Düşünsene öyle şeylere inanıyor ve kabullenmişsin ki
Girdikleri yol öyle değerlerle kaplamış ki onları
Ölen bebekler de ırkçılık yapıyorlar
Ölen arapsa üzülmüyor hatta iyi ki de ölmüş diye hissiyate kapılıyorlar
Bakın bu sadece inançsızlar değil aynı zamanda müslümanlar içinde geçerli.
Ölen israilli siviller için oh diyecek kadar zalim kalplar fakat müslüman olduklarını iddia ediyorlar.
Rahatlayan ya da zerre üzülmeyen arkadaşlar, bu hale gelmenize neden olan düşünceleriniz bir gün sizi berbat bir noktaya sürükleyecek kendinize gelin.
El kadar bebekleri savaştan sorumlu tutacak kadar acımasız olmayın kalplerinizi karartmayın sonra kurtulamazsınız..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Israil bebekler ölüyor diye Müslümanlar protesto ediyor. Müslümanlar Israil bebeklerini öldürünce kutlama yapiyorlar.
Ben Türküm, ben Müslüman degilim. Ben sadece dostuma üzülürüm, ingilizler ile benim atalarimi öldüren, PKKya egitim veren ve son savaslarda Ermenileri destekleyen Filistinde benim dostum degildir, onlari destekleyenlerde Türk olamaz.
Ya müslüman olursunuz ve Türk düsmani terörist filistini desteklersiniz.
Ya Türk olursunuz ve Türkiye ve Türk dostu Israili desteklersiniz. Bunun orta yolu yoktur.
Eğer Türkler sandığınız gibi zalim bir kavim olsaydı ne Osmanlıyı kurabilirdi ne de Türk beylikler bir arada durabilirdi
Allah belki kalbinize hidayet vermedi lakin aklın önünü de açık tutun ki bir ihtimaliniz olsun
Yoksa düştüğünüz karanlıktan kimse sizi kurtaramayacak
İsrail yalnız senin dostun değil mk
Pkkyı silahlandıran eğiten donatan akdenizi sana zehir eden gemini basan askerine çuval geçiren israilin ta kendisi
sakız gibi ermeni soykırımını desteklemedi gibi bölgesel çıkarlarına uygun eylemini çiğneyeceğinize
israil ve abdnin ayrılmaz ikili olduğunu ve ikiside tr yi elinde oynattığını gör
ahmak olma seni susuz getirip susuz götürürler
ya 3-5 dengesizi ciddiye alma dünya israile lanet kusuyor
ama geri çekilemiyorlar şu an yrragı yediler kontrolü kaybettiler
Vicdanım diyor ki kahrolsun batısı İsrail'i BM si abdsi ırkçısı siyonisti sapık ideolojileri
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!