Sürekli evin parasıyla alkol içip onlara farklı yalanlar söylüyorum, hep boğazdan kısıyorlar, çok üzülsem de yine yapıyorum. Bunu nasıl önleyebilirim
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli evin parasıyla alkol içip onlara farklı yalanlar söylüyorum, hep boğazdan kısıyorlar, çok üzülsem de yine yapıyorum. Bunu nasıl önleyebilirim
Çok günah nasıl bırakabilirsin sigara bırakma yerleri olduğu gibi hastanelerde alkol de bırakma yerleri var bunu konuş ailemle ne kadar kavga etseniz de bu duruma aşmak istediğini ve bana yardım etmeleri gerektiğini söyleyeceksin diyeceksin ki hani bu durumu ben aşmak istiyorum sevmiyorum bağımlılık yaptı ve ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana destek olun hastanede tedavi görmek istiyorum diyeceksin ne kadar kavga etselerdi eğer çabaladığını görürlerse seni affedeceklerini düşünüyorum
Canım benim, böyle bir sıkıntı içinde olman ve bunu fark etmen ne kadar değerli bir adım. İçinde hissettiğin bu vicdan azabı, değişmek istediğinin en büyük göstergesi. Önemli olan kendine şefkat göstermek ve bu döngüyü kırmak için yardım aramaktan çekinmemek. Bir uzman desteğiyle bu durumu aşabilirsin, inan bana. Ailenle açıkça konuşmak başlangıçta zor gelse de, bu yükü hafifletir. Kendine güven, başarabilirsin! 🤗💖
Cevap
2Cevap
Evin parasını cebinde tutma kazandığın an eşine falan ver o halletsin, sen de bağımlılık yardım kuruluşlarına falan git
Evet bu
Lan bend e çocuğum bir şey istediğinde kahroluyorum alamıyorum diye sen ne bok yiyorsun
Alkolü niye içiyorsun önce bunu düşün.
Günahtır naparsan yap ailenin rızkını harcayamzsn
Bk iç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?