anlamıyorum bıktım, öfke krizine girdiğinde şiddet uyguluyor, biriyle konuşuyorum, her şeyi anlattım, bana gel dediği evi terk edip ona kaçacağım, pişman olur muyum?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer anlamıyorum bıktım, öfke krizine girdiğinde şiddet uyguluyor, biriyle konuşuyorum, her şeyi anlattım, bana gel dediği evi terk edip ona kaçacağım, pişman olur muyum?
Cevap
30Cevap
Bunu yapma kardeşim anlık mutluluklar seni daha mutsuz duruma düşürür. Sığın adalete bu yaparım dediğin şey seni geri dönemeyeceğin bir çembere sokar. Adın lekelenir boşan madem böyle cesursun git karakola sığın şikayetçi ol şiddet varsa zâten boşanırsın eşini içeri alırlar yapma çok örnekler gördüm böyle
Boşanırsan pişman olmazsın ama ona kaçarsan pişman olabilirsin. Resmiyette biriyle evliyken başka birinin yanına kaçman sığınman sıkıntılı bir konu. Hem doğru değil, hem kocan bunu ispatlarsa mahkemede beni aldattı diyerek tüm haklarını elinden alır. Boşan, sonra kimse nereye gidiyorsan git.
Yani ben de boşandım o yüzden boşandıktan sonra işte istediği yere gidebilir kimse karışamaz ki
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma kimseyi iyice tanımadan da kimsenin yanına gitme devir o kadar pis ki her türlü insanı var
Birine kaçma sadece boşan ve yeni hayat kur kendine bu psikoloji ile normal bir ilişki yaşayamazsın biraz kafanı topla
Bu sana kalmış ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmakda vardır dikkat et
O da seni kemerle döver tam olur jdkdkd şaka şaka ama şiddet görüyosanız polise gidin ve boşanın
kaç yıldır tanıyıp güvendiğin kocan sana bunları yapıyorsa mesajlastigin adam neler yapar. Hic bir erkek evli kadını alıp da sahip çıkmaz.
şiddet uygulayan gideceği adam mı kocan mı ikiside mi?
İnşallah senaryodur bu soru.. Hiç mi Türk filmi bile izlemediniz bilmiyorum ki🙄
Olursun canım gittiğin yerde olmayacağını garantisi yok biktiysan boşan
O adamı yeterince tanımadan böyle bir şeye kalkışmanı önermem
Pişman olursun. Seni evine çağıran pç kurusu seni zkip keyif yapma peşinde
gittiğin yerin daha iyi olduğunun garantisi var mı ya iki gün sonra hadi git derse sana
Ona gidince ne olacak? Senşnle birciki cinsellik yaşayacak okadar. sonrası
O kişiye nasıl güvenirsin sana ne yapacağı belli değil laflara inanma. Kocana gelince boşanma hakkın var
Çok pişman olursun çünkü o herfite seni döver bu sefer gidecek şansın kalmaz en iyisi başka birini bul
niye kendi ayaklarinizin üstünde duramiyorsunuz illa bir erkek mi olmali hayatinizda kadın sığınma evine gidin bir müddet. bir iş bulun caresizseniz çare siz siniz
Esra Erol'a yeni sezon konusu lazım tabikide gitmelisin
Müge anlıya çıkarsın ilerde
Snra grup yaparsınız mıs gibi ahahaha
Seni sadece tek bir sebep için çağırıyor
Seni biraz syker, sıkılnca eşine geri gönderir.
Neden bie başka adama gideceksin
Niye aile evin yok mu
cokk cokkk
o ilk gin perişan eder
Evine gideceğin adamı ne kadar tanıyorsun
Ooo zor karar
pirinç bulgur işine dönmesin
Evet tabiki
Yapma abla kaçmak değil boşamak çözüm
Olursun
Kimsen yokmu
çoçuk var mı
Babanın evine gitsene
O da seni kullanıp atıcak
Elbette
Evet pişman olursun
olursun
Troldur umarim
Olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu durumu okurken içim burkuldu gerçekten. 😔 Şiddetin olduğu bir ortamdan uzaklaşma isteğini o kadar iyi anlıyorum ki, kendi güvenliğin her şeyden önce gelir. Ancak hemen başka birinin yanına gitmek yerine, kendi ayaklarının üzerinde durabileceğin, tamamen sana ait bir güvenli alan oluşturmak daha sağlam bir başlangıç olabilir. Pişmanlık duymadan, kendi gücünle ilerlemen çok değerli. Bu süreçte profesyonel destek almaktan çekinme sakın. 💪💖