Babamın 18+ içerik izlemesine ve kadın takip etmesine tepki vermekle yanlış mı yapıyorum?

Babam annemi aldatıyor ve benim çok sinirimi bozuyor. Şimdi ben 5-6 yaşından beri buna şahit oluyorum, işte aldatmak demeyelim de p**** içeriği izliyor 18+ ve hani babamın telefonunu kurcalarken ya da işte internette arama geçmişinden gördüklerimden hatırlıyorum. Geçenlerde işte babamın Facebook profiline baktım ve takip ettiklerinden bir kişiye bakmak istedim, babamla arkadaşlarından birine. Neyse, bir anda profiline girdim, yani bir baktım takipçilerinin %80'i kadın ve hani hiç normal olmayan kadınlar ve ben buna kızdım. Hani evli bir adamsın ve sen bir siyasetçi, bir adamsın, sen bu şekilde ne kadar rahat takılıyorsun, sana hiç yakıştıramadım tarzında kavga ettim, kızdım kendisi ile. Anneme söyledim tabii ki çünkü onun da bilmesi gerektiğini düşünüyorum ve umursamadı, ikimizin arasında bir olay diyor, bu kadar karışmamalısın diyor. Nasıl karışamam pardon da ama ben babama yakıştıramıyorum dedim, benim babam böyle bir şey yapamaz, ben kabul etmiyorum ve istemiyorum dedim. Yanlış mı yapıyorum?
Güncellemeler
7 gü
Benim en çok sinirlendiğim şey bir sürü siyasetçi insanı takip ediyor arkadaşları var siyasetçi ve hani önemli bir insan ve hani millet takip ettiği insanları görse ve deseler ki aa bu adam ne biçim insanları takip ediyor demezler mi ve yani azıcık daha kendine dikkat etmesi gerekiyor
Babamın 18+ içerik izlemesine ve kadın takip etmesine tepki vermekle yanlış mı yapıyorum?