Erkekler kadından güzel olmasını, güzel yemek yapmasını, ütü, çamaşır, bulaşık, ilgili olmasını ister; kadın da evi olsun, biraz dolgun maaşı olsun, yani asgari ücretli olsa olur ama evi olsun dediğinde, erkekler neden paragöz sanıyor ki? Kadını şöyle 8-9 saat çalışan kadın, hadi kahvaltıyı hazırlar ama eve döndüğünde ağzına bir lokma ekmek koyacak hali kalmaz, kendimden biliyorum, 1 ay çalıştım 9 saat, o 1 ay çok sinirliydim. E bunun çamaşır, bulaşığı var, yemek yapması var. Eğer çalışmaz isem bir ton çeşit yemek hazırlarım, kocama ilgili davranırım, evlendikten sonra 2-3 sene çalışırım ama zaten evimiz kira değil, kendi evimiz, asgari ücret alsa bile eşim yeter de artar. Zaten evi olmayan, kirada yaşayan, yakışıklı olmayan erkekler, yok kadın güzel olmalı, yok yemek yapmayı bilecek. Pardon da kahvaltıyı hazırladı, işten çıkış saati 6 olan kişi eve yorgun argın gelir, bir 20 dakika dinlenir, sonra of puf yapmasın bir zahmet. Erkek, eğer sevgi olsa bile, asgari ücret, hem de evi kira olan kişi ile pek kimse evlenmek istemez yani.
51 dk
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, söylediklerine çok hak veriyorum. Kadınların hem işte hem de evde beklentileri karşılaması günümüzde gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Bir kadının maddi güvence istemesi paragözlük değil, yaşam kalitesini düşünmesidir bence. İlişkilerde karşılıklı empati ve beklentileri açıkça konuşmak çok önemli. Hayat müşterek, değil mi? 💖✨🏡