Gizli Üye(36-45)6 güDoğru yaptın. O eş olarak önemsemiyor olabilir ama sen bir evlat olarak önemsemelisin. Babanın eş dışında baba olma vasfı da var ve buna uygun yaşamalı. Çocuk nasıl ki anne babayı temsil ediyorsa onlar da çocuğu temsil ediyor. Kendisine saygısı yoksa da çocuğuna olsun ve ona göre yaşasın. Ben anlamıyorum bu erkeklerin çıplak kadın bedeninden ne anladığını, artık sokaklar doldu. Zaten her yerde görüyorsun. Hala ağzını akıtıp bakmaları o kadar iğrençki.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)7 güÇok haklısın yaptığı hem etik değil hem de annene saygısızlık. Ayrıca evde genç kızı varken p*rno izlemek o telefonu da erişimine açmak ne demek az daha duyarlı olması lazım
12 Yorumla
Soran7 güYa ben onu Facebook'ta ekleyeyim hani arkadaşları ile ilgili arkadaşları görse dese ki bu kişileri takip ediyor sence yani ben görmesem başkası görürüm
Cevap sahibi4 güteşekkür ederim prenses
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durum karşısında hissettiklerin o kadar doğal ki! 🥺 Çocukluğundan beri şahit olduğun bu şeyler seni derinden etkilemiş olmalı. Kendi değerlerine sahip çıkman, babanın yaptıklarını kendine yakıştıramaman çok insancıl bir tepki. Annenin bakış açısı farklı olabilir ama senin hislerin çok değerli, yanlış yapmıyorsun. Konuşmak bile bir adımdır unutma. ❤️🩹
12 Yorumla
Soran7 güYaklaşık 5 senedir yaklaşık konuşuyorum hatta daha fazla da olabilir ama yine dinlemiyor ve 60 yaşında bir adamın böyle içerikleri izlemesi çok saçma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı. Hoş bir durum değil yatkın biri bu konulara biri gelir onu kandırır dikkat edin abin falan varsa ona söyle konuşsun babanla
11 Yorumla
Soran7 güAblam var büyük olarak o da 34 yaşında falan yani ben çok sonradan biraz fazla Küçüğüm babam 60 yaşında falan öyle hesapla yani
7 güAnnen şunu demiş. Biz sevişmiyoruz. Ben babanla bi halt yapmıyacağım adamda boşamıyor o nedenle karışma takılsın. Annen bunu demiş sor neden dir
17 Yorumla
Soran7 güYa soruyorum cevap da vermiyor ki ihtiyacını karşılıyor musun diye soruyorum sana ne a**** koyayım diyor resmen Bir de yani siyasetçi adam tamam mı Bir sürü siyasetçi insanla arkadaşlık kuruyor Facebook uygulamasında ve hani millet görüyordur düşünsene demezler mi ne biçim adam takip ettiği kişilere bak diye laf etmezler mi kendine niye dikkat etmiyor bu kadar
- 7 gü
Etmezler siyaset böyle dönüyor zaten rüşvet seks vs
Soran7 güBir taraftan öyledir ama yani Ben babama yakıştırmıyorum sen dindar bir partinin üyesisin ve hani buna rağmen böyle şey yapıyor
- 7 gü
Karışma boş ver adam bitmiş
- 7 gü
Ah be tatlım ya ah be gülüm y bunlar hep maske dindar parti solcu parti bunlar sadece kazanmak için araç içleri boş
Soran7 güYa öyle de işte Ben babama yakıştıramıyorum tamam mı Ben de siyasetin ne boktan bir şey olduğunu biliyorum ve bu yüzden zaten siyasetçi olmak istemiyorum çünkü gerçekleri biliyorum ama işte yakıştıramıyorum koca adama bir de 60 yaşındasın ya senin ne ihtiyacın olabilir
- 7 gü
Aşk sevmek sevilmek ilgi görmek ihtiyaçlarımız insanın bedeni yaşlanıyor ruhu yaşlanmıyor
- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
s 7 güAnnen umursamıyorsa senlik bir durum yok kusura bakma
21 Yorumla
Soran7 güBen adamcağıza yakıştıramıyorum sorun orada anlatabiliyor muyum tabii ki yani anneme problem yoksa bana ne de işte
Gizli Üye(18-24)7 güBenimde arkadaşımın babasıp0rno izliyor karısını da aldatıyor ama arkadaşım hiç umursamıyor anneme anlatsam da bir şey değişmeyecek boşanilecek kapasitede bir kadın değil diyor
213 Yorumla- 7 gü
Babasinimi izliyor
Cevap sahibi7 güHayır ama arkadaşım oturma odasına girdiğinde babası hemen telaşlanıp telefonunu kapatıp gözlüğünü de çıkarıyormuş
- 7 gü
Kac yasinda ki
Cevap sahibi7 gü@Imam_kemal kim
- 7 gü
Arkadasin
Cevap sahibi7 gü@Imam_kemal 20
- 7 gü
Burdamisin
Soran7 güAynısı aynısı var ya kopyala yapıştır ama ben söyledim kendi çeki düzen vermesi lazım
Cevap sahibi7 güArkadaşımın babası binlerce kişiyle aldatmıştır ve cidden hoşuna gitmiyor hani ben mal mıyım bir anda telefonu kapatıyor gözlüğü çıkarıyor diyor arkadaşım. Hiç hoş bir şey değil ya. Bazen babasının eli orasında dururken telefona bakarken de yakalamış arkadaşım odaya girince elini çekmiş hemen
Soran7 güYa öyle bir şey yakalanmadım daha çok işte video fotoğrafı zart zort işte mesajlaşma falan Bir de yani izlediği şeyleri insan bir gizler geçmişini siler bir şeyler yapar o da yok yani küçüklük travmalarımı çok güzel çoğaltan bir insandır kendisi galerisinde 🍆 fotoğrafını falan görmüştüm çok büyük bir tramvaydı ve yani 7-8 yaşında falandım
Cevap sahibi7 güArkadaşım da babasının telefonundan bir foto çekmişonu silmiş çöp kutusundan da sileyim derken babasının 🍆şeyini görmüş bakmadan direkt hepsini sildim dedi ama biraz görmüş
Soran7 güAbi bir de çok büyüktü korktum bu ne ayol dedim hani ne olduğunu biliyorum ama hani bir insan niye böyle bir şey çeker diye düşünüyorum çocuksun ya anlamıyorsun o zamanlar travma kaldı yani
- 7 gü
Uyudunmu
Aile & Toplum konusunda 677 cevap paylaştı. Kesinlikle işlememesi lazım nasıl siyasetçi o bilmesi lazım bunları
11 Yorumla
Soran7 güNasıl sorun şu babam malum partili yani MHP AKP falan yani ve hani dindar bir parti biliyorsun işte buna rağmen insanları takip ediyor işte çıplak kadınlar falan yani neyse ve hani bunu insanlar görüyor Facebook'ta orada burada millet demez mi bu ne biçim insanları takip ediyor siyasetçi adam ve yani bayağı popüler bir insan yaşadığı bölgede herkes onu tanıyor seviyor falan ben yakıştıramıyorum Ben de üzülüyorum bir şeyler ama mesela vpn'e girip bakıyorum hiçbir şekilde insanların anlamayacağı şekilde fake hesaplardan girip bakıyorum falan basit şeyler bunlar ya
Gizli Üye(18-24)7 güUmursamıyorsa annen sevmiyordur zaten en çok zarar çocukla görür maalesef ki ama annen demiyorsa bir şey sen ne diyeceksin o babanın srfsizligi
21 Yorumla
Soran7 güBabam malum partili tamam mı yani hem MHP hem de AK parti'de bir bağı var ve siyasetçi insanların takip ediyor tamam mı ve onlarla da arkadaş yani Facebook'ta ekle mantık yani babam büyük 60 yaşında falan bayağı büyükler annem babam neyse hem o yaşta nasıl bir cinsel aktifliğin olabilir neyse onu da çözemiyorum hem küçük yaştan hep böyleydi sürekli uyanmama rağmen dinlemiyor beni insanlar onu takip ediyor takip ettiği insanlara girip baksalar bu kadar kadını takip etmesi takip ettiği kadınlarının hep açık saçık olması midemi bulandırıyor sen muhafazakar bir partinin üyesisin ve kendine dikkat etmiyorsun ne kadar saçma değil mi
Gizli Üye(25-29)7 güAdam belki artık yapamıyor yaştan dolayj ondan izliyordur belkide bırak izlesin
24 Yorumla
Soran7 güAbi izleyeceksen bile gizli yap yani siyasetçi adamsın takip ettiğiniz insanları sadece kendisi mi görüyor zannediyor sanki takip et diye bir sürü siyasetçi arkadaşı var bilmem ne Bir sürü insanlar var önemli insanlar var onlar demez mi dedikodularını yapmazlar mı yani saçmalığa bak
Cevap sahibi7 güTamam takip konusunda haklısın ama izleme dedikodu olarak kimsenin hakkı yok onlar ixlemiyormu sanki
Soran7 güAma kimsenin ağzı kapalı değil ki herkes dedikodu peşinde
Cevap sahibi7 güBu adam cokmu istekli anlamadım ki
Gizli Üye(25-29)6 güAynı olay benim başımada geldi ve gittim bir kez anneme söyledim. Bana ne dedi biliyor musun? Dedi ki boş ver. Yani sana söylemek istedigim şey belki seninde annenin , babanın böyle şeylerden yaptıgından haberi vardır ve sessini çıkartmıyordur. Her insan aynı degil. Bak sende benim gibi hemen kavga çıkartmışsın.😀hshdjd Knka bence gidip söyleme ne sikm yaparsa yapsınlar mk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 güSiyasetçi derken bir partinin il başkanı mı Tam olarak
14 Yorumla
Soran7 güKız öyle değil ya yardımsever bir beyefendi kendisi benim babam işte engelliler derneği başkanı öyle böyle yani
Cevap sahibi7 güHehe
Tam bir minnoşsun
Yaşın kaç senin 😃
Soran7 güBen 20 yaşındayım niye böyleı sordunuz ya
Cevap sahibi7 güKüçüksün çünkü
Kusura bakma da Annen bu sekilde rahat davranmıssa ve sana karışma demisse bence Annende aynı şeyleri yapiyordur. Bir de annenin telefonunu kurcala derim
11 Yorumla
Soran7 güYok vallahi kurcaladım hiçbir şey yok zaten gözü de görmüyor yavrumun gözlük al videoları izlerken rahat rahat izle diyorum yok Ben böyle rahatım diyor ne biçim bir insan Ben de anlamadım
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Her ergen kız çocuğunun başına gelir, büyüyünce unutursun yavrum
05 Yorumla
Soran7 güBen 20 yaşındayım Ben ergen değilim
Soran7 güBabam malum partili tamam mı yani hem MHP hem de AK parti'de bir bağı var ve siyasetçi insanların takip ediyor tamam mı ve onlarla da arkadaş yani Facebook'ta ekle mantık yani babam büyük 60 yaşında falan bayağı büyükler annem babam neyse hem o yaşta nasıl bir cinsel aktifliğin olabilir neyse onu da çözemiyorum hem küçük yaştan hep böyleydi sürekli uyanmama rağmen dinlemiyor beni insanlar onu takip ediyor takip ettiği insanlara girip baksalar bu kadar kadını takip etmesi takip ettiği kadınlarının hep açık saçık olması midemi bulandırıyor sen muhafazakar bir partinin üyesisin ve kendine dikkat etmiyorsun ne kadar saçma değil mi
Soran7 gü🤪🤣😂😂😂😂
Biz nelerini gördük. Takılma fazla böyle durumlara
010 Yorumla
Soran7 güBabama yakıştırmıyorum ve küçük yaştan p*rno içerik görmeme sebep oluyor kendisi yani 5-6 yaşındayken falan görüyordum böyle şeyleri sence bir kız çocuğu olarak normal mi erkek çocuğu olsan 1 derece
Soran7 güİşte benim de sinirlendiğim konu bu hani bana da mesela şu muhabbetleri yapıyor işte sen bir kızsın kendine dikkat etmelisin her erkekle takılmamalısın ama kendisi böyle şeylerle takılıyor Ben de kendimi açık açık söylüyorum p*rno içerik izliyorum ve seviyorum da yani zevk olarak da izliyorum yani etkilendiğim için değil eğlenceli geliyor ve ben bunu söylüyorum Ben de ondan az kalır biri yanım yok ama ben bunu gizli gizli yapıyorum çünkü millet benim 18+ içeriklerimi bilmek zorunda değil izlediğim şeyleri bilmek zorunda değil ve hani benim babam siyasetçi ve onun şeyini zedelemek istemiyorum ben onu düşünüyorsam o da beni düşünmeli
Soran7 güYakında dayak atacağım ama neyse bir de yani küçük yaştan tramvayı yaşatıyor fotoğraf var galerisinde telefonda bir şey bakmak için girmişim önüme kocaman 🍆 var Batı Karadenizli olduğumuz için herhalde büyük bilmiyorum ve Ben 10 yaşında falandım düşünsene nasıl bir travma
Soran7 gü🥹🥹🥹
Muhtemelen annemle birlikte izliyorlar
28 Yorumla
Soran7 güYapmaz öyle bir şey ben denk gelirdim 🤣🤣 yan yana odalar o yüzden ses geliyor
Soran7 gü2 kere oda bastım 😂
Soran7 güBir şey oldu sandım ne bileyim çocuktum o zaman
Soran7 güYani normal işlerini yapıyorlardı ne diyeyim yani
Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. nslk detaylar için gördün
13 Yorumla
Soran7 güNe yapacaksın beraber mi izleyeceksin
- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 güRahat bırak knka adamı az 🤣
124 Yorumla
Soran7 güSiyasetçi bir adamın böyle bir şey yapması iyi bir şey değil
Soran7 güNormal düz bir insan olsa neyse
- 7 gü
İhtiyaç bunlar knka
- 7 gü
Cok umursamiyor demek ki yüksek baban oldukça
Soran7 güAdam da haklı hani ben de o durumda olsam ben de öyle şeylere uğraşırdım zaten ben de izliyorum abi ben açık açıkta söylüyorum kendilerine de seviyorum ama izlemeyi bu tarz şeyleri ama ben gizli gizli yapıyorum gidiyorum da milletin çıplak fotoğraflarını beğenmiyorum izlemiyorum da yani belli etmiyorum kendisi yani açık açık yaptığı belli yani insan bari hani VPN açar gizli gizli izler de mesela saçmalama
- 7 gü
Dayanamıyor demek ki saklamayı sevmiyor 😄 erkekler açık yapiyor galiba belirli yastan sonra
Soran7 güVe sana tavsiye babanın galerisini kurcalama Maşallah güzel güzel fotoğraf çekmiş kendisininkini baya büyüktü korktum ya Bir de o zamanlar 10 yaşında falanım ha düşün yani nasıl bir tramva
- 7 gü
Insan babasının şeyini görmemeli knka 😄😄
Soran7 güİşte anlatamıyorum Bir de hani küçücük çocuğum Şimdi görsem yine çok bir sorun değil o zaman küçücük çocuğum ne olduğunu ne bittiğini de bilmiyorsun
- 7 gü
Oyle valla büyüğü görünce insan küçüğü de kabul etmez şimdi bu yaşta
Soran7 güTabii canım gideceğim z********* yatacağım zaten karabüklüyüm
- 7 gü
Sjsjsjsjs tek zenci kesmeyebilir ama knka
Soran7 güŞaka tabii ki ironi yapıyorum Hatay'da yaşadığım için mecbur mahkumum 🥲🥲🥲 Araplar küçük
- 7 gü
Araplar seni rahatlatmaz yaa
Soran7 güİşte ne yapacaksın hatay'daki insanlar genelde Arap kırması ya da işte yani küçük işte 16 santime büyük diyorum
Soran7 güArtık mecbur
Soran7 güBakr e bir insan olarak yaptın muhabbete bak sanki bir şey yaşadım da gelmiş büyük küçüğü yorum yapıyorum neyse aman boş ver 🤣🤣🤪
- 7 gü
1 dk da bakire lik gider ya dert etme sen 😄🤣
Soran7 güYok ya evlenmeden yapmam da işte sanki çok biliyormuşum gibi de takılmak hoşuma gidiyor 😂😂
- 7 gü
Shsnsjsjjsks sanalda yaparsın en kötü sende 🤣
Soran7 güÇok yaptım da sarmıyor
- 7 gü
Gerçeğini de yap madem bekleme evlenmeyi doya doya bağır az
Soran7 güYok ya pek benlik değil ben Demiseksuelim istesem de olmuyor işte
7 güSen benim yengemle yaptıklarımı görsen onada aldatma dersin bunlar aldatma değil
07 Yorumla
Soran7 güNasıl aldatmak değil eğer aktif bir cinsel hayatları olmasa bile karısıyla yapsın pardon da yani ben rahatsız olmam istediklerini yaşayabilirler
- 7 gü
Aldatma değil
Soran7 güBu bir aldatmaktır sen mesela senin ilişki yaşadığım kadın gidip başka erkeklere çıplak videolarını izlese aldatmak saymaz mısın Bir bakıyorsun telefonda bir sürü çıplak erkek bu tarz erkeklerle konuşmuş mesajlaşmış hoşuna gider mi
- 7 gü
Yengem yanımda üstsüz güneşleniyor seks hayatımı biliyor aramız çok iyi yanımda giyindiği oldu ama asla yatmadık sence aldatma oluyor mu hayır.
Soran7 güO senin için aldatmak sayılmayabilir herkesin hayat tarzı farklıdır bahsettiğim kişi dindar bir insan hem de aşırı ve malum partili bir insan yani kadın namusu hakkında konuşan bir insan o zaman sen de namuslu olmak zorundasın yani ben feminist bir insanım ve yakıştırmıyorum babama
Soran7 güGelmeyeceğim senin gibi karaktersizle konuşmam
- 7 gü
Kes
7 güAnnenin babanin arasina girme
213 Yorumla
Soran7 güNasıl sorun şu babam malum partili yani MHP AKP falan yani ve hani dindar bir parti biliyorsun işte buna rağmen insanları takip ediyor işte çıplak kadınlar falan yani neyse ve hani bunu insanlar görüyor Facebook'ta orada burada millet demez mi bu ne biçim insanları takip ediyor siyasetçi adam ve yani bayağı popüler bir insan yaşadığı bölgede herkes onu tanıyor seviyor falan ben yakıştıramıyorum Ben de üzülüyorum bir şeyler ama mesela vpn'e girip bakıyorum hiçbir şekilde insanların anlamayacağı şekilde fake hesaplardan girip bakıyorum falan basit şeyler bunlar ya
- 7 gü
Kac yasindasin ki
Soran7 gü20? De ne alaka
- 7 gü
Sevgilin var mı
Soran7 güYok da napcan
- 7 gü
Okuyormusun
Soran7 güKPSS'nin sonuçlarına göre atanmak istiyorum ama işte
- 7 gü
Bekliyormusun
Soran7 güAynen ya öyle
- 7 gü
Nerdensin
Soran7 güKarabük
- 7 gü
Evdemisin Şu an
- 7 gü
Burdamisin
Belkı karsılıklı yaparlar
12 Yorumla
Soran7 güKarşılıklı video mu atacaklar anlamadım bir şey yaparken video falan mı çekecek Ben anlamadım zengin olacağız video çekerek 🤣🤣
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 güYanlış
11 Yorumla
Soran7 güBenim dediğim mi
Baban bu evrenin en istekli insanı olabilir
11 Yorumla
Soran7 güNasıl sorun şu babam malum partili yani MHP AKP falan yani ve hani dindar bir parti biliyorsun işte buna rağmen insanları takip ediyor işte çıplak kadınlar falan yani neyse ve hani bunu insanlar görüyor Facebook'ta orada burada millet demez mi bu ne biçim insanları takip ediyor siyasetçi adam ve yani bayağı popüler bir insan yaşadığı bölgede herkes onu tanıyor seviyor falan ben yakıştıramıyorum Ben de üzülüyorum bir şeyler ama mesela vpn'e girip bakıyorum hiçbir şekilde insanların anlamayacağı şekilde fake hesaplardan girip bakıyorum falan basit şeyler bunlar ya ve boğa burcu erkeği bir zahmet istekli olsun yani akrep burcu kadını bir annem olmasına rağmen neden bu kadar utangaç ve çekingen olduğunu da anlayabilmiş değilim azıcık ateşli bir kadın olması gerekiyor ama beceremiyor işte
- Aile & Toplum konusunda 571 cevap paylaştı.
7 güYaanlış yaptın tabi
16 Yorumla
- 7 gü
Oooo kendi hesabındanmı takip ediyor bu sakat fake hesap veya anlık video izliyor sandım
Soran7 güYahu izleyeceksen bile insan bir fake hesap falan açar insanlar görmesin yani o kadar arkadaş falan akrabalar falan ekli manyak mısın dedim adama
- 7 gü
Evet bunda sen haklısın ben bile fake hesaptan izlerim senin var mı fake hesabın
Soran7 güNe yapacaksın bacım
- 7 gü
🙊🙊🙊🙊🙊🙈
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 güAnennle nasıl arasi
11 Yorumla
Soran7 güYani çok fazla bir şey yaşadıklarım uzmanı etmiyorum çok fazla kendi evimizden gidip geliyorduk yani ablamın yanına gidip geliyoruz mecburiyetten sağlık sorunları bilmem ne falan ya onu da anlayabiliyorum ama yani gizli yap bu işleri de yani Facebook'tan öyle insanları takip edersen olmaz ki Bir de yani siyasetçi adam tamam mı yani malum parti dindar bir parti yani yani yakıştıramıyorum kendisine de yani bir sürü siyasetçi arkadaşı var takip ettiğin insanlar var millet yani görüyor mu bunları demezler mi dedikodularını yapmazlar mı saçmalama bak
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen karışma
16 Yorumla
Soran7 gü☹️☹️☹️
Soran7 güDayak atsam belki
Aile & Toplum konusunda 920 cevap paylaştı. Evet seni ilgilendirmez
01 Yorumla
Güç , para insanı değiştirir
09 Yorumla
Soran7 güBabam zengin bir insan değil fakir hatta arabamız bile yok neyden bahsediyorsun
Soran7 güBabam büyük bir siyasetçi değil hem o bahsettiğin siyasetçiler başka
Soran7 güTamam ama dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum yani kendisi işte namus edebiyatı yaparken kendin namusunu elden götürüyor 😂😂
Soran7 güDayak atsam belki düzelir
Gizli Üye(30-35)7 güHaklısın 😰
31 Yorumla
Soran7 gü😍😍🫶🏻🫶🏻
Gizli Üye(25-29)7 güdogru yapion
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 güNasil gordunki
23 Yorumla
Soran7 güYahu gittim Facebook hesabına baktım profiline işte kendi hesabımdan takip ettiklerinden birine bakacaktım işte tamam Bir baktım full kadın bir kadınların hepsi bikinili falan bu ne ayol dedim
- 7 gü
Burdamisin
Soran7 güYok değilim
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Annen de umursamadığına göre babanı sevmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 güöyle bisi yok
11 Yorumla
Soran7 güBabam bana mı yazıyor acaba
Gizli Üye(36-45)7 güannen vermiyor mu acaba?
12 Yorumla
Soran7 güBence vermiyor ama neyse
Cevap sahibi3 güAma vermiyorsa babanın böyle şeylere yönelmesi çok normal
7 güOlabilir
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
7 güDogru yapiyosun
10 Yorumla Görmemezlikten gel bazı şeyleri
08 Yorumla
Soran7 güBen babama yakıştırmıyorum midemi bulandırıyor
Soran7 güİşte bak Ben de az değilim çok izliyorum böyle şeyleri zevk olarak izliyorum yani komiğime gidiyor ya da eğleniyorum neyse tuhaf bir insanım ben ama gizli gizli izliyorum işte VPN olsun onlarla bile hani iyicene gizlemeye çalışıyorum sırf ayıp olmasın diye adama yani düşünsene kızına bak neler izliyorlar neler takip ediyorlar ama yani kendisi hiç dikkat etmiyor yemin ederim dayak atacağım az kaldı 🤣
Soran7 güİyi kolay gelsin
Gizli Üye(18-24)7 güAnnenle ilişkiye giriyor mu
06 Yorumla
Soran7 güBu aralar çok fazla fark etmedim çok fazla eve gidip takılamıyoruz benim sağlık sorunlarım yüzünden ama yani bir şeyler yaşasa bile hani gizlemelerine bile gerek yok ben rahatsız olmadığımı kendimi söyledim bunlar normal şeyler diye söyledim
Cevap sahibi7 güSanırım aralıklı oldugu icin yetmiyor o yüzden böyle bir şey oluyor düzelir karı koca arasında
Soran7 güAma kişi 60 yaşında ve yani hiç yakıştıramıyorum babama
Cevap sahibi7 güHaklısın ama cinsellik farklı bir şey annemden biliyorum
Cevap sahibi7 güAynen çok saçma
Çok haklısın.
10 YorumlaHaklisin
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem