Eşimin arkadaşlarının eşleriyle küstüm, sürekli günah keçisi ilan edilmem normal mi siz olsanız ne yapardınız?

Üç senelik evliyiz. İlk başlarda eşimin arkadaşlarının eşleri beni aralarına aldılar ama bir süre sonra uyuşmadığımızı gördüm ama yine de ben hep iyi olmaya çalıştım onlara karşı.. Yeni evliyim, her şeyim yeni, evime geldiler sonra bir daha gelmediler, evim Dilan Polat’a özenmişim falan. Ayda bir buluşuyorduk gün bahanesiyle ama fark ettim beni hep görmezden gelişler, grup mesajlarıma ya geç ya hiç cevap vermiyorlardı.. Diğerlerine hemen atlayıp beni umursamadılar. Ben ise başlayınca fazla vaktim olmadı günler uymadı derken gitmedim aylarca.. İşyeri'ne başka arkadaş bulunca onlarla arada kahve içmeye gittim. Bunlar da arkadaştan laf etmişler bizimle vakti yok diye ama biz hep boş günlerimizde buluşuyoruz. En son bayramda gidemedim diye etmediklerini bırakmadılar. Biri daha gidememişti o gün ama hepsi benim üzerime oynadı.. Ben de artık baktım olmayacak, veda ettim, iyilikle yine konuştum. Bu sefer mesajla olmaz böyle şeyler, konuşarak anlaşabilirdik dediler.. (Dedim o zaman siz benimle neden konuşmadınız? Öyle değil mi? Kalbi kırılan benim, yine de kötülük olmasın dedim, güzelce veda ettim, yine suç benim oldu) ne yaparsam yapayım hep suçlu, günah keçisi ilan edilecektim anladım. Şimdi uzak duruyorum, gördüklerime selam veririm ama eskisi gibi olmaz.. Bir özrü bile çok gördüler. Allah’a havale ettim.. Bugün kendime odaklıyım.. İkinci iş daha buldum, para biriktiriyorum güzel bir tatil için ☺️🏖️ inşallah… Baktım hayatım daha güzel oldu, bereketli.. Bir de tatile gidersem iyice kudururlar.. Her başarı bir intikamdır :-)

Güncellemeler
8 gü
„Gülüşlerimizi calmak isteyenlere kahkahalarımız armağan olsun 🎁“
Eşimin arkadaşlarının eşleriyle küstüm, sürekli günah keçisi ilan edilmem normal mi siz olsanız ne yapardınız?