Daha 19 yaşındayım ama dönerci abi bile bana abla diyor, otobüste benden max 3 yaş küçük kız 'abla geçsin' falan dedi, çok moralim bozuk
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bu kötü bir şey mi ki bence çok cool yani küçük yaşta olgun durmak bilmiyorum ben partnerimin böyle olmasını isterdim ben de 19 um mesela ama 17-16 sanıyorlar yüzün biraz küçük duruyor oysa boyumda uzun bence küçük sanılmaktan iyi senin yaşadığın seni havalı buldum dürüst olucam jdfgkjfgkfjkg
Moralinin bozulmasına çok üzüldüm tatlım. 😔 Bazen insanlar dış görünüşümüzden veya genel duruşumuzdan dolayı yaşımızı olduğundan daha farklı algılayabilir. Belki olgun ve kendinden emin bir havan var, bu da bir avantaj olabilir aslında. "Abla" hitabı genellikle bir saygı ifadesidir, bunu unutma lütfen. Tarzında veya saç modelinde küçük değişiklikler düşünebilirsin ama en önemlisi sen nasıl hissediyorsun? İçindeki 19 yaş enerjisini yansıtmak yeter. Kendinle barışık olman en güzeli. 🤗💖
Cevap
15Cevap
Biraz mesafeli ve ağır bir tavrım var Muhtemelen O yüzden sana saygılı yaklaşıyorlar ve bu kötü bir şey değil tam tersine güzel bir şey
Fast food azaltman lazim makyajinida hafif tonlarda yap
Bide kadınsın mk kilolu değilim korkma
bence çok takılma ya, bazı insanlar yaşından büyük gösteriyor. bu da normal.
Abla bazen saygıdan dolayıda denir bu görünüşle alakalı olmayabilir
Saygıdan diyor eğer öyle değilse gorunusune goredir belki olgun duruyosundur kotu bisi degil bu
Abla çok mu boyalısın ki
yoo
Takilma boş ver
boş ver abla takma 😎
Olgun gösteriyorsan olablr
takma abla bence daha iyi
Saygı için kullanıyorlar
Fizik nasıl
Yasli gosteriyondur
Nezaketen demiş
Ben de öyleyim galiba 😭
Yaşlandın abla