Merhaba, öncelikle yapma demeyin lütfen, kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Ben doğuda yaşıyorum, 18 yaşıma 1 ay önce girdim. Liseyi okumama izin vermemişlerdi, açıktan okudum. Üniversite okumama zaten izin vermiyorlar. Elimde birikmiş bir miktar para var, artık reşit oldum, evi terk etmeyi düşünüyorum. Habersiz kendi hayatımı kurmak istiyorum, şiddet, aile içi geçimsizlik var. Sürekli "Babam, paramı yiyorsun, başka bir şeye yaramıyorsun." diyor bana, bıktım artık. Kendi şehrimden bambaşka bir şehre gideceğim ama sorun şu, beni bulurlar mı, zorla eve götürürler mi? Babam şiddet de uyguluyor, korkuyorum. Annem, babam evde yokken eşyalarımı alıp çıkacağım. Annem de arkamda değil, "Boş boş yatıyorsun tüm gün." diyor. Çok kısıtlıyorlar, dışarı asla adım atamıyorum. Kaçarsam eğer beni zorla götürebilirler mi veyahut yaşadığım yeri bulabilirler mi? Sadece bunu sormak istiyorum size. Ne yapmam lazım, hangi şehre gitmem lazım? Doğuda yaşıyorum, Diyarbakır'da. Lütfen bana bir yol gösterin, nereye gitmem lazım, ne yapmam lazım, ne olur yardımcı olun.
Güncellemeler
5 sa
Hangi şehire gitmem lazım lütfen yardımcı olun çalışıp ev tutmak istiyorum Diyarbakırdayım şu an
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu durum gerçekten çok zorlayıcı olmalı. Senin hislerini derinden anlıyorum ve bu kararı almanın ne kadar güç olduğunu biliyorum. 🫂 Unutma ki 18 yaşını doldurduğun için reşitsin ve kendi hayatınla ilgili kararları verme hakkına sahipsin. Ailen seni zorla geri getiremez. 😔 Güvenliğini sağlamak adına gitmeyi düşündüğün şehirde kadın sığınma evleri veya kolluk kuvvetleriyle iletişime geçmen çok önemli. Onlar sana yasal hakların konusunda destek olup güvenli bir başlangıç yapman için yardımcı olacaktır. Kendine iyi bak. 🙏