Normal mi? İstediği şeyi yapmayınca falan yapıyor bunu. 2 kuzenime anlattım, babamı çocukluklarından beri bildikleri için çok güldüler
8 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Bu gülünecek bir mesele değil çünkü normal bir ebeveyn davranışı değil. Senin özel alanına, sınırlarına bu kadar müdahale etmeye hakkı yok
Anlamıyorlar
Ksidhwkshkqjajs benim babam da mac izlettiyor zorla yanina oturtup
O bundan daha normal bence lamskskd
sök tak yalama edecek kapıyı menteşelere yazık efhuefuh
bunda iyi niyet göremiyorum merak ettim aslında ama. neyse dikkt et kendine
Boğa burcudur o adam. Değilse yay veya ikizler
Boğa evet
Şaşırmadım. Ruh hastası oluyor onlar. Özellikle erkekleri çok takıntılı şizofreni boyutunda.
İstedikleri olmayınca acayip çirkinleşiyorlar.
Senin burç ne
Hahahah 😄 Komik bir baban varmış
bende sinirlenince pencere söküyorum 😂
Niye deli misiniz
Bssndkdjf
şaka yapiyorum ya sinirlenince ortamdan uzaklaşirim kimseye zarar vermemek için. sen ne yaparsin
Muhatap olmam ama babam istediklerini yapmadığım zaman falan kapımı söküyor aklı yok bu adamın
neden acaba bende merak ettim. senin bi tahminin var mı
Normal birisi değil
Saçma hareketleri var bir iki akrabam gülüyordu babama aşır takıntılı
sen alışmışsın belliki ama akrabalar yadirgiyo galiba inanamiyolar. calismiyomu baba?
sen alışmışsın belliki ama akrabalar yadirgiyo galiba inanamiyolar.
Anlamadım cümleni ama çalışıyor
baban çok ilgincmiş ama aynı zamanda eglencelide olabilir ya 🙂 seviyomusun onu
Sevmiyorum. Tek derdi yüksek bir mevkide olmam. İlkokuldan beri canımı aşırı yakıyor bu yüzden
Kafam almıyor diyorum zorluyor aşırı insanlar da farkında babamın bu yaptığının. Beni gram sevmiyor
bende baskıcı insanlardan nefret ederim.
ben okurken babamin bana hiç baski yaptigini hatirlamiyorum. baski yapsaydi büyük ihtimal bende senin gibi düşünürdüm.
Oo benim hayatım baskıyla geçti. Ben dışarıda anlatmasam bile insanlar hareketlerimden anlıyor
nasıl tepkileri insanların
Anlıyorlar işte sen baskıcı ailede doğmuşsun hareketlerinden aşırı belli
ne gibi hareketler mesela
Deli gibi ya da özgüvensiz hareketlerim yok. İnsanlar anlıyor iştr biraz zaman geçirince nasıl ortamdan geldiğini
anliyolar demekki 🙂 ben küçükken çok kafama buyruktum sistem karşıtıydim okuldaki hiç bi kurala uymazdim günlük hayattada öyle baskiya kurallara gelemiyorum
Hımm
Ben çok baskı gördüm işte
ama hayatini etkilemiyo gibi görünüyo bu baskılar bu iyi..
Hayatımı etkiliyor ki insanlar anlıyor
ben insanların hakkimda ne düşündüğünü çok fazla takmam. çünkü insanlar ne yaparsan herzaman bişey düşünür.
Babanın kapı sendromu var
İki kez niye sordun deli olan sensin gibi
Cevap gelmedi
Olmasi gereken
Ne alaka neresi olması gereken kapı söküp taşımak nedir deli bu adam
Yatağını söküp götürmediğine dua et
Ne alaka sen hiç istediği olmayınca kapıyı sırtlayıp götüren bir asa duydun mu ülkede
Asa değil baba
Rahat rahat takilmana engel oluyor işte odanda. Gayet makul ceza. Ev hapsi falan vermemiş en azından.
Kapı söküp taşımak bana hiç normal gelmiyor
Neyse yapayım dediklerini de taksın kapıyı
Sen de onun kapısını sök evde yokken. Nasıl oluyormuş anladın mı şimdi de
Karar ver yaptığı iyi mi kötü mü sksjdkfj ama iyi fikir yapıcam bende
Ya tam komedi 😂 doğru değil tabiki de ama hoşuma gitti baya. O kadar şey yapabilirken kapıyı niye sökmüş anlamadım. Sen de pencereyi falan sök onun odasında ya da sandalye falan varsa onları al götür anlasın neler hissettiğini
Cidden iyi fikir evden gitsin yapıcam teşekkürler skskdkf
Saçma sapan hareketleri var. İlkokulda ortaokul da da kumandayı saklar bilgisayra şifre koyardı dayımlar falan kumanda nerede derdi babamın sakladığını bilerek bende çocuğum işte babam sakladı deyince gülerlerdi
Ya aslında güzel bı şey her ailede vardır böyle değişik birisi. Gülün geçin eğlenin yarın bir gün kendi evine çıktığında yokluğunu hissedersin düşünüp gülersin özlersin bu günleri.
Oha 😂
iyi odayi kaldirmiyor
Güzel hikaye 😊
😂😂😂
Bence de komik
Baban küsüp odana çekilip tavır almandan rahatsız olmuş aradaki engeli kaldırmış
Babamın ona küsmem umumda değil. Üniversiteden mezun olalı 1 2 hafta oldu işe gir diye canınızı okuyor en son kapıyı söktü
Kapıyı neden söküyor bu sebepten hala anlamadım
Yapmayınca kafası esince gelip dövecek çünkü
Diğer türlü kapıyı kapatıp yapmam diyorum
Allah yardımcın olsun ne diyim
İnada bindirip dediğini hiç yapmasam mı yoksa yapıp kurtulsam mı
Sen napardın
Özele hel
Şimdi napmalıyım onu söyler misin sonra yazcam
Babanın sözünü tut
İşe gir diyor bu kadar karışmaya hakkı var mı
Yok aslında ama sen zarar görme diye diyorum
Borcum olmasa hiç gitmem dua etsin borcum var
Ondan mı git çalış diyor
Borçtan haberleri yok sadece işe gir diyorlar
Nicin ama ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, babanın bu davranışı seni çok yıpratıyor olmalı. 😔 Bir tartışma anında odanın kapısının sökülmesi, kişisel alanına saygısızlık gibi hissettirebilir ve kesinlikle sağlıklı bir iletişim biçimi değil. Herkesin kendine ait bir özel alanı olmalı. Belki sakin bir anınızda babanla bu konuyu konuşmayı deneyebilirsin, o da seni anlamaya çalışacaktır. 🤗💖