Güncellemeler
+1 yıl
Boyum 1.78 ama yinede birşeye yaramıyor günümüzde çoğu kız benden uzun zaten
Güncellemeler
+1 yıl
Kadınlar şeytani geçti valla
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendileri muşmula suratlarını görmeyip erkekleri elestirirler işte
Bu yüzden blackpillci oldum bundan sonra böyle
para olunca sorun olmaz
Parada yok gerçi olsada kadın gelse yine bu seferde eskorttan farkı kalmıyor
Olur kız parasını yer boynuz takar
Erkeklerde de var bu durum
Erkeklerde yok cidden erkeklerin sizler kadar kriteri yok
Hayır var
Ya nerde var ben uzaydami yaşıyorum hep görüyorum ben ortalama tipte arkadaşım şişko bir kızla çıktı bulamadi daha iyisini bence ondan iyisinide hal ediyordu ama işte kadınlar kendilerinden altına bakmıyorlar
Bak kendin söyledin. Bulamadığı için şişkoyla birlikte olmuş. Yoksa sana gelip de Barbara Palvin yürüse, çirkin kız daha iyi kalpli diye onu mu seçeceksin sanki?
Barbara kim ben kim ben şu an en kötü kizada razıyım
Melike boş yapma ben çirkin olup da sevgilisi olan bir sürü kız gördüm ama erkek çirkinse kısa boyluysa ömür boyu yalnız kalıyor
Inkar edemedin 😅 Iyi aksamlar
@ewfewf Dimi dimi? Sevgilisi olan her erkek manken zaten😅 Tamam sana da iyi aksamlar
Onlarda para bol ondan yalnız değil kızım sacmalama yine
Verecek cevabın yok anca iyi akşamlar de kaç :d erkeğe benzeyen bıyıklı bir kızın yakışıklı erkekle sevgili olduğunu görmüş biriyim ben hiç erkekler de böyle diye boş yapmayın
Ya bi susun Allah askina. Gidin, kirada oturan ailelere bir bakın. Fakirler nasıl cogaldi? Hepimiz zenginlerle oluyormusuz ya? Isiniz gucunuz kadın taşlamak
O çoğalanlar eski nesil şimdi Z kuşağından bahsediyoruz alayiniz dış kafayı takmışsiniz burada aptcal konuşuyorsun git uzun boylu yakışıklı t. o. kmacına
Bu sekilde konusacak zihniyette oldugun icin yalnizsin ama bunu kabul etmemek icin boyunu ya da cuzdanini bahane ediyorsun. Klasik gunumuz erkegi.
Ahmak yalnız kaldığım için böyle oldum red yemekten hep böyle oldum durup dururken böyle niye olayım beynini niye kullanmiyorsun
Her istedigin olmadiginda bu hale mi geliyorsun sen g*rizekalı?
@melikenilayy olay para değil tip ve boy yakışıklı ve uzun boyluysa parası olmayanla da olursunuz ama bir tane bile kısa boylu ve çirkin erkekle sevgili olan kız yok gidip eski nesilden örnek sunma bu arada eskiden kadınlar görünüşçü değildi çünkü ama şu an farklı
Suanki erkekler daha gorunuscu. Eskiden kızın ayak numarasindan, vajina kararmasina kadar elestiriyor muydunuz? Tirnak boyutuna kadar bakılıyor..
Sadece uzun erkeklerin sevgilisi olsaydi gunumuzde dogru duzgun üreyen bile olmazdi. Kac erkek 1.85 ustudur ki?
Hala eski nesilden bahsediyorsun evet hala kısa erkek var neden sizin annelerinizin boy takıntısı yoktu ama sizin var ayrıca kısa erkekler her zaman olacak kısa boy kızlar ne kadar uzun erkek seçerse seçsin yine birileri daha kısa kalacak. Erkekler daha görünüşçüye baya güldüm lisede erkeğe benzeyen kızın çok yakışıklı sevgilisi vardı madem daha görünüşçüyüz o zaman nasıl oldu bu?
Günümüzde siz kızların talibi çok binlerce mesaj aliyorsunuz özgürlük de var nasıl olsa yakışıkli erkeklere v. er. iyors. un. uz hep 30 dann paralı tipsiz adama kapağı atarsınız şimdi ki sevgilin zaten kullanıp kullanıp yollar seni
Istisnaları geçmeye ne dersin? Yahu okudugum kitaplardan, izledigim videolara kadar goruyorum ki erkekler daha cok dıs gorunuse bakar. Ha bazi erkekler hem begendigine hem begenmedigine bakar AB*ZALIKTAN.. Ya da karakteriyle etkileyemedigi icin sadece cirkini tavlayabildigi icin onunladir.
@soran Haddini bil soysuz alç*k. Kimseye verdigim yok. V*roşluğunun kokusundan burnum sızladı. Böyle olduğun sürece mendilimiz bile olamazsın zaten. Daha da yorum atmayacagim.
İyi konuşuyorum seninle benimle alay eder gibi konusuyorsun
İstisna falan değil bir sürü öyle çift görüyorum çiftlerin hepsinde erkeklerin görünüşleri daha iyi bırak kendini kandırmayı erkekler cart curt istiyor diye sıralıyorsunuz ama boş o dediğiniz kriterlerin bir tanesini bile sağlamayıp sevgilisi olan bir sürü kadın bilirim ama çirkin ve kısa boylu olup sevgilisi olan erkek neredeyse yok varsa da bir elin parmağını geçmez.
Su iqsuza bir sey anlatmayin hep ayni laflari eder kafayi yedirtir sirf kiz oldugu icin ilgi goren kafasi guzel bir teyzemiz iste her yerde bu var :d
😄😄
@pessimistiic07 Değersizsiniz desem mi mutlu olacaktın yamuk gülüşlü ergen? Ağla o zaman.
Yamuk suratini duzlestiriim senin
Kezban tipine bak abazalar yaziyor sana anca
Sen anca stalklar stalklar kudurursun 🤹♀️
Değersizsiniz demene gerek yok zaten bizi yok sayarak adam koymayarak en büyük kötülüğü yapiyorsunuz
Hoşt 🙂
@soran Erkek gibi erkek olabilseydin, zengin olmasan ve kısa olsan da değerin olurdu ama şu halinle acınası bir z*vallısın
Blackpill tek gercek dir
Yakışıklı ve uzun boylu olsaydin karilara sana bakardı diyorsun yani tamam 😏
Blackpill Hakkinda cok bir bilgiye sahip olmasam da son zamanlarda birkac videosuna rastladim. Kadinlari kotuleyen videolardan olusuyordu. Kadin icin emek harcamaya üşenen dişil erkekler de onlara hak vererek vicdanlarini rahatlatiyordu. Sen nazli bir prenses olarak köşende otur.
Yazıp da durmayın, okumayacağım artık.
Evet öyle