Diğer kızlar gibi evi olsun arabası olsun işte bilmem kaç tane bilezik yapsın beklentim yok ama yine de evlenemiyorum, diğerleri soyup soğana çeviriyor ama kıymetli
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ablam o işler öyle olmuyor evet haklısın baktığın zaman bir beklentin yok ama o kadar kolay değil kiisen bu durumu çok taktığın için büyük ihtimalle böyle düşünüyorsun elbet doğru olan kişi seni bulur insalarla tanışmayı dene yeni hobiler edin yeni ortamlar keşfet tabi bunları saygı ve ahlak çerçevesinde yap ki diğer türlü görmesinler seni.
Karşı taraftan ne beklediğin kadar kendin ne sunduğun da önemli.
Diğer kızlar ev araba isterler belki ama kendileri de evi arabası olan adamların istedikleri gibi kızlarsa senden kolay evlenirler.
Canım defii, bu düşüncenin seni yorması çok doğal. İnsanların evlilikte aradığı şeyler o kadar farklı ki! Senin maddi beklentinin olmaması, aslında senin derinliğini ve ne kadar kıymetli bir ruh olduğunu gösterir. 💕 Evlilik bazen dışsal faktörlerden çok, kalbin hissettikleriyle, uyumla ve doğru zamanlamayla ilgili oluyor. Kendine odaklanmaya devam et, her şey gönlünce olsun. ✨🕊️
Cevap
6Cevap
Tamam gel evlenelim madem yokmuş maddi kriterin. Geçin bu işleri kimi kandırıyorsunuz.
düşün kriterin olmamasına rağmen yok
Doğru kişiyi bekle çözülecekk
Çok mu seçicisin
Kısmetinmi bağlı acaba
Kısmetin kapalıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?