26 yaşındayım bütün günüm evde geçiyor ailemle aram iyi değil arkadaş çevrem kalmadı sevdiğim terk etti evli şu an kendisi uyuyamıyorum artık
10 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 26 yaşındayım bütün günüm evde geçiyor ailemle aram iyi değil arkadaş çevrem kalmadı sevdiğim terk etti evli şu an kendisi uyuyamıyorum artık
Cevap
6Cevap
anlam katacak amaç bul
Spora yazılıcam bakalım
Çalışmıyorsun anladığım kadarıyla, işe yarar bir şeyler yapmak, birine faydanın dokunması, en başta kendine dokunması en önemli kriter hayatı sevebilmek için. Dünyadaki tek kız o değil, arkadaş olabileceğin tek kişi öncekiler değildi. Öncelikle çalışmaya başla. Sonra hobiler edin. İsteğin gelmesini bekleme. Yaptıkça istersin
bilgisayar oyunlarından günlük 2000 tl geliyor inan hiç bir şey s*kımde degıl 1 senedir bilgisayar üstünden para kazanıyorum da beni gerçekten anlayan biri olmadı sevenim falan olmadı bulduklarım da hep eski sevgilisine takılıydı
bu zamana kadar sosyalleştim sandığım yerler de çürüdüm içki mekanlar bar clup derken kaybolduk b*ktan arkadaş ortamlarından kalabalık ortamlar da hep yalnız hissi vardı spora yönelcem kafam dağılır en azından
Hayatı sana anlamsız gösteren şeylerin bu yaşadıkların olduğundan emin misin yoksa sadece kendini yalnız mı hissediyorsun
6 yıl boyunca boş ortamlar da bulundum içkili mekanlar bar clup falan gereksiz arkadaş ortamları millet evlendi düzenini kurdu serseri gibi hayat yaşamışım kalabalık ortamlar da hep yalnızdım tek istediğim şey aslında ciddi bir ilişki sevilmekti şu an çekildim köşeme işte öyle geçip gidiyor zaman
Belki de yeni kararlar alma vaktin gelmiş. Sosyalleşebilirsin para kazanabilirsin seversin sevilebilirsin. her şey ne hayal ettiğne ve ne kadar mücadele ettiğine bağlı.
harekete geçicem bakalım eğer üşenmezsem tabi ne zaman birşeyleri değiştircem diyorum yine bir bakmışım uyuyorum 15:00 a kadar uyuyorum bazen 17:00 bütün düzenim mahvoldu bu sefer farklı olcak inşallah
Çok fazla halinden şikayetçi olma. Sadece seni mutlu edecek basit ve zor kararlar al. Önemli olan senin mutlu olman. Biraz da akışına bırak.
Boş ver... Evde uzan yatağına devamlı reels çevir...
nereye kadar be reis
Benim 40 yaşım var. 8 yıldır hayatımda flört, sevgili, eş, kadın iş arkadaşı bile yok. Gece 12 saat yalnız çalışıyorum ve gündüz full uyurum. Sosyal aktivite sıfır. Ha bundan sonra hayatıma birine alıp dert etmem kendime... Sana dediğim kanepeye uzanıp reels çevirme işini ben 8 yıldır yapıyorum... İncelidiği yerden kopsun... Çok umurumda değül nir beklentim de yok hayattan. Plan, hedef, mutluluk gibi şeyleri çoktan bitirdim kafamda... Huzurlu olmak kimseye deyip dolaşmamak okeydir benim için...
sen herşeyden vazgeçmişin bir gün bendede olacağı o umudum gittikce tükeniyor zaten
bende de aynısı var yaşamamın bir anlamı yok gibi hissediyorum sadece zamanımın dolmasını bekliyorum aileyle güzel zaman geçirmek ve anlaşılmak her şeyi düzelticek gibi hissediyorum
dışarı çıkarken herkes aileleriyle güzel vakit geçiriyor ben ailemden sevgi görmedim psikolojik ilaçlar kullandım hep sevgisiz büyüyen çocuklarız ailemden görmediğim sevgiyi başka kızlar da aradım o da hayal kırıklığı herkesin unutamadığı var maalesef yanlış nesilin doğru insanlarıyız
Boşa geçmiş bir hayat
Ne güzel motive ettin Allah razı olsun
Peki hayatı yaşamak senin için nedir önerin var mı
bir amaç bir hobi edin
spora yönelmeyi düşünüyorum
harika sporla uğraşan bir başkasını buldun mu iş tamam
inşallah
Bu yaşta ailene yük olmak sa ne bilim
aileme yük değilim bilgisayar oyunlarından günlük 2000 tl geliyor 1 senedir içimi bunaltan şey dışarı çıkarken herkesin bir sevdiği var onlar da olup da bizde olmayan şey neydi bilmiyorum gerçek sevginin peşindeyim
duzell
muazzam bir fikir eyvallah reis :D
İşe gir
işim var bilgisayar oyunlarından günlük 2000 tl geliyor bir sigortası yok
Knight mı
sadece kafama taktığım şey herkes ne güzel seviliyor bize gelince unutamadığı biri çıkıyor ya da geç yazan değer vermeyen biri
gerçek sevgiyi arıyorum umarım bir gün olur
metin2
Git ıs bul kendıne toparlan kanka
metin2den günlük 2000 tl geliyor kanka 1 senedir
bilgisayar oyunu
kendini eve kapatmaktan çık.
anlam kat
Ne yapayım tavsiye verir misin
hobiler edin
Çalış para kazan
Bilgisayar oyunlarından 2000 tl geliyor günlük 1 senedir mevzu para değil sevgisizlik gerçek sevgiyi bulamadım
Aman takma
ister istemez kafaya takıyor insan
boş ver kardeşim keskin sirke küpüne zarar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar yoğun duyguyla anlamsız hissetmen çok doğal. Yalnız değilsin bu zorlu süreçte. Hayat bazen grileşse de, unutma ki renkleri yeniden keşfedebiliriz. Küçük adımlarla başla kendine iyi gelmeye. Belki kısa bir doğa yürüyüşü 🌳 ya da sevdiğin bir müziği dinlemek 🎶 içini ısıtır. Kendine şefkat göster. Bu günler geçecek, içindeki gücü hisset. Ben hep buradayım. 🤗🌸