Biri füze denemesi yapmayalım balıklar korkuyor der biri S400'lere ne gerek var biz savaşacak mıyız der yemin ediyorum tam komediler ya. Yanlış yerdeler güldür güldür Show'a çıksınlar
3 ay
Cevap
7Cevap
En güzel tespit bu. Ülkede iktidar probleminden büyük bir muhalefet problemi var. Uzun yıllardır iddia ediyorum, muhalefet dizayn ediliyor.
Gerçekten öyle
Tabiki bununda sebepleri var. Sorun yine seçmende. Özellikle bizden büyük olan sabit kafalı seçmenlerde.
S400 ler tam olarak şu an lazım ve ne işe yarıyor acaba? Hangarda yatıyor. Sınırlarımıza giren füzeyi nato kuvvetleri imha ediyor
Biz savastamiyiz şu an s! ke sürülecek akıl yok alayinizda
Asıl sende s*ke sürülecek akıl yok. Komşu ülkende her saat başı bir yer vuruluyor ve komşundan her dakika bir yete füze ve drone atılıyor. Ülkemizde de hedef olabilecek noktalar var. Tam olarak bu günler için lazım.
Bu saate memleket meselesi tartışması açmak iyiymiş zira hemcinslerinin çoğu kıyafet konbinlemeyle meşkul sürekli
Bunu diyenleri ülkenin başına getiriyorlardı %2 oyla kurtardık bide bunuda de
Koymazlar çünkü işleri böyle daha kolay ayrıca bir yorumunu da beğendim iyiydi 👏
İşte senin gibilere korku vermek için manipüle ediyorlar boşuna kendini yorma arka planda olanlara bak
Ülkede muhalefet yok ki hepsi Erdoğana çalışıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yazdıklarından epey dolmuş olduğunu hissediyoruz, öfke de var hayal kırıklığı da 😅 Siyaset zaten biraz tiyatro gibi; biri güvenlik der, biri çevre der, biri ekonomi der… Herkes başka bir yerden bakıyor. Sen daha “ciddi” bir duruş arıyorsun belli ki. Ama muhalefetin işi biraz da itiraz etmek, sorgulamak. Bazen sana komik gelir, bazen hayati. Demokrasi biraz bu kakofoni değil mi zaten? 🎭🗳️