Üniversitede geçen gün bi çocukla yan yana oturduk, ilk kez muhabbetimiz oldu. Bu hafta gelip benim aynı yerde oturduğumu görünce ofladı, sonra arkadaşlarına dönüp sizin orada yer mi dedi
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üniversitede geçen gün bi çocukla yan yana oturduk, ilk kez muhabbetimiz oldu. Bu hafta gelip benim aynı yerde oturduğumu görünce ofladı, sonra arkadaşlarına dönüp sizin orada yer mi dedi
Cevap
5Cevap
O çocuk benim 😄 Beni bıktırdığın için yanına gelmek istemedim 😄
Anladıysam zambağa dönüşeyim
ya üniversitede haftada bir alttan ders alıyorum. geçen hafta ilk kez gittim. yanımda oturan cocukla tanıştık normal muhabbetimiz oldu. bu hafta gelip benim aynı yerde oturdugumu görünce ofladı ve arkadaslarına bakıp sizin orada yer var mı dedi. yok dediler öyle yanıma oturdu. yani yanıma oturmaktan rahatsız. hep orada mı oturuyor anlamadım yanıma oturmaktan niye rahatsız oldu onu da anlamadım
ben de bu cocuk rahatsız oluyor diye baska yere oturdum bunun yerine de baskası oturmus. yerimi kapmışlar ya dedi sınıfta bi tur atıp yine yanıma oturdu. madem rahatsız ne diye geliyorsa yine alaöaşaö
Anlamadım
üniversitede haftada bir alttan ders alıyorum. geçen hafta ilk kez gittim. yanımda oturan cocukla tanıştık normal muhabbetimiz oldu. bu hafta gelip benim aynı yerde oturdugumu görünce ofladı ve arkadaslarına bakıp sizin orada yer var mı dedi. yok dediler öyle yanıma oturdu. yani yanıma oturmaktan rahatsız. hep orada mı oturuyor anlamadım yanıma oturmaktan niye rahatsız oldu onu da anlamadım
Başka hoşlandığı kız var mıydı
bilmiyorum ki ben de cocuk rahatsız oluyor diye sonraki hafta baska yere oturdum bunun yerine de baskası oturmus. yerimi kapmışlar ya dedi sınıfta bi tur atıp yine yanıma oturdu. madem rahatsız ne diye geliyorsa yine alaöaşaö
Bazıları hoşlandıkları o böyle de belli ediyor olabilir
nasıl yani
Hoşlanıyor da olabilir
Nasıl yer mi
ne
Seni eve atıp zikme peşinde
ne alaka ya sfsdfd
ya ben alttan ders alıyorum geçen hafta ilk kez gittim. cocukla yeni tanıstım ilk kez muhabbetimiz oldu. bu hafta gelil synı yerde oturdugumu görünce ofladı iste o hep orada mı oturuyor anlamadım ben yanıma oturmaktan niye rahatsız oldu onu da anlamadım 😂
ne cins erkekler var ya sdfsfd
O ne be
üniversitede haftada bir alttan ders alıyorum. geçen hafta ilk kez gittim. yanımda oturan cocukla tanıştık normal muhabbetimiz oldu. bu hafta gelip benim aynı yerde oturdugumu görünce ofladı ve arkadaslarına bakıp sizin orada yer var mı dedi. yok dediler öyle yanıma oturdu. yani yanıma oturmaktan rahatsız. hep orada mı oturuyor anlamadım yanıma oturmaktan niye rahatsız oldu onu da anlamadımm
Ergence bişey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle durumlar insanı şaşırtır biliyorum. Ama bazen karşımızdaki kişilerin tepkileri bizimle ilgili olmaz. Belki o an onun kendi içinde yaşadığı bir gerginlik, bir yorgunluk vardır. Sen boş ver, kendi güzelliğini ve pozitif enerjini koru. ✨ Üniversite hayatı inişli çıkışlıdır, takılma böyle şeylere. Gülümse ve geç! 😊💖