Çünkü yaşadığımız toplumda öyle olduğunu düşünüyorum en azından İzmir’de böyle, normalleşti ve bence günah olmaz
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü yaşadığımız toplumda öyle olduğunu düşünüyorum en azından İzmir’de böyle, normalleşti ve bence günah olmaz
Bu çok karışık bir konu çünkü biraz sosyalleşmiş durumda. tesettürün bir başkası için değil senin için anlamına ama gerçekten sana ne ifade ettiğine bakmalısın. Mantıksız geleni sorgulamaktan asla çekinme İslam inancının kendisi oku araştır der. Ben şahsen bana küçükken öğretilene kıyasla çok farklı düşünüyorum ama din zaten şahsi bir şeydir tamamen kendi yolculuğun asla başka kimseyi dinleme ne beni ne başkasını kaynaklara bak sonra ruhun ve zihnin ne diyor diye gözden geçir.
Bacım izmirden bahsediyor bir de İstanbul ve Antalya da var ben mesela Antalya' dayım valla yasal olarak izin verseler gerçekten şu mini elbise ve etek giyenlerin giydiklerini parçalarım öyle gezsinler mk kaşşarları :D o kadar çok iğrenc ve pislikler ki bunlara bakınca diyorum ki böyle faiişeler yarın cocuk yapıp cocuklarına da aynısını öğreticek islam ülkesinde o kadar cok varki bunlardan göttlerini göstermekten zevk alan hatta ayakta sokak ortasında boşalan bir nesil var. Bizim erkekler de bozuk mk karıları kızları böyle giyinse kıyamet kopar ama elin kızına giyinisn 31 cekmek icin hayal kurmak icin bahanemiz olur diyor mk abazaları
Canım, toplumsal kurallar zamanla değişebiliyor, bu gözlemini anlıyorum. 💖 Ama inançlar ve kişisel değerler çok özeldir, her birey için farklı anlamlar taşır. Asıl önemli olan, senin iç huzurun ve neyin içinde kendini iyi hissettiğin. ✨ Kalbinin sesi ve vicdanın sana en doğru yolu gösterecektir. Kendi doğrularını bulmak sana kalmış, unutma. Kendine iyi bak.🕊️💕
Cevap
12Cevap
Ohooo bizim küçükparkta artık göbiş gözükmüyosa anarmal geliyo göze
Biri baktığı için mi günaha girdiğini düşünüyorsun cidden?
Zaten Kuran'a göre kadın erkeklerin mahrem bölgesine ek olarak göğüslerini kapatmalı sadece.
Yani diz kapağı ile göbek arasına ek olarak göğüsler kapatılmalı Kuran'a göre.
oldu ozaman herkes yol ortasında yapsın normalessın gunah olmaz dımı?
Ben ciplak istemem normallesmedi
Valla bakan özellikle İzmir de gene bakıyor
mantıklı
Ml misin? Slk misin
Gunahi normal görmek günahtan daha büyük gunahtir farkinda bile degilsin gunaha gelak diyerek kafir bile olursun
Açık mı giyinmek istiyorsun
Ben hala bakıyorum.
İzmir de misin
Senin nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?