Güncellemeler
+1 yıl
Evlilik falan düşünmüyorum, arsu diyelimm
Detaylar:Ben gunlukcuyum okuduğum için arada çalışıyorum, adam çalıştığım fabrikada aylikci. Neyse evli 2 çocugu varmış ama boşanmış aileler arasında (kan davası ) anlasmazliklar sorunlar cikmis ama detayını bilmiyorum iş yerinden bir kız demişti. Hala karısını seviyor mu bilmiyorum neyse ben 20 o 28 falan. Adam o kadar çekici ki birlikte çalışıyoruz bitiyorum. Ona yaklaşmak sarılmak istiyorum nasıl olacak böyle bilmiyorum yardım helpp🫡🫡
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kan davası nedir ya birde 2 çocuğu var hadi açıldın oda seni sevdi diyelim sonra ne olacak sıradaki kan davası sen olursun herhalde😁
Hayır kuzeni kızın babasını öldürmüş ama olayı iş yerinden samimi olduğu bir kız anlattı o da günlükçü
Hoşlanan hoşlanana da bir şey olmuyor sonunda yoksa her gün gören hoşlanıyor
Kalp işte elden bir şey gelmiyor be gülüm
Çok takılmamak gerek, laf aramızda benden de çok hoşlanan olur gerçek hayatta 😀 😀
Ne güzel xkdkkc
Nasıl yakladmaliyim ona biraz tavsiyeni alırım yakalamışken bir erkek gözüyle :))
O seni havada kaparda 2 çocuğa üvey anne olmayı sen kaldırabilecek misin bilemem. 20 yaşındasın kız bir düşün
Evlilik düşünmüyorum:)
Kız nabıcan adamı
Ne biliyim çok etkilendim ya aşırı bir çekim var o da öyle hissetsin istiyorum
Günübirlik istiyon demi
?
Tek seferlik ilişki istiyin demi
Libidonu yükseltmiş desene :))
Hem de nasıılll
Bi s*kse hiç bişeyin kalmayacak da işte :))
Cilve yap o zaman, ne diyelim şimdi 😀
Nasıl yapıyım kskxjcjjc
Tarif mi bekliyorsun 😀
Varsa alırız ne diyim 😂😂
😄 Güzel kızsan zor olmaz ama
Öyle olduğumu düşünüyorum ama yetmiyor bazen tek başına
Xper yetmiyor benim yeni açtım hesabı ya 🥹🥺
Ettimm
Takip ettiğim mesaja yazarsın
Yazdım ama uyudunuz galiba
İşinizi yapın saçmalamayınız ajs
Tamam abla smkdkf
2 cocuk babasi 🤡
İvett
İlgisi yoksa yoktur.
Anlayamıyorum işte o da yakın duruyor bazen nasıl anlayacağım
Adam dul o zaman :))
Evlilik düşünmüyorum zaten orası beni bağlamıyor
Takilmaca metres hayatı işte dimi. seni hınzır seni :))
Metres olmuyor bu ama senin ziyniyetin öyleyse bir şey diyemem :)
Yolunda bı kızsın anasilan.
Buna * denir :))
Kafka bu durumu şöyle özetlemiş "Kirli bir camdan bakıp her şeyi ve herkesi kirli sanıyorsunuz."Daha açık bir ifadeyle sanmıyorum pek anlayamazsın bunu da bence ama diyim 'insanin fikri neyse zikri de odur':)
Evli adamlarla takılmayı onlarla arsız arsız takılmayı secmissiniz.
Bunu ozetliyorum sana alınma..
Yanlış bisey dedigimi dusunmuyorum. Senin yaptığın ahlaksizlik belki barisacaklar 2 çocuğu var anladın :))
Evli adamlar? Takılmıyorum sadece bu çocuğu beğendim. Benim evlilik düşünmemem sana bunu düşündürdüyse çok yanlış düşünüyorsun ben soyliyim. Ben ahlaksızlık yapmiyorum senin şu an ki konuşman daha ahlaksızca emin ol :) Bosanmissa bitmiştir ayrıca devam etse bu ahlaksızlığa girer ;)
Belki adam senle görüşüp takilacaniz sonra biz görüşüyoruz barıştık. o zaman da sen yeliz oluyorsun. ben sana onunla evlen evlenicen demiyorum.. evli bı adam 2 çocuğu olan bı adamla konuşana kaşar derler :))