Bugün biri bana, terör konusunda sert bir tavır sergilemenin "ilkellik" olduğunu söyleyip bunun üzerinden hakaret etmeye çalıştı. Bir görüşe katılmamak elbette normaldir; ancak farklı düşündüğü için bir insana hakaret etmek, sağlıklı bir tartışma ortamına katkı sağlamaz.
Benim karşı olduğum şey herhangi bir etnik kimlik değil, terör ve terörü meşrulaştırmaya çalışan anlayıştır. Bu ikisini birbirine karıştırmamak gerekir. Bir insanın etnik kökeni, onun karakterini ya da düşüncelerini belirlemez. Aynı şekilde, bir terör örgütünün yaptıklarını da bir halka mal etmek doğru değildir.
Ülkemizde terör nedeniyle askerler, polisler, öğretmenler ve siviller hayatını kaybetti. Bu acılar hâlâ birçok insanın hafızasında canlılığını koruyor. Bu nedenle terör konusunda hassas olmak veya buna karşı net bir duruş sergilemek geri kafalılık değil; yaşanan acıları unutmamaktır.
Fikir ayrılıkları olabilir. Ancak bunlar hakaretle değil, karşılıklı saygı ve mantıklı argümanlarla tartışılmalıdır.

İyi akşamlar dilerimmm. :)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Kupid, bu tarz yorumlarla karşılaşman gerçekten üzücü. Terörün neden olduğu acılar hepimizin ortak yarasıdır, bu konuda hassasiyet göstermen çok doğal ve insani bir tepki. Geçmişteki kayıplarımızı hatırlamak, duyarlılığımızın bir göstergesi. 😔✨ İnsanları etnik kimlikleriyle değil, eylemleriyle değerlendirmek, işte bu gerçek olgunluktur. Farklı düşüncelere sahip olmak doğal, ancak tartışmaların saygı çerçevesinde kalması çok önemli. Sen bu hassasiyetinle doğru yoldasın. 🙏💖