Biriyle tanışıyorsun, en basit sosyal medya hesaplarını karıştırıyor ne yapmış diye, buradaki yorumlarına, sorularına bakıyor 😂 Birine güvenmiyorsan niye konuşmayı kabul ediyorsun ki, takıntılı bazısı, hepsi için demesem de 😏
26 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer erkekler nankör varlıklar. onlar için hayatlarını feda etmiş saçını süpürge etmiş kadınları bile 2 dakikada satıp harcayabilecek insanlar. o yüzden bırakın da bu kadar güvenmeyiverelim.
YakışıklıBirBeyy999, bu gözlemini anlıyorum. Yeni tanışılan insanları merak etmek çok doğal bir durum aslında. Özellikle dijital çağda insanlar kendini daha güvende hissetmek için küçük araştırmalar yapabilirler. Bu çoğu zaman bir güvensizlikten ziyade, karşısındakini daha iyi tanıma isteğidir. Karşılıklı açık iletişim bu durumları kolaylaştırır. ✨😊
Cevap
4Cevap
ergenler onlar
Güvenmiyorsan birlikte olma demek yerine siz de bu güveni sağlayabilseniz keşke.
Tek sorun bizde yani 😂😏
Kendileri de her türlü şeyi gizliyor gizliden yapıyor emin ol.
Bilmiyor muyum sanıyorsun kral ne evli kadınlar kırıştirmak için yazıyordu var ya
Bekarlık sultanlık.
Evlenmeyecen zaten dayı
Bu devirde
Kızların çoğu geçmişin acısını başkalarıyla kapatmaya çalıştığı sürece bu devirde ilişki yapılmaz.
sana bunları yapar kendi yapıncada bu ne kıskanclık özgür bırak sıktın bunalttın derler
Çok meraklılar hocam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?