Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 güSizin kardeşiniz gibi gördüğünüz haliyle olmuyor, erkeğin bakış açısı çok farklı. Güncellemeye bakılırsa ikinizde birbirinize tehlikeli şekilde yaklaşıyorsunuz
02 Yorumla
Soran2 güO cocuk daha
- 2 gü
Hımmm anladım tamam o zaman kaç yaşında Peki?
Yanlış düşünüyorsun. Bende olsam kıskanmaya bırak sinir olurum. Senin niyetin kötü olmayabilir. Belki kardeşininde niyeti kötü olmayabilir. Ama doğru değil bence.
03 Yorumla
Soran10 gütamam anlat
Madem klima vardı 40-50 derece havada niye başında açmadın derler adama
21 Yorumla
Soran10 güTvnin olduğu yerde değildi bu benim oğlum ps5 aldırdı onun odasına kurdu içeriye aldim amcasını sonra uyudu o da orada zaten duştan sonra
Saçmalama ya! Ne garip tiplersiniz. İkinizin de iyi saatte olsunlar vaktine gelir. Kardeşin gördüğün seni evire çevire götürür..
020 Yorumla
Soran10 güNasıl
- 10 gü
Nasıl olduğunu kocan sana göstermedi mi hiç? Bir şey olur. Ne bileyim o uyurken istemsizce erekte olur. Bundan etkilenebilirsin. Mutfakta bir şey kırılır ayağın kesilir seni koltuğa kadar taşıyayım derken belinden korlundan tutayım derken memelerine eli gelir. Anında oluşan elektrikten aklınız gider. Kendine geldiğinde o çoktan üstünde titriyor olur. Daha net nasıl anlatayım
Soran10 güTövbe tövbe yanağımdan öpüyor bazen ama
Soran10 güHayır sadece üzüldüm kardesini kıskandığı için
Soran10 güSabah 8 de geliyor işte guvenlik
Soran10 güYa sg git şuradan sanki gören de ayıp bir şey konuştum zanneder
Soran9 güLa git sanane
Soran2 güOğlumuz var eşimle de aram iyi
Soran2 güUtanırım oglumdan
Soran2 güŞimdi gönderdiği mesajı eşime gösteriyim gitsin vursun mu çocuğu o zaman
- 2 gü
Gidip vurmasın. Çocukla arana mesafe koy. Bu o kadar doğal bir şey ki. Aptal mısınız ya? Ortalık enstestten geçilmiyor. O baldızına atlıyor beriki yengesini beceriyor. Sizin evinize ancak kocanız ve çocuklarınız rahatça girebilir. Kocanız varken onun ailesi girebilir bir de kadınlar girebilir o kadar. Diğer mesajlarını okudum bizim verdiğimiz tepkilerden mutlu gibisin. Bazılarına attığın mesajlar zihninde kocandan çok başka bir şeyler olduğunu gösteriyor.
Soran1 güHayır tamamen oglumla kocama odaklı bir kadınım sadece mesafe koyamadım benim dediklerimi yapması hoşuma gidiyordu
Soran1 güBen mastürbasyon yapmam kocamla oluyorum zaten boş konuşma sapik seni onunda hayatında bir kadın vardır belki
Gizli Üye(45 üstü)10 güNe kadar saygısızsın, insanlar sana gayet mantıklı cevaplar vermiş, sen edepsizce tepki veriyorsun. Kayınbiraderin sana namahrem! Öyle başın açık, üstün açık çıkamazsın karşısına.
111 Yorumla
Soran10 güYa doğum günümdü bana hediye almıştı eşimin yanında vermişti alnımdan öpmüştü yenge seni seviyorum iyi ki doğdun diye onu bile esim annesine dedirtmis esim varken selamlasirken opmuyor beni çok kıskanç
Cevap sahibi9 güHiç öpmesin, çok mu lazım? üstelik eşin kıskanıyorsa sen de, o da dikkat etmeniz lazım..
Soran9 güZaten eşimin yanında opmuyor esim yokken öpmeye başladı
Cevap sahibi8 güEşin yokken niye öpüyor? Öpmese bir şeyden eksik mi kalacak?
Soran8 güEşim kiskaniyor diye
Bana sürekli sen bana insan gibi davranıyorsun bir tek diyor senin bana böyle iyi davranman bile bana hayat enerjisi veriyor dedi öptü sonra oğlumu aldi kucağına beraber uyudular içeride esim sevmeye bile çalışınca amcamı istiyorum ben diyip kucağına geri girince esim de o çocuğu öldürürüm bir daha eve alma sakın dedi gittikten sonra
Cevap sahibi8 güEşinin kıskanması da abartılı, ama kaynın da da normal davranışlar yok. Sen yine de dikkat et
Soran8 güOlur 2 erkeğin arasında kalmak ne kötü bir şeymiş ya
Cevap sahibi7 gütamam da, senin önceliğin kocan, kaynın değil..
Soran7 güHaklısın önceliğim kocam da kavga etsin istemiyorum bu gecenin bir yarısı bana bekarlık çok zor yazmış ne alaka dedim bilmem o alaka işte abim çok şanslı yazmış şimdi bunu eşimi çok sevdiğim için göstermiyorum çocukluğuna veriyorum onun
Cevap sahibi7 güKaynına dikkat et, seninle bu kadar samimi olması normal değil, ne demek ya bekarlık çok zor? Benim aklıma tek bir şey geliyor, sen de anlamışsındır umarım
Soran7 güBen anladım 20 yaşında diye gençlik yaz sarhoşluğu gençliğine çocukluğuna veriyorum görmezden geliyorum hata bende zaten çok yüz verdim eve çağırdım oglumun bir şeye ihtiyacı olduğunda o da yanlış anladı
kardeş de olsa bir kızın yanına tek başına erkek gidemez
01 Yorumla
Soran10 güEşim varken de opuyordu alnımdan beni o zamanda kıskanıyordu esim beni kardeşinden
- Aile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı.
10 güSen yine de çok şeyapma. İçten içe seni arzular haberin olmaz
08 Yorumla
Soran10 güTövbe
- 10 gü
Çok ciddiyim benzer durumu yaşadım
Soran10 güYuhhh benim eşimin kardesi benim alnımı felan öper yenge seni seviyorum derr hediye verir ama esim sinir olur hatta
- 10 gü
Ohaaa çocuk baya ilerletmiş haberin olsun
Soran9 güHep yapiyor
- 9 gü
Sarılıyor mu sana?
Soran9 güEvet
- 9 gü
Ohh memelerini falan hissediyor iyice
- Aile & Toplum konusunda 736 cevap paylaştı.
10 güEşin mi mal yoksa sen mi fettansın çözemedim
01 Yorumla
Soran10 güNe alaka
- Aile & Toplum konusunda 575 cevap paylaştı.
2 gükendi kadınalr için kötü düğşündüğünden karşıda aynı sanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 güKusura bakma da kocam biraz ruh hastası sanırım insan kendi kardesinden kıskanır mi bu hem sana hem kardeşine büyük saygisizlik
028 Yorumla
Soran10 güNasıl kıskanıyor çocuğu bir görsen benden gözleriyle yedi geçen sene bayramda oğlanı yanağımdan opmustu bayramlasirken
Cevap sahibi10 güAllah sana sabır versin
Soran10 güSağol
Soran10 güAMIN
Cevap sahibi10 güBöyle bir eşin varken bu saatte burada olman da iyi cesaret
Soran10 güO tür şeylerde güveni tam bana kardesi çok yakışıklı onu kiskaniyor
Cevap sahibi10 güSaçmalık gerçekten elin adamlarını kiskanmayip kardeşini kıskanmak ta nasıl bir hastaliktir
Soran10 güElin adamlari giremez ki evime
Soran10 güKapalıyım üstüne göremezler beni birde başka erkekler
Cevap sahibi10 güDemek istediğim o değil yani sen sosyal medyadasin her an hata yapabilirsin herkes yapar yapabilir orada sana güvenipte kardeşi ile bir hata yapabileceğini düşünmek hastaliktir
Soran10 güHahaha
Cevap sahibi9 güSen burada sacmalamissin işte bu durumda koçanı haklı çıkarıyorsun senin kaynin sana ne diye böyle bir şarkı gönderiyor
Soran8 güKendi gönderiyor ne diyim gönderme mi diyim
Cevap sahibi8 güValla ne dersin bilemem ama doğru bir davranış değil
Soran8 güBu sarkiyi yeğenimle beraber dinle yengecim diyor
Cevap sahibi8 güPeki ama neden hasret şarkısı neden başka bir şey değil belki de kocan düşüncelerinde hakli sonuçta kardeşini senden iyi tanır
Soran8 güBana sen bir tek insan gibi davranıyorsun dedi öptü sonra oğlumu kucağına almıştı uyumuslardi klimalı odada esim gelince oğlumu sevmek istemişti ben amcamla yatcam demişti oglum da gidince o çocuğu öldürürüm bir daha eve alma dedi esim beni ve oğlumu çok kiskaniyor kardeşinden
Soran8 güBilmiyorum niye onu atti Diamonds atmıştı bir kerede
Cevap sahibi8 güYaşı kaç bilmiyorum ama erkekler ergen yaşta normal olmayan umulmadık dusuncelere ve beklentilere kapilabilirler dikkat etmelisin sen ne kadar iyi niyetli diye düşünsen de içinden ne geçiyor asla bilemezsin. Ha tabiki tamamen masumca duygular da olabilir ablası gibi görüyor da olabilir ama mesafeyi korumak her zaman iyidir
Soran8 gü20 yaşına girecek işte çok yakışıklı bir çocuk ama benim için cocuk dediğim gibi oglum ona senin çok güzel sevgilin niye yok diyor birini seviyorum diye sırıtıyor sürekli bende üzmek istemiyorum onu o yüzden yoksa ben oglumdan utanırım önce
Cevap sahibi8 güEvet tehlikeli yaşlar maalesef platonik ve olmaayacak beklentilerin yaşı sen onu çocuk görsen de onda durum öyle olmayabilir dediğim gibi dikkatli ol. Mesafeni korumaya bak
Soran8 güBirde şöyle bir şey var çok diksiyonu iyi çok zeki guler yüzlü her kızın aradığı bir erkek ama bilerek yapmiyorum diyor yani soyle düşün oglum babasından cok amcasını seviyor sürekli oglum görünce saçlarını okşuyor öpüyor herkesin içinde sariliyor amcacim diye esimde içip içip agliyor oğlumu öyle görünce gelmesini istemiyor bende bana bile öyle sadilmiyor diyorum
Cevap sahibi8 güBelki oğlun yaş olarak babasından daha küçük olduğu icin amcasını daha yakın görüyordur ama bunda ne sıkıntı olabilir ki benim oğlum amcasını sevse gocunmaz mutlu olurum amca baba yarısıdır sonuçta
Soran8 güÖyle esimde kompleks yapıyor kendine diyorum ya o kardeşin senin diyorum oglumdan degil senden kıskanıyorum diye ağlıyor oglumla seni benden alır diye korkuyorum diyor agliyor bende diyorum ben ölene kadar seninleyim o hava alir ancak oğlumda zaten seninle olmamı istiyor sen sadece sıcakkanlı değilsin onun gibi ondan opusemiyor seninle amcası gibi dedim
Cevap sahibi8 güAğlamak nedir ya erkek adam böyle şeyler için ağlar mı bi nasıl bir mantik
Soran8 güKıskançlıktan agliyor işte sinir yapıyor gun içinde birikiyor birikiyor bende de hata var kıskandığını bildiği halde çok samimi davranıyorum cocuga ama tamamen cocuk gibi birde şimdi tip falan okuyor ya ailede babasi hep onu övüyor eşimi kimse ovmuyor kiskaniyor esimde halbuki kardesini sırtında tasirmis hep
Cevap sahibi8 güBence eşin bu konuda bir psikologa görünsün bu gerçekten gerekli gibi bu arada bu saatte burada nasıl takilabiliyorsun eşinin yanında neden degilsin
Soran8 güBunu soran 3 uncu grzklisin sen herhalde 8 de geliyor esim eve guvenlik
Gizli Üye(18-24)2 güSon güncellemeye patladım ya 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ciddi misin sen
11 Yorumla
Soran2 güÇok ciddiyim
10 güYani ablam sen de biraz fazla zorlamışsın denk gelişleri adam ne düşünsün
018 Yorumla
Soran10 güYa iyide bir şey yapmadım ki ben geç dus al dedim çıkınca da o eşofman giydi eşimin uyudu klimanın altında da eşimin kardesi çok kiskaniyor
- 10 gü
Ablacım eşini biliyorsun, ona göre böyle olaylara girme
- 10 gü
Eşin evdeyken çağırsın gelsin yapsın tamiri, çok mu Acildi yani tamirat
Soran10 güOglum oyun oyniycam falan dedi esimde ben halledeceğim oglum dedi aramayin kimseyi dedi bende amcanı arayalım dedim o da evinden geldi ona bozuldu esimde bu çocuk niye seni ev halinle görüyor diye kardeşin dedim senin nasıl insansın
- 10 gü
Adam demiş başkasını çağırmayın diye, eşinin dediğine saygı duymalıydın.
Ayrıca ev halinle seni sadece eşin görmeli eğer kapalıysan
Soran10 güKapalıyım ben ama kardeşinin yanında acıktım tamamen ev halimleydim ona bozuluyor herkesin yanında kapalisin o niye seni görüyor diye bende amcası o oğlunun seninde kardeşin dedim
- 10 gü
Valla ablacım bizde kardeş bile açık halini görmez göremez, helalin değil neticede. Namahrem ayrıca
Soran10 güSemekki alacak kardeşin sen olunce karını
- 10 gü
Seviyeni aşma.
Soran10 güSenin mantığına göre söylüyorum ben namahrem anne baba da o mantığa göre helal de değil o şekil onların yanında da öyle o zaman
- 10 gü
Dinini araştır.
Soran10 güDinimi ben biliyorum allaha şükür de mantığına göre demekki 1500 yıl öncesinde kalmışsın dul kalanın dogu daki gibi kardesi alıyor esini kabilesiniz herhalde
- 10 gü
Hakkıma girmişsen haram ediyorum, rabbim çıkarsın
- 10 gü
Seninki kabul olsa ne yağacağını biliyoruz
- 10 gü
Niyetin pek niyet gibi gelmedi haberin olsun
Soran10 güYa işine bak gece gece
- 10 gü
Sen de kayınbiraderine bak gece gece
Soran10 güAnana bakiyorum
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bana güvenin yok mu deseydın
04 Yorumla
Soran9 güSöylüyorum da oğlanı kiskaniyor benden ne alaka içeride uyuyor üstsüz bir şekilde diyor
Soran9 güSadece tişörtü yoktu eşofman giymişti altına
- Aile & Toplum konusunda 800 cevap paylaştı.
10 güBi iş dönüyor burada 😃
01 Yorumla
Soran10 güNe..
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 güsenin bu kadar samimi olmana ne demeli
01 Yorumla
Soran10 güNe var
- Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı.
10 güBaşbaşa kalmayın ama
026 Yorumla
Soran10 güNiye
- 9 gü
Eşin iyice aklına fena şeyler getirir kıskançlıktan
Soran9 güÇok kıskaniyor kendinden yakışıklı diye herhalde
- 9 gü
İşte sen onunla başbaşa kalırsan eşin yanlış anlar bi şeyler yaptılar mı acaba diye düşünür
Soran9 güBu benim iffetime hakaret ama
- 9 gü
O öyle bakmaz çünkü kıskanç
Soran9 güEn son yapicam kardeşiyle tam olacak çocuk bir kere doğum günümde alnımdan öptü hediye verdi seni seviyorum dedi diye annesini aradı kızdı
- 9 gü
Alnından bile öpmesi istek uyandırır ama
Soran9 güAbaza değil ki o ama oğlumu bile kiskaniyor esim sarılıp uyudular diye
- 9 gü
Belli olmaz o işler
Soran9 güNasıl belli olmaz
- 9 gü
Erkeğin isteği olur bi
Dokununca - 9 gü
Erkeğin isteği olur bi dokununca
Soran9 güYapcak o zaman
- 9 gü
Ne yapacak s
Soran9 güDediğin mantığa göre
- 9 gü
Seni yanlız yakaladığında si.. ecek , öyle yapsa ne yaparsın?
Soran9 güEşim öldürür onu öğrense demem
- 9 gü
Eşinden gizli yapacak ya o evde olmadığında
Soran9 güBaşka ne yazdın
- 9 gü
Dm ye gel ordan yazayım
- 9 gü
Takip at gel ordan yazayım
Soran9 güYok sen üslubu iyice kaçırdın
- 9 gü
Peki tamam
- 8 gü
Ölürüm hasretinle yani
Senle aşk yaşıyor
Soran8 güYasamiyor ki öyle çok seviyorum bu şarkıyı yengecim sende yeğenimle beraber dinler misin dedi
- Aile & Toplum konusunda 893 cevap paylaştı.
10 güYaşlar kaç kaç
018 Yorumla
Soran10 gü28 19
- 9 gü
Sen 19 ?
Soran8 güHayır kardesi
- 8 gü
Senin?
Soran8 gü28..
- 8 gü
Sen de kestirmissin gözüne çocuğu
Soran8 güNereden biliyorsun
- 8 gü
Oldu mu yakınlaşma
Soran7 güBen istesem olur ama oglumdan utanırım
- 7 gü
Ama bunu hayal ediyosun işte
Soran7 güHayal adı üstünde
- 7 gü
Çocuğa duş bile aldırmışsın zaten 😂
Soran7 güÇok terlemisti ondan
- 7 gü
Kızım sen aranıyosun ama çok belli 😂
Soran7 güHa s... ie
- 7 gü
Küfür mü ettin şimdi iyy
Soran7 güEttirme
- 6 gü
İstesen o istemese ne olacak
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Devamı nerede brazzersta mı.
01 Yorumla
Soran10 güEvet annen basrolde
Gizli Üye(30-35)2 güAynı şeyi senin kardeşine yapsa
114 Yorumla
Soran2 güÜzülürüm
Cevap sahibi2 güO da üzülür
Soran2 güFarkındayım zaten ben eşime hastayım sadece eşimin kardesi cocuk sayılır takmıyorum bana olan ilgisini eşime de söylemiyorum kiskaniyor diye
Cevap sahibi2 güKaç yaşında kardeşi
Soran2 gü20 yasinda çok yakışıklı güleryuzlu bir çocuk ama böyle onu eve falan çağırınca yanlış anladı herhalde kafası karıştı birazcık diğer yengeleri hiç benim davrandığım gibi davranmadı ona çünkü
Cevap sahibi2 güEşin de kıskanmış demek ki normal yani kocan sonuçta
Soran2 güKocamı seviyorum zaten niye kıskanıyorsa kendi kardesi
Cevap sahibi2 güAklından başka şeyler geçiyor demek ki kardeşine güvenmiyor olabilir
Soran2 güBen ona yesil ışık yakmadigim sürece hiç bir şey yapmaz ama araları bozulsun yeegeniyle kardeşiyle gerek yok ileride bir kıza aşık olur unutur gider beni zaten
Cevap sahibi2 güEvet her şey senin elinde. Sence sana ilgisi var mı
Cevap sahibi2 güProfilime gelir misin acaba bir şey soracağım
Soran2 güVar ama cocuksu ilgiler bu ergenlik
Cevap sahibi2 güErgenlikten çıkmış ama
Cevap sahibi2 güProfilime gelsene
Gizli Üye(30-35)9 güBen öyle bir ömür çekemezdim
01 Yorumla
Soran9 güOglum var
Gizli Üye(25-29)10 güev halinle miydin?
024 Yorumla
Soran10 güEvet
Cevap sahibi10 güne vardı üzerinde tam olarak ve normalde de açık mısın?
Soran10 güNormalde kapalıyım
Cevap sahibi10 güO an üzerinde ne vardı kapalı hatun?
Soran10 güAtlet
Cevap sahibi10 güDüz beyaz içlik atlet miii?
Altında peki?
Soran10 güŞort evet
Cevap sahibi10 güNormalde dışarıda ne giyersin bir kspalı olarak tarzın nasıl
Soran10 güİyi iyi
Cevap sahibi10 güYanlış anlama ama taş olsa çatlar yani normalde kapalı kadın evde o şekilde karşında olacak ve etkilenmeyecek sin öyle mi, peh peh peh çok zor
Soran10 güOnun cinsellikle ilgili sorun yok ahlak kavramı olan çocuk aynı zamanda var arkadsso
Cevap sahibi10 güAynen aynen
Soran10 gütamam.
Cevap sahibi10 güBoy kilo kaç senin
Soran10 güSanane
Cevap sahibi10 güSeksi misin değil misin onu anlamaya çalışıyorum kaba kadın
Soran10 güSeni hiç ilgilendirmez
Cevap sahibi10 güYa boş yapmayalım gece gece sordun cevapladık işte
Soran10 güSen soruyla alakasız bos yapmaya başladın iyice hadi işine bak cevaoladiysan
Cevap sahibi10 güTerbiyesizz, senin için yazıyoruz burada. Kocan sonuna kadar haklı bu arada !!!
Soran10 güHa sg oradan boy kilo soruyor kocan haklı diyor m. al
Cevap sahibi10 güAğzından çıkan kendimi yansıtıyor zaten d. m. al
Soran10 güYa sg grzkli
Cevap sahibi10 güağzından çıkana bak
Gizli Üye(18-24)10 güOhooo öyle hayat geçer mi ya
013 Yorumla
Soran10 güKardeşinden kiskaniyor ev halimle gördü beni diye
Cevap sahibi9 güKardeşinin huyunu biliyordur belki?
Soran9 güAbisinin karısına da mı yani yanında eşimin beni doğum günümde opmustu alnımdan seni seviyorum diyip hediye vermişti esim annesini aradı cocuk ondan beri eşimin yanında opmuyor beni
Cevap sahibi9 güKimin ne olduğu bilinmez , dediğim gibi kardeşinin huyunu biliyordur belki ailede yakın bir kuzen vs ile benzer bir şey olmuştur adı çıkmıştır veya mutlaka bi alt yapısı vardır heralde
Soran9 güHiç bilmiyorum ya beni yanağımdan öptü en son geldiğinde iyi ki varsın seni seviyorum beni bir sen düşünüyorsun dedi sen olduğun için kendimi iyi hissediyorum dedi sonra oğlumu aldi uyudular beraber klimanın altında
Cevap sahibi9 güBen hiç kıskanmam bu konularda , o zaman benim kafayı yemem lazım
Cevap sahibi9 güDediğim gibi öyle hayat geçmez ki , ben anlatsam o zaman kafayı yer o kafadaki biri 😏
Soran9 güKarın kimi kiskanigor
Cevap sahibi9 güO değil ben kıskanmıyorum o kadar sıkmıyorum insan güvenmeli ! Ben kendi haline bırakıyorum tamamen
Soran9 güAnladım
Cevap sahibi9 güTatile dahi kendi gidip geliyor ne diye kısıtlayayım ki
Soran9 güBen tatile kendim gitmem ki kardesini bile kiskaniyor ben ne yapayım
Cevap sahibi9 güEşime sana yapılanı yapsam evli kalmazdık , derin bir konu istersen soruyu beğeniyim?
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
9 gükardeşim gibi görüyorum diyen kadından kaçacaksın
01 Yorumla
Soran9 güÇok terbiyesizsin
- Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı.
9 güO nasıl bi saçmalık
01 Yorumla
Soran9 güNe..
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 güKimseye güvenme
01 Yorumla
Soran10 güNeden ki birbirimizi gördük zaten hep
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
10 güGüzel fantezi
01 Yorumla
Soran10 güNe fantezisi
Neden kıskandın ki
011 Yorumla
Soran10 güBen ne alaka
Soran10 güEvet ben kapalıyım ama kardeşinin yanında açık oluyorum genelde
Soran10 güOluyordu
Soran10 güKlimanın altında uyudu oglumla
Soran10 gü19.. yasinda onun ayarlamayacagi kiz yok cinsel arzularına düşkün değil daha yeni bir abukatlik öğrencisi kızı red etti
Soran10 güKendinle karıştır işte ırz düşmanı
10 güAbartmış
03 Yorumla
Soran10 güÇok üzdü
- 10 gü
Bunu düzeltmek zor
Soran10 gümaalesef
10 güAyrıl o zaman bıktıysan
02 Yorumla
Soran10 güYa ikile
- 10 gü
🫡🫡
2 güHaber ver bu tip durumlarda
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 güEvliliğin nasıl
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. günaydın şans 4
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 gübizde biktik agliyanlardan
01 Yorumla
Soran10 güYa s.. ie
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni çok yıpratmış olmalı. Eşinin kıskançlığını anlıyorum ama niyetinin tamamen iyi olduğunu görmezden gelmesi üzücü. Kardeşiyle olan ilişkinin saygı çerçevesinde olduğunu ve ona bir kardeş gibi yaklaştığını eşine anlatmalısın. Belki altında yatan farklı korkuları vardır. Onunla açıkça, sevgiyle konuşmak en doğrusu olacaktır. 💕🫂