkat çekebilirim? iyi ki doğdun diye cevap vermediyse o duruma daha nasıl bir adım atmasını sağlayabilirim? ya da ilk adımı ben mi atmalıyım?

Pastanede çalışan çocuktan hoşlanıyorum, yüz yüze nasıl flört başlatırım ve dikkatini çekerim?