Jurassic Park filmi gösterime girdikten sonra, bilim insanlarının uyarısıyla Spielberg'in yaptığı büyük hatayı kabullendiğini biliyor muydunuz?
Filmde devasa dinozorlar kükreyince sinema salonu sallanıyordu...
Oysa o dinozorların ses telleri, cüsseleri gereği bir mandanın bacak kemiğinden daha iri olur ve titreşim sağlamazmış. Dolayısıyla da 'gık'ları çıkmazmış hayvancağızların.
Aynı şey doğada her canlı için geçerliymiş meğer. Her canlının minyon olanı, ses telleri de daha narin olduğundan mütevellit, daha güçlü ses çıkartırmış.
İnanırım. Marc Aryan 45 kilogram ağırlığında bir adammış lakin boğazın bir yanından bağırsa, diğer yakadan duyarlarmış...
Kadınlar için de bu böyle.
Ve ben sesle yaşamak zorundayım. Haliyle de mezzo soprano kadınlara (ki genellikle orta boylu yahut minyon kadınlar öyledir) daha düşkünüm.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
🧠🔄 Beyinleri farklı çalışan yapıya sahip demek ki
https://www.youtube.com/embed/FLSlXViDEEc(Ayrıca bkz : Saplantılı evli kadın sırf kocasının kısa boylu kadın isteği nedeniyle Racona Ters bir adam diye öldürdü)
00 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 668 cevap paylaştı. Seven de var, sevmeyen de. Şimdi her erkek seviyor dersek yanlış olur. Sevenlerin sebebi ise küçük uzuvların göze daha estetik gelmesidir. Bir de kadınsan bu özellik daha çok önem kazanmaya başlıyor.
00 Yorumla
1 yılBüyüklük küçüklük fantezisi vardır. Ama erkekler genelde kız seçmez. Kısa boylu sevmeyen de olur aralarında. Düzgün analiz yapamadığınız konular hakkında işkembeden sallayarak başlık açmayın.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, ne tatlı bir soru bu! Aslında herkesin zevkleri farklı tabii, ama burada önemli olan herkesin birine çekim duyarken kendine özel nedenleri olduğudur. Yani kısa boylu olmak veya uzun boylu olmak sadece bir fiziksel özellik 💃🏼. Birçok erkek için bu konuda klişeleşmiş düşünceler olsa da, bazıları kendini daha güçlü hissetmek ya da koruyucu olmakla bağdaştırıyor olabilir – insan psikolojisi işte!
Ama bence asıl önemli olan, boydan bağımsız olarak kişiliğimiz ve yaydığımız enerji! O yüzden kısa, uzun, fark etmez, sen kendine güvenli oldukça herkesin dikkatini çekersin 🌟. Güzel bir ruh her zaman en çekici ayrıntıdır diyelim 😊.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
173Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 457 cevap paylaştı. yani daha hatunca durdugu için olabilir. uzun oldumu ona göre de hani insan bedeli cüsseli olur. iri kız olur ki takdir edersin ki iri kız kendi dengi erkek ister. ve erkekte kendi dengi kız ister. zayıf olsa da sıska olur hos durmaz. en güzeli ortalama kız boyu 1,6 1,65 dir bence. ben oyle bakmadım hiç ama dogru uzun kızın pek bi cazibesi acıkcası yok.
10 YorumlaÖnümüze gelen kıza yazıyoruz da o yüzden. Ama siz lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir diyip ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek diyip 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıluzun ve erkek tipli kizlari seven erkeklerde gay egilimi var diyordu bir tanidigim. Modaci erkeklerin cogu gay farkindaysan ve hep degileye tahta gibi kadin hatlari olmayan uzun kadinlari cikarirlar.. Sebebi bu diyorlar
817 Yorumla- 1 yıl
Aksine uzun boy, uzun bacaklar.. çok daha kadınsı duruyor. erkeksi ya da kadınsı görünmek hatlarla, kemik yapısıyla, giyim kuşamla, daha çok ruhsal yapıyla alakalı bir durum. uzun boyu erkeksi olmakla bağdaştırmak çok saçma bir durum. defilelere uzun boylu kadınların çıkması ise kıyafetleri daha iyi taşımalarıyla alakalı bir durum.
- 1 yıl
@xKimMiyimx uzun boy erkeklere yakışır
- 1 yıl
Boyun kaç abla 1.55 mi bu nasıl kıskançlık sende uzun boylu zayıf olsaydın defileye çıkarırlardı 😂😂
- 1 yıl
@Feyzairmakgul20
harbiden ha guzelı de var cırkını de uzunun da kısanında bu bır takıntı degıl bence kıskanclık
Cevap sahibi1 yıl@Feyzairmakgul20 23 yasindayim😂 ve ben dem3dim ayrica, Alman bir prof tanudigim siyledi. Ustelik kadin uzun boylu bunu diyen. Ama mantikli geldi bana da. Yani defilelerde mankenleri secen kim, modaci erkekler genelde :))) onlar da dumduz ve genis omuzlu hatta erkek hatlara sahip kizlari cikarmiyorlar mi? haklilik payi olabilir bence.
- 1 yıl
Modellerin mankenlerin seçilme nedeni zaten vücutları düz olması ve kıyafeti göstermesi için özellikle hatları belli olmayanları seçerler ki uzunlardan çıkar bunlar vücudu değil kıyafeti öne çıkarması gerekiyor mankeninin uzun düz bir şeye kıyafet geçiriyorlar
Cevap sahibi1 yıl@Ddldkdldkdk kendinizi kandirin siz
- 1 yıl
Cevap sahibi dikkatli oku seni savunuyorum
- 1 yıl
@Ddldkdldkdk aynen modellik kıyafeti öne çıkarmaktır vücudu değil. Kısa ve yağ kütlesine sahip vücutta kıyafet güzel durmaz. Kısa-uzundan konu gay modaliste nerden geldi bilinç altı victoria secret modelleri kıskandığını çıkarıyor 😂
- 1 yıl
@Feyzairmakgul20 ne saçma bir sohbet dönmüş burada keşke yorum yazmasaydım önüne gelen atlamış
Cevap sahibi1 yıl@silür ben de ilk bu yorumu yazan kisiyim. benim yorumun altina yazilmis. surekli bikdirim geliyor. Kizlar pes ediyorum :) siz haklisiniz. ne guzel uzun boylu olmak
- 1 yıl
@Feyzairmakgul20 ablacım sen ne yaşıyorsun? Gay modelist ne alaka ne içtin sen? Kendini Victoria secret mankenleriyle nasıl bir tutarsın komik rezik duruma düştün cidden 190da olsan sen Victoria secret mankenleriyle aynı görme kendini ablacım. Malum onlar kadar iyi fiziğe sahip değilsin uzun sırık biçimsiz düz vücuda sahipsin klasik. Ayrıca çoğu erkek kısa kız tercih ediyor yoruma atladığına göre kıskanan sensin 😂😂
- 1 yıl
Madem kısa olmak güzel topuklu giymeyi ver
- Güzellik & Bakım konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılEskiler derdi ki g. tü yere yakin olandan korkacaksin 😅
71 Yorumla- 1 yıl
Hala demeleri peki😄😄 nerde bir kısa varsa direk o laf giriyor
- Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılUzun boylu kızlar onlara bakmadığı için sjjsj simdi genel Türkiye de erkek boy ortalaması oldukça kısa zaten onlar da mecburen kısa kız istiyorlar, yoksa cüce gibi duruyorlar jdjdj
30 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Hakimiyet esaslı yaklaşım, hükmetmek hep fizikle başlar. Dışarıda boylu poslu bir erkeğe kafa tutmaz kimse, aynısı erkek bakışıyla kadında geçerli. Yatakta ona hükmedemezse ilişki olmaz
30 Yorumla
1 yılOrtalama Turk erkeği zaten 1.77. Simdi bu boy 1.80 olmuştur illa ki. Ama 1.80 erkek mesela 1.70 kizi ne yapsın. 1.65 falan iyi. Hos degil, maskelin gucu Daha şiddetli hissediyor erkekler bu sekilde. Ama her şey boydan ibaret değl tabii
17 Yorumla- 1 yıl
uzun uzunu bulur zaten merak etme her şey de boy değil
- 1 yıl
@Cocukkalin109 ne alaka 1.70 siz 1.80 erkek gibi durur hic mi 1.70 kız görmedin
- 1 yıl
hele topuklu meraklısıysa yandi
- 1 yıl
ben zaten 1.70 im
- 1 yıl
@Cocukkalin109 ee yani? erkeğim omzu beli geniş. 1.65 kız bile 70 durur
- 1 yıl
5 cm var arada ve neyin yarışını yapıyorsun anlamış değilim 😂
- 1 yıl
Ortalama 178 falan en fazla cevrenize bakip yorum yapmayin
Gizli Üye(30-35)1 yılkısa boyluyum eşim boyumun tam istediği gibi olduğunu söylüyor. Uzun şekilsiz kadınların kadın gibi görünmediğini söylüyor. Ama bana kalırsa bu istisna... 180 üstü yakışıklı erkeklerin çoğu kısa kadınları itici buluyor.
42 Yorumla- 1 yıl
Yoo hiçte jsjs
Aslında kısa boylu olması değil tatlı bir auraya sahip olması ilgimizi çekiyor ben mesala 1.90 boyundayım yanıma 1.50 kız alamam çünkü saçma durur 😂 evet o yüzden kısa kişiler de kendilerine göre boy oranı yapsın lütfen bazı durumlar haricinde indeks önemli ✨
214 Yorumla- 1 yıl
Piqué 1.92 Shakira 1.55 hatırlatırım
- 1 yıl
Alamam dediğin için örnek veriyorum
- 1 yıl
O kadat değil ki Kobe Bryant ve eşi Vanessa da bir örnek
- 1 yıl
Nası yani
- 1 yıl
Ha Tamam 🤣 bana futbol terimleriyle gel futbol hastası biriyimçünkü 😉
- 1 yıl
Övünmekte çok haklıyız Beşiktaş'lıyız 🦅
- 1 yıl
Vaaay Helâl olsun 🙌🏽
Ölye bir şey yok, ben bir insanı çekici bulacaksam bulurum, uzun kısa farketmez, çekici bulmayacaksam da bulmam, yine uzun kısa farketmez, boy bu konuda bir kriter değil.
Sadece takıntılı insanlar için kriter olabilir.
00 YorumlaBelki pedofili fantezileri var, belki 50 üstü kiloyu kaldırmak için yeterince güçlü değiller. Ne bilelim. Ben manken gibi olanları tercih ederim.
31 Yorumla
1 yılAsıl nedeni ne biliyor musun erkekler sahip olmak hukmetmek istiyor ama kendi boyunda ya da kendinden uzun birine hükmetmek daha zor olduğu için minyon seviyorlar
10 Yorumla
1 yılBana kısa veya uzun fark etmiyor. Ama uzun kızlar erkeklere tavlaması zor geliyor olabilir. Benim zaten tavlama yürüme derdim olmadığı için boya takmıyorum.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 713 cevap paylaştı. Erkekler kısa boylu kızları daha tatlı buluyorlar ❤️
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKısa iyidir ya nedenini burdan yazamadim ha hemen doyuyor lar bakmasi kolay 😂
32 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÖyle tsbi geksene bir şey sorcam
- 1 yıl
Ne alaka ya yorumun saçmalığına bak. hemen doyuyorlar ne uzun boylu kızlar doymuyor mu öküzmü de bunlar tövbe Yarabbim
Gizli Üye(25-29)1 yılAbla benim eşim kısa kısa boylu kızdan nefret ediyorum , boyu 1.53 bedeni küçük kalça hiç yok kıvrım yok. Eşimi hiç beğenmiyorum aşık olarak evlendim asla evlenemzdim. Eşime bişey yakışmıyor. Senin kisadan kastın kaç cm?
122 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Bunu diyen de Brad Pit tipe hele heifjrif
Cevap sahibi1 yılEşim zaten biliyor evlenmeden söyledim aşık oldum yoksa evlenemzdim. Aşk gözümü kör etti benim hayatım sizi ilgilendirmez.
Cevap sahibi1 yılEtttg tüm kss biliyor
Cevap sahibi1 yılSiz neye dayanarak küfür ediyorsunuz ya bu benim hayatım. Ben eşimi seviyorum sadece fiziğini beğenmiyorum Şu an her evli çift birbirini beğeniyor mu fizik olarak?
Cevap sahibi1 yılKader bana niye kufuur ediyorsun sende kış aerkekleri begenmiyir mussun soru sormuşsun bende kısa kadın sevmiyorum bunu söyledim niye küfür ediyon cevap ver davacı olucam senden
Cevap sahibi1 yılO zaman niye fotonu GB zoe. diyorsuniz gördünüz fotomu
Cevap sahibi1 yılNe korkusu ya sizde biraz akıl olsa da alıp gostericem demezsiniz
Cevap sahibi1 yılEşim onu begenemdigimi biliyor diyorum niye anlamıyorsunuz hatta kaç kez boşanacak olduk ama o istemiyor ben bosanmam diyor bende yapamadım cocuklar var birde eşimi seviyorum
- 1 yıl
Eşini sevmiyorsun. Gözün dışarda sevsen at gibi kadınlara bakmazsın
Cevap sahibi1 yılO zaman bütün erkekler sevmiyor takvalı olanlar hariç benim etrafımda birsuru evli adam var hepsi bakıyor hemde eşleri baya guzel
- 1 yıl
Yok seven erkekler var onlarda senin gibi yok kısa yok zayıf demez senin amacın esclara bakmak Allah sana bunun hesabını sorar vücudunla sınanırsın o kadını aşağılıyorsun
Cevap sahibi1 yılYa ablacım nasıl anlatayım sana kendimi harama bakmakak için çok cabaliyorum namazlarını kılıyorum zikir yapiyorum ama ister istemez kayıyor göz , asıl hesaba çekilecek kızlar
Cevap sahibi1 yılBenim hiç flortum olmadı hiç sevgilim olmadı hiç kızlarla konuşmadım içimde ukte kaldı
1 yılDomine etmesi daha basit. Bunun dışında sarılınca kolların arasında kaybolup göğsüne gömmek çok hoş hissettiriyor.
12 Yorumla- 1 yıl
@_nalann domineyi direkt yatak veya kötü bir şey olarak algılama. Mesela kolundan tuttuğun gibi "hadi gidiyoruz" dersin veya kıcaklayıp taşırsın vs.
1 yılGözleri fıldır fıldır diğer kızlara bakarken fark edilmesin diye.
20 YorumlaKısa boylu kızlar daha bir tatlı , daha bir nazik görünüyor, belki ondandır...
23 Yorumla- 1 yıl
160 uzunmu oluyor kısa mı?
- 1 yıl
Yanlisiniz var hanımım türkiyedeki kadınlar 160-165 arası oluyor yeni çağa bakarsakta 170+ oluyor
- Güzellik & Bakım konusunda 799 cevap paylaştı.
1 yılHayır ben şahsen sevmem çocuk gibi kalıyorlar yanımda hoşlanmıyorum
20 Yorumla
1 yılSırf seks için onun dışında çöp muamelesi görüyoruz dksjdj
27 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Boydan onemli seyler var ya
- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılYa yok öyle bir şey , at gibiler bunlara bakmıyor e bunlarda kısaya kaçıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaldırması ve duvardan duvara vurması daha kolay 😏
20 Yorumla
1 yılKısa boydan kastın 1.55 falansa kimse sevmez 1.60-1.70 çok harika olur uzun boylu kızlar erkek gibi oluyor o yüzden 👎
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOysaki boy takıntım yok. Benden uzun olup ayrıca topuklu ayakkabı/stiletto veya çizme giymiş olsa bile kesinlikle bunu sorun edecek bir erkek değilim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılçünkü çoğu türk erkeği kısa boylu. p küçük kızlar ellerine aldıkları zaman büyük hissettirsin diye bence hghghg
39 Yorumla- 1 yıl
Yapay zeka seni sjsj
Cevap sahibi1 yıl@KocaaBebek89 gerçeklerr ben 1688'im çoğu erkek benle aynı boyda. p
- 1 yıl
Çoğu deme bence shsjh
Cevap sahibi1 yıl@KocaaBebek89 ne desem beğenmiyorsun
- 1 yıl
Üzdün ama 😁🫠
Cevap sahibi1 yıl@KocaaBebek89 ahaha türk kızlarını yeriyorsunuz birazda biz yapalım. p
- 1 yıl
Tabi ya hep siz usste olun 😁😁
Cevap sahibi1 yıl@KocaaBebek89 evet üstte olmayı severiz. p
- 1 yıl
Bizde severiz shsh
1 yılHangi man. kafa böyle bi tez ortaya atmış şaşarım. Kendini kandırıyosun sanırım
10 Yorumla
1 yılArkadaşım 1,71, ben 1,52-53. Büyük olmama rağmen daha genç güzel ve cazibeli durduğumu söylerler.
10 Yorumla
1 yılÇünkü minik fizikleri daha ilgi görüyor biz iri erkekler için 🫠🤤
10 Yorumla
1 yılUzunlar zürafa gibi geliyor sanki yanında dev insan var mış gibi hissediyorsun
10 YorumlaYemekte kimyon kadında minyon asla şaşmayın bundan kardeşlerim 👍
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılerkekler için hiç farketmiyor valla hangisi yüz verirse ona gidiyor 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen kısayim hep uzun boylu erkekleri çekerim 190 2 metre boyundakilerini kısa boylu erkeklerde uzun seviyor örnek tamamen sahip olamadığın özelliklerle alakalı
10 Yorumla
1 yılOtle bir şey yok
Kısa kizlar kendini avutuyor
12 Yorumla- 1 yıl
Öyle bir şey var. Bende dahil özellikle 1.80 üstü erkekler minyon kız istiyor. Daha sempatik geliyor bebek gibi
- 1 yıl
Ya uzun kızın yanında 173 ustu ve dahasindan bahsediyorum, kısa bir kızın asla şansı yok
Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Belli boylarda iseler daha bir dişil izlenim verirler çünkü
10 YorumlaMinyon oluyor, sevmesi falan tatlı oluyor minnakların
10 YorumlaUzunlar gösteriş için kısalar sevilmek için daha neeee
10 Yorumla
1 yılKısa boylu kadınların yüzü daha güzel olur genelde. Ayrıca auraları da daha çekici gelir.
10 Yorumla
1 yılYoooooo ben 170 altı kıza dönüp bakmam bile
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMinyon görünümlü kızların birçoğu (hepsi değil genellemiyorum) daha güzel oluyorlar o yüzden olabilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYönetmesi daha kolay
Kucakta çok iyiler
30 Yorumladuvardan duvara halıfleks için fkfkf
27 Yorumla- 1 yıl
1.50
- 1 yıl
30 40 belki de daha fazla
- 1 yıl
Ciddiyim
Güzellik & Bakım konusunda 768 cevap paylaştı. Daha uyumlu durdukları içindir belki sjdjf yanında daha korumacı hissediyorlrdir
00 Yorumla
1 yılEle avuca sığar kolay kontrol edilir gerçi benden çoğu kız kısa ben 191 im
00 Yorumla
1 yılGerçek aşk boya bakmaz.17 yaş ne zaman bitiyor bu arada sdfsdfdf 😃
01 Yorumla
1 yılİnanki hiç bir fikrim yok uzun olursa belki laf söz çıkar diye belkide
04 Yorumla- 1 yıl
Nasil yani laf soz
- 1 yıl
Arkadaşın anladığı benden uzun olursa laf söz ama soru öyle değil senden biraz kısada olsa hani 1.70 falan boyuna uzun derler ya öyle sorulmuş bir soru
- 1 yıl
Anladim teşekkürler ben de 1.70im hdjfdjkfx
- 1 yıl
Uzun olmak daha iyi boş ver aynı boydayız çekiciyiz güzeliz😂 erkeklerin seçimini önemseyen mi var kızda bitiyor bu kız seçiyor yani genellikle
Rahat rahat hoppi di hoppa la yapmak için başka niçin olcak
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılDaha sevimli oluyor diyedir 😅 ama ben 165-175 arası seviyorum 😅
00 Yorumla
1 yılBu soru yanlış sorulmuş tam tersi olucak kısa boylu kadın ve erkekler bana çocuk gibi geliyor
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fazla dikkat çekmesin diye. Herkes baş edebildiği kadarını ister normal.
00 Yorumla
1 yılSorduğun soru neden kızlar uzun boylu erkekleri sever sorusunun cevabıyla aynı
00 Yorumla190 adamın yanında 150 kız o kadar abes duruyor ki 190 erkeklere 175+ kız yakışır
01 Yorumla
1 yılBana daha estetik geliyor. Tabi kendimden uzun biri de gotuntu olarak hosuma gitmez yanimda.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. her türlü pozisyona giriyorlar kucakda rahat zıplıyorlar dar oluyorlar genelde 😋
00 Yorumla
1 yıl170 boyumla zorbalaniyorum erkekler tarafindan kisa mi olmamiz lazim illa
09 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılBedeni üzerinde hakimiyet kurabilmek daha kolay olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhangi erkekler onlar? ben niye hiç denk gelmedim? neden benimle kısayım diye dalga geçildi hep?
12 Yorumla- 1 yıl
Seninle dalga geçenler cüce kalsın
- 1 yıl
Üzülme sen
Evire çevire s. yav. için...
13 Yorumla- 1 yıl
Evt
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler uzun boylu kızları sever. Adriana Lima gibi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok aşırı tatlılar çünkü ve her türlü evirip çevirirsin de ondan kimse aksini iddia edemez aksini söyleyen yalan konuşur
00 Yorumla- Devamını Gör (174)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat