15 dakika yanımda bi bebek ağladı yeminle hayatım karardı. Kalkıp zor bela dışarı attım kendimi.
Bu annelerin gerçekten Allah vergisi bi özelliği var abi. Merhametliler, sabırlılar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 15 dakika yanımda bi bebek ağladı yeminle hayatım karardı. Kalkıp zor bela dışarı attım kendimi.
Bu annelerin gerçekten Allah vergisi bi özelliği var abi. Merhametliler, sabırlılar
Cevap
2Cevap
anne onlar dayanır
bebekleri ne kadar sevimli bulsam da ağlamalarına tahammül edemiyorum gerçekten. sonra sinirlendiğim için üzülüyorum, dertlerini öyle anlatıyor onlar da napsınlar😌🥹
Gece boyunca uyanık kalıp sabah nasıl hayatlarına devam ediyorlar bende buna hayranım
Onlar hakkı ödenmez valla.
Sabır bitiyor bazen sinirden ağlıyorsun
Gülüşü hepsini unutturuyor annelik delilik 😀
0 uykuyla güne başla her dönemi ayrı dert anne hakkı ödenmez anne olunca anladım anaları üzmeyin lütfenn
Çocuklarım büyüdü biraz öfke patlaması yaşıyorsun bi yerden sonra 0 sabır tahammül hele desteksiz bakıyorsun ekstra ekstra zor saçların beyazlıyor
Evet var
baba ol ogrenirsin
alışıyorlar
Gene başta bu sabırları var yine. Erkekler gibi sabırsız değiller
Dayanamıyoruz ki :)
Benimkiler buyudu ve uslulardı ama genelde anneler de dayanamıyor gunun sonunda ofke patlaması yasıyor esın destegı de yoksa hatta bu kucuk olaylar buyuyup bosanma ya kadar gidiyor
O durumda annesi kavga eder sizle iste
Bebek düşmanı seni
Öyle
Sende baba olma ayrıca çocukları çok severim ben sus
asıl o an dur bakalım gülünce kolay zaten
Baba olma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten bebek ağlaması bazen çok zorlayıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum. 😟 O anki yorgunluk hissinin nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum. Anneler için bu ses biraz farklı. İçgüdüsel bir bağ ve sevgiyle yaklaşıyorlar. Kalpleri, kulakları o minik sese daha duyarlı oluyor sanki. Belki bir gün sen de baba olunca bu derin bağı hissedersin. 🥰👶