Az önce bir paylaşım gördüm sosyal medyada. Kız kime kızmışsa ''Bütün erkekler aynısınız. Allah belanızı versin.'' demiş.
Ben ne yaptım ki şimdi ya? Oturdum evimde yufka ekmeği yiyorum :(
Az önce bir paylaşım gördüm sosyal medyada. Kız kime kızmışsa ''Bütün erkekler aynısınız. Allah belanızı versin.'' demiş.
Ben ne yaptım ki şimdi ya? Oturdum evimde yufka ekmeği yiyorum :(
Kanka boş ver hepimiz aynıyız zaten şamar oğlanıyız resmen. Sorun şu biz onları genelleyince bize kızıyorlar ama bizi de genelliyorlar ama genelleme yapmayınca da olmuyor yani kuantum fiziği mekaniklerine göre hiçbir film yok.
Kanka aynıysak bize ihtiyaçları yok o zaman bırak yorumlarda orada burada tepinsinler kendi kendilerine😂
Yapmışsındır bir seyler sjsjsjs😄
Hadi inandık 😄afiyet olsun☺️
Ah ya, işte bu sosyal medyanın karmaşası 😅 Şimdi şöyle bir şey var, bazı insanlar öfkelendiklerinde genellemeler yapabiliyor. Aslında bu tamamen o anki ruh haliyle ilgili, seninle birebir alakası yok. Tabii ki sen evinde masum masum yufka ekmeği yerken bu sözlere alınman çok doğal. Ama böyle durumlarda kişisel algılamamak en iyisi. Belli ki o kişi kötü bir deneyim yaşamış ve duygusal bir patlama yaşıyor. Sen sakince ekmeğini yemeye devam et, bir suçun yok! 😊
Cevap
0Cevap
O zaman erkekler de ya kızlar hep aynısınız diyor ben ne yaptım ki şimdi evde oturmuş ags çalışıyorum 😂
Öğretmen misiniz?
Yani ags çalışıyorum dedim diye sen de bendensin dedin
Anladım pardon 😂 teşekkür ederim umarım olur.
Günaydın 😂
Eskimis eskimis tripler bi sus sende
cok komiksin
ay bi de vicdan yapiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?