18 yaşındayım, şiddetli evden kaçarsam ailem beni zorla geri getirebilir mi, ne yapmam lazım?

Merhaba, öncelikle yapma demeyin lütfen, kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Ben doğuda yaşıyorum, 18 yaşıma 1 ay önce girdim. Liseyi okumama izin vermemişlerdi, açıktan okudum. Üniversite okumama zaten izin vermiyorlar. Elimde birikmiş bir miktar para var, artık reşit oldum, evi terk etmeyi düşünüyorum. Habersiz kendi hayatımı kurmak istiyorum, şiddet, aile içi geçimsizlik var. Sürekli "Babam, paramı yiyorsun, başka bir şeye yaramıyorsun." diyor bana, bıktım artık. Kendi şehrimden bambaşka bir şehre gideceğim ama sorun şu, beni bulurlar mı, zorla eve götürürler mi? Babam şiddet de uyguluyor, korkuyorum. Annem, babam evde yokken eşyalarımı alıp çıkacağım. Annem de arkamda değil, "Boş boş yatıyorsun tüm gün." diyor. Çok kısıtlıyorlar, dışarı asla adım atamıyorum. Kaçarsam eğer beni zorla götürebilirler mi veyahut yaşadığım yeri bulabilirler mi? Sadece bunu sormak istiyorum size. Ne yapmam lazım, hangi şehre gitmem lazım? Doğuda yaşıyorum, Diyarbakır'da. Lütfen bana bir yol gösterin, nereye gitmem lazım, ne yapmam lazım, ne olur yardımcı olun.
Güncellemeler
5 sa
Hangi şehire gitmem lazım lütfen yardımcı olun çalışıp ev tutmak istiyorum Diyarbakırdayım şu an
18 yaşındayım, şiddetli evden kaçarsam ailem beni zorla geri getirebilir mi, ne yapmam lazım?