Neden kısa boylu kız tercih ediyorlar. Ne buluyorlar onlarda. Uzun boylu kızın yanında erkek olmuyorlar, adam olmuyor mu?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden kısa boylu kız tercih ediyorlar. Ne buluyorlar onlarda. Uzun boylu kızın yanında erkek olmuyorlar, adam olmuyor mu?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Neden sinirlendin bu seçimin adamlıkla ne alakası var, benim gibi düşünen kişiler için öncelik kontrol ilişki esnasında kısa boylu minyon kadınlar daha rahat kontrol ediliyor hareket çeşitliliği artıyor, hep genç duruyor ve,
Sen erkek değilsin Allah blanı versin
Minyon kadın seviyorum diyemi, hmm bak büyük bir aydınlanma oldu peki neyim şimdi ben üstad aydınlat beni minyon kadın sevmek beni ne yapıyor
kardeşim yapıyor nnoş yapıyor travesti yapıyor seni
O………ç
Aaaaa ciddimi şimdi uzun kadın seversem erkek minyon seversem travesti olacağım, yani minyondan mi vazgeçerim gotumden mi bilemedim, bu arada travesti ameliyatı pahalidir ya travesti olmak isteyen erkekler ameliyat olmak yerine minyon kız sevseler kendiliğinden olurlar yani dimi bilim insani
Evet öyle kısa kız sevmek erkek sevmektit
Çok korktum şu an travesti olmak istemiyorum bu yaştan sonra kestaneyi çizdiremem peki en az kaç cm lik kadın seversem kurtulurum
Boyın kaç onu söyle
Ona göre yorum yapacağım
1 85
O zaman 180-185 kız sev
150-170-170 kız değil
150-160-170
150 uzun mu , şimdi ben kaçık kız seversem düzelirim bana net rakam söyle hemen dışarı çıkıp bulayım
180-185 kız sev diyorumö
Tamam o Zaman erkek olur muyum
Evet olursun
Tamam bir tane paket yapın eve götüreceğim ben onu böler iki minyon kız yapar öyle severim,
Minyon kız yapmadan sev
İki uzun kız yaparak sev
Yahu uzun kız seven erkek dolu ortalık sen neden bize sardın bırak bizde minyon sevelim eee herkes uzun severse zavallı minyonlari kim sevecek
Zavallı minyonları kısa erkekler sevdin
Sen kaçsın
182 boyın
Bayağı iyiymiş, bak ne kadar şanslısın manken gibi maşallah bak bak bitmez dökün dokun sonu gelmez
Ee Ams cüceleri seviyorsun
Bebeğim ben cüce seviyorum ama uzun seven erkek dolu ortalık çık sokağa bir yürü bak ne kalpler yakacak ne libidolar coşturacaksin
Kizlarda maşallah bir boy takıntısı sanırsın dünya da başka bişey yok
189cm boyum ile her uzun boylu kıza sevgilerimi iletiyorum
İnş onları seviyorsun
seviyorum tabiki. kim demiş zaten kısa kızlar daha çok seviliyor diye?
Hepiniz öyle diyorsunuz
boyun kaç?
182 boyum
sana teklifim; haftasonu giy topuklu ayakkabılarını, koluma gir gezelim dilediğin yerde.. İstanbul 'daysan tabiki^
Uzun boylu kız bulsam ruhumu teslim ederim ona
Doğru mu söylüyorsun
Evet çok ciddiyim, gözümde tanrıça gibi olurdu
Yoo ben uzun seçtim, ben 1.70 eşim 1.87
Gerçekten mi
Evet
yoo etmioz