Arkadaşım beni taklit edip umursamaz davranıyorsa bu toksik arkadaşlıktan nasıl uzaklaşırım?

Bu arkadaşımı liseden beridir tanırım lisede çok yakın değildik aynı iş yerinde çalışmaya başlayınca yakınlaştık haliyle bu kız normalse açık renk saçı tercih eder ben de koyu saçı, giyimi de spordur ve renkli olur benimki ise daha şık oluyor gün içinde ama hep siyah giyinirim ilk başta her şey normaldi ama zamanla fark ettim ki benim yaptığım, giydiğim şeyleri övmüyor diğer gün kendisi de aynı şeyi yapıyordu ve sanki en başından beri o yapıyormuş gibi davranıyordu bunların hepsini bir kenara koydum, hastanelerde süründü yanında oldum hep destek çıktım. bugün yere bir şeyim düştü diye eğildim ve yanımdan umursamaz bir tavırla geçti hiç sormadı iyi misin vs. veya yardıma ihtiyacın var mı diye kızdan git gide soğuyorum ve ne tesadüftür ki kendisi kızlarla anlaşamaz çevresi hep erkek flört ettiği çocuklar onunla konuşmayı kesiyor o ise gelip bana ben sıkıldım bitirdim diyor, bir de geçenlerde fal baktırmış kısmet uygulamasından kendine adında veya soyadında N olan biri beni kıskanıyormuş diye ve onunla tartışacakmışız falan dedi yüzüne şokla baktım tek n olan bendim konuşmayı tamamen kesmek için işten çıkmasını bekliyorum.

Arkadaşım beni taklit edip umursamaz davranıyorsa bu toksik arkadaşlıktan nasıl uzaklaşırım?