Yanlış düşünüyorsun. Bende olsam kıskanmaya bırak sinir olurum. Senin niyetin kötü olmayabilir. Belki kardeşininde niyeti kötü olmayabilir. Ama doğru değil bence.
03 Yorumla
Soran2 aytamam anlat
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)2 ayNe kadar saygısızsın, insanlar sana gayet mantıklı cevaplar vermiş, sen edepsizce tepki veriyorsun. Kayınbiraderin sana namahrem! Öyle başın açık, üstün açık çıkamazsın karşısına.
111 Yorumla
Soran2 ayYa doğum günümdü bana hediye almıştı eşimin yanında vermişti alnımdan öpmüştü yenge seni seviyorum iyi ki doğdun diye onu bile esim annesine dedirtmis esim varken selamlasirken opmuyor beni çok kıskanç
Cevap sahibi2 ayHiç öpmesin, çok mu lazım? üstelik eşin kıskanıyorsa sen de, o da dikkat etmeniz lazım..
Soran2 ayZaten eşimin yanında opmuyor esim yokken öpmeye başladı
Cevap sahibi2 ayEşin yokken niye öpüyor? Öpmese bir şeyden eksik mi kalacak?
Soran2 ayEşim kiskaniyor diye
Bana sürekli sen bana insan gibi davranıyorsun bir tek diyor senin bana böyle iyi davranman bile bana hayat enerjisi veriyor dedi öptü sonra oğlumu aldi kucağına beraber uyudular içeride esim sevmeye bile çalışınca amcamı istiyorum ben diyip kucağına geri girince esim de o çocuğu öldürürüm bir daha eve alma sakın dedi gittikten sonra
Cevap sahibi2 ayEşinin kıskanması da abartılı, ama kaynın da da normal davranışlar yok. Sen yine de dikkat et
Soran2 ayOlur 2 erkeğin arasında kalmak ne kötü bir şeymiş ya
Cevap sahibi2 aytamam da, senin önceliğin kocan, kaynın değil..
Soran2 ayHaklısın önceliğim kocam da kavga etsin istemiyorum bu gecenin bir yarısı bana bekarlık çok zor yazmış ne alaka dedim bilmem o alaka işte abim çok şanslı yazmış şimdi bunu eşimi çok sevdiğim için göstermiyorum çocukluğuna veriyorum onun
Cevap sahibi2 ayKaynına dikkat et, seninle bu kadar samimi olması normal değil, ne demek ya bekarlık çok zor? Benim aklıma tek bir şey geliyor, sen de anlamışsındır umarım
Soran2 ayBen anladım 20 yaşında diye gençlik yaz sarhoşluğu gençliğine çocukluğuna veriyorum görmezden geliyorum hata bende zaten çok yüz verdim eve çağırdım oglumun bir şeye ihtiyacı olduğunda o da yanlış anladı
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 aySizin kardeşiniz gibi gördüğünüz haliyle olmuyor, erkeğin bakış açısı çok farklı. Güncellemeye bakılırsa ikinizde birbirinize tehlikeli şekilde yaklaşıyorsunuz
02 Yorumla
Soran2 ayO cocuk daha
- 2 ay
Hımmm anladım tamam o zaman kaç yaşında Peki?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni çok yıpratmış olmalı. Eşinin kıskançlığını anlıyorum ama niyetinin tamamen iyi olduğunu görmezden gelmesi üzücü. Kardeşiyle olan ilişkinin saygı çerçevesinde olduğunu ve ona bir kardeş gibi yaklaştığını eşine anlatmalısın. Belki altında yatan farklı korkuları vardır. Onunla açıkça, sevgiyle konuşmak en doğrusu olacaktır. 💕🫂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Madem klima vardı 40-50 derece havada niye başında açmadın derler adama
21 Yorumla
Soran2 ayTvnin olduğu yerde değildi bu benim oğlum ps5 aldırdı onun odasına kurdu içeriye aldim amcasını sonra uyudu o da orada zaten duştan sonra
Saçmalama ya! Ne garip tiplersiniz. İkinizin de iyi saatte olsunlar vaktine gelir. Kardeşin gördüğün seni evire çevire götürür..
021 Yorumla
Soran2 ayNasıl
- 2 ay
Nasıl olduğunu kocan sana göstermedi mi hiç? Bir şey olur. Ne bileyim o uyurken istemsizce erekte olur. Bundan etkilenebilirsin. Mutfakta bir şey kırılır ayağın kesilir seni koltuğa kadar taşıyayım derken belinden korlundan tutayım derken memelerine eli gelir. Anında oluşan elektrikten aklınız gider. Kendine geldiğinde o çoktan üstünde titriyor olur. Daha net nasıl anlatayım
Soran2 ayTövbe tövbe yanağımdan öpüyor bazen ama
Soran2 ayHayır sadece üzüldüm kardesini kıskandığı için
Soran2 aySabah 8 de geliyor işte guvenlik
Soran2 ayYa sg git şuradan sanki gören de ayıp bir şey konuştum zanneder
Soran2 ayLa git sanane
Soran2 ayOğlumuz var eşimle de aram iyi
Soran2 ayUtanırım oglumdan
Soran2 ayŞimdi gönderdiği mesajı eşime gösteriyim gitsin vursun mu çocuğu o zaman
- 2 ay
Gidip vurmasın. Çocukla arana mesafe koy. Bu o kadar doğal bir şey ki. Aptal mısınız ya? Ortalık enstestten geçilmiyor. O baldızına atlıyor beriki yengesini beceriyor. Sizin evinize ancak kocanız ve çocuklarınız rahatça girebilir. Kocanız varken onun ailesi girebilir bir de kadınlar girebilir o kadar. Diğer mesajlarını okudum bizim verdiğimiz tepkilerden mutlu gibisin. Bazılarına attığın mesajlar zihninde kocandan çok başka bir şeyler olduğunu gösteriyor.
Soran2 ayHayır tamamen oglumla kocama odaklı bir kadınım sadece mesafe koyamadım benim dediklerimi yapması hoşuma gidiyordu
Soran2 ayBen mastürbasyon yapmam kocamla oluyorum zaten boş konuşma sapik seni onunda hayatında bir kadın vardır belki
kardeş de olsa bir kızın yanına tek başına erkek gidemez
01 Yorumla
Soran2 ayEşim varken de opuyordu alnımdan beni o zamanda kıskanıyordu esim beni kardeşinden
2 aySen yine de çok şeyapma. İçten içe seni arzular haberin olmaz
08 Yorumla
Soran2 ayTövbe
- 2 ay
Çok ciddiyim benzer durumu yaşadım
Soran2 ayYuhhh benim eşimin kardesi benim alnımı felan öper yenge seni seviyorum derr hediye verir ama esim sinir olur hatta
- 2 ay
Ohaaa çocuk baya ilerletmiş haberin olsun
Soran2 ayHep yapiyor
- 2 ay
Sarılıyor mu sana?
Soran2 ayEvet
- 2 ay
Ohh memelerini falan hissediyor iyice
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayEşin mi mal yoksa sen mi fettansın çözemedim
01 Yorumla
Soran2 ayNe alaka
- Aile & Toplum konusunda 909 cevap paylaştı.
2 aykendi kadınalr için kötü düğşündüğünden karşıda aynı sanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayKusura bakma da kocam biraz ruh hastası sanırım insan kendi kardesinden kıskanır mi bu hem sana hem kardeşine büyük saygisizlik
028 Yorumla
Soran2 ayNasıl kıskanıyor çocuğu bir görsen benden gözleriyle yedi geçen sene bayramda oğlanı yanağımdan opmustu bayramlasirken
Cevap sahibi2 ayAllah sana sabır versin
Soran2 aySağol
Soran2 ayAMIN
Cevap sahibi2 ayBöyle bir eşin varken bu saatte burada olman da iyi cesaret
Soran2 ayO tür şeylerde güveni tam bana kardesi çok yakışıklı onu kiskaniyor
Cevap sahibi2 aySaçmalık gerçekten elin adamlarını kiskanmayip kardeşini kıskanmak ta nasıl bir hastaliktir
Soran2 ayElin adamlari giremez ki evime
Soran2 ayKapalıyım üstüne göremezler beni birde başka erkekler
Cevap sahibi2 ayDemek istediğim o değil yani sen sosyal medyadasin her an hata yapabilirsin herkes yapar yapabilir orada sana güvenipte kardeşi ile bir hata yapabileceğini düşünmek hastaliktir
Soran2 ayHahaha
Cevap sahibi2 aySen burada sacmalamissin işte bu durumda koçanı haklı çıkarıyorsun senin kaynin sana ne diye böyle bir şarkı gönderiyor
Soran2 ayKendi gönderiyor ne diyim gönderme mi diyim
Cevap sahibi2 ayValla ne dersin bilemem ama doğru bir davranış değil
Soran2 ayBu sarkiyi yeğenimle beraber dinle yengecim diyor
Cevap sahibi2 ayPeki ama neden hasret şarkısı neden başka bir şey değil belki de kocan düşüncelerinde hakli sonuçta kardeşini senden iyi tanır
Soran2 ayBana sen bir tek insan gibi davranıyorsun dedi öptü sonra oğlumu kucağına almıştı uyumuslardi klimalı odada esim gelince oğlumu sevmek istemişti ben amcamla yatcam demişti oglum da gidince o çocuğu öldürürüm bir daha eve alma dedi esim beni ve oğlumu çok kiskaniyor kardeşinden
Soran2 ayBilmiyorum niye onu atti Diamonds atmıştı bir kerede
Cevap sahibi2 ayYaşı kaç bilmiyorum ama erkekler ergen yaşta normal olmayan umulmadık dusuncelere ve beklentilere kapilabilirler dikkat etmelisin sen ne kadar iyi niyetli diye düşünsen de içinden ne geçiyor asla bilemezsin. Ha tabiki tamamen masumca duygular da olabilir ablası gibi görüyor da olabilir ama mesafeyi korumak her zaman iyidir
Soran2 ay20 yaşına girecek işte çok yakışıklı bir çocuk ama benim için cocuk dediğim gibi oglum ona senin çok güzel sevgilin niye yok diyor birini seviyorum diye sırıtıyor sürekli bende üzmek istemiyorum onu o yüzden yoksa ben oglumdan utanırım önce
Cevap sahibi2 ayEvet tehlikeli yaşlar maalesef platonik ve olmaayacak beklentilerin yaşı sen onu çocuk görsen de onda durum öyle olmayabilir dediğim gibi dikkatli ol. Mesafeni korumaya bak
Soran2 ayBirde şöyle bir şey var çok diksiyonu iyi çok zeki guler yüzlü her kızın aradığı bir erkek ama bilerek yapmiyorum diyor yani soyle düşün oglum babasından cok amcasını seviyor sürekli oglum görünce saçlarını okşuyor öpüyor herkesin içinde sariliyor amcacim diye esimde içip içip agliyor oğlumu öyle görünce gelmesini istemiyor bende bana bile öyle sadilmiyor diyorum
Cevap sahibi2 ayBelki oğlun yaş olarak babasından daha küçük olduğu icin amcasını daha yakın görüyordur ama bunda ne sıkıntı olabilir ki benim oğlum amcasını sevse gocunmaz mutlu olurum amca baba yarısıdır sonuçta
Soran2 ayÖyle esimde kompleks yapıyor kendine diyorum ya o kardeşin senin diyorum oglumdan degil senden kıskanıyorum diye ağlıyor oglumla seni benden alır diye korkuyorum diyor agliyor bende diyorum ben ölene kadar seninleyim o hava alir ancak oğlumda zaten seninle olmamı istiyor sen sadece sıcakkanlı değilsin onun gibi ondan opusemiyor seninle amcası gibi dedim
Cevap sahibi2 ayAğlamak nedir ya erkek adam böyle şeyler için ağlar mı bi nasıl bir mantik
Soran2 ayKıskançlıktan agliyor işte sinir yapıyor gun içinde birikiyor birikiyor bende de hata var kıskandığını bildiği halde çok samimi davranıyorum cocuga ama tamamen cocuk gibi birde şimdi tip falan okuyor ya ailede babasi hep onu övüyor eşimi kimse ovmuyor kiskaniyor esimde halbuki kardesini sırtında tasirmis hep
Cevap sahibi2 ayBence eşin bu konuda bir psikologa görünsün bu gerçekten gerekli gibi bu arada bu saatte burada nasıl takilabiliyorsun eşinin yanında neden degilsin
Soran2 ayBunu soran 3 uncu grzklisin sen herhalde 8 de geliyor esim eve guvenlik
Gizli Üye(18-24)2 aySon güncellemeye patladım ya 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ciddi misin sen
11 Yorumla
Soran2 ayÇok ciddiyim
2 ayYani ablam sen de biraz fazla zorlamışsın denk gelişleri adam ne düşünsün
018 Yorumla
Soran2 ayYa iyide bir şey yapmadım ki ben geç dus al dedim çıkınca da o eşofman giydi eşimin uyudu klimanın altında da eşimin kardesi çok kiskaniyor
- 2 ay
Ablacım eşini biliyorsun, ona göre böyle olaylara girme
- 2 ay
Eşin evdeyken çağırsın gelsin yapsın tamiri, çok mu Acildi yani tamirat
Soran2 ayOglum oyun oyniycam falan dedi esimde ben halledeceğim oglum dedi aramayin kimseyi dedi bende amcanı arayalım dedim o da evinden geldi ona bozuldu esimde bu çocuk niye seni ev halinle görüyor diye kardeşin dedim senin nasıl insansın
- 2 ay
Adam demiş başkasını çağırmayın diye, eşinin dediğine saygı duymalıydın.
Ayrıca ev halinle seni sadece eşin görmeli eğer kapalıysan
Soran2 ayKapalıyım ben ama kardeşinin yanında acıktım tamamen ev halimleydim ona bozuluyor herkesin yanında kapalisin o niye seni görüyor diye bende amcası o oğlunun seninde kardeşin dedim
- 2 ay
Valla ablacım bizde kardeş bile açık halini görmez göremez, helalin değil neticede. Namahrem ayrıca
Soran2 aySemekki alacak kardeşin sen olunce karını
- 2 ay
Seviyeni aşma.
Soran2 aySenin mantığına göre söylüyorum ben namahrem anne baba da o mantığa göre helal de değil o şekil onların yanında da öyle o zaman
- 2 ay
Dinini araştır.
Soran2 ayDinimi ben biliyorum allaha şükür de mantığına göre demekki 1500 yıl öncesinde kalmışsın dul kalanın dogu daki gibi kardesi alıyor esini kabilesiniz herhalde
- 2 ay
Hakkıma girmişsen haram ediyorum, rabbim çıkarsın
- 2 ay
Seninki kabul olsa ne yağacağını biliyoruz
- 2 ay
Niyetin pek niyet gibi gelmedi haberin olsun
Soran2 ayYa işine bak gece gece
- 2 ay
Sen de kayınbiraderine bak gece gece
Soran2 ayAnana bakiyorum
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bana güvenin yok mu deseydın
04 Yorumla
Soran2 aySöylüyorum da oğlanı kiskaniyor benden ne alaka içeride uyuyor üstsüz bir şekilde diyor
Soran2 aySadece tişörtü yoktu eşofman giymişti altına
- Aile & Toplum konusunda 842 cevap paylaştı.
2 ayBi iş dönüyor burada 😃
01 Yorumla
Soran2 ayNe..
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 aysenin bu kadar samimi olmana ne demeli
01 Yorumla
Soran2 ayNe var
- Aile & Toplum konusunda 501 cevap paylaştı.
2 ayBaşbaşa kalmayın ama
026 Yorumla
Soran2 ayNiye
- 2 ay
Eşin iyice aklına fena şeyler getirir kıskançlıktan
Soran2 ayÇok kıskaniyor kendinden yakışıklı diye herhalde
- 2 ay
İşte sen onunla başbaşa kalırsan eşin yanlış anlar bi şeyler yaptılar mı acaba diye düşünür
Soran2 ayBu benim iffetime hakaret ama
- 2 ay
O öyle bakmaz çünkü kıskanç
Soran2 ayEn son yapicam kardeşiyle tam olacak çocuk bir kere doğum günümde alnımdan öptü hediye verdi seni seviyorum dedi diye annesini aradı kızdı
- 2 ay
Alnından bile öpmesi istek uyandırır ama
Soran2 ayAbaza değil ki o ama oğlumu bile kiskaniyor esim sarılıp uyudular diye
- 2 ay
Belli olmaz o işler
Soran2 ayNasıl belli olmaz
- 2 ay
Erkeğin isteği olur bi
Dokununca - 2 ay
Erkeğin isteği olur bi dokununca
Soran2 ayYapcak o zaman
- 2 ay
Ne yapacak s
Soran2 ayDediğin mantığa göre
- 2 ay
Seni yanlız yakaladığında si.. ecek , öyle yapsa ne yaparsın?
Soran2 ayEşim öldürür onu öğrense demem
- 2 ay
Eşinden gizli yapacak ya o evde olmadığında
Soran2 ayBaşka ne yazdın
- 2 ay
Dm ye gel ordan yazayım
- 2 ay
Takip at gel ordan yazayım
Soran2 ayYok sen üslubu iyice kaçırdın
- 2 ay
Peki tamam
- 2 ay
Ölürüm hasretinle yani
Senle aşk yaşıyor
Soran2 ayYasamiyor ki öyle çok seviyorum bu şarkıyı yengecim sende yeğenimle beraber dinler misin dedi
- Aile & Toplum konusunda 928 cevap paylaştı.
2 ayYaşlar kaç kaç
018 Yorumla
Soran2 ay28 19
- 2 ay
Sen 19 ?
Soran2 ayHayır kardesi
- 2 ay
Senin?
Soran2 ay28..
- 2 ay
Sen de kestirmissin gözüne çocuğu
Soran2 ayNereden biliyorsun
- 2 ay
Oldu mu yakınlaşma
Soran2 ayBen istesem olur ama oglumdan utanırım
- 2 ay
Ama bunu hayal ediyosun işte
Soran2 ayHayal adı üstünde
- 2 ay
Çocuğa duş bile aldırmışsın zaten 😂
Soran2 ayÇok terlemisti ondan
- 2 ay
Kızım sen aranıyosun ama çok belli 😂
Soran2 ayHa s... ie
- 2 ay
Küfür mü ettin şimdi iyy
Soran2 ayEttirme
- 2 ay
İstesen o istemese ne olacak
Devamı nerede brazzersta mı.
01 Yorumla
Soran2 ayEvet annen basrolde
Gizli Üye(30-35)2 ayAynı şeyi senin kardeşine yapsa
114 Yorumla
Soran2 ayÜzülürüm
Cevap sahibi2 ayO da üzülür
Soran2 ayFarkındayım zaten ben eşime hastayım sadece eşimin kardesi cocuk sayılır takmıyorum bana olan ilgisini eşime de söylemiyorum kiskaniyor diye
Cevap sahibi2 ayKaç yaşında kardeşi
Soran2 ay20 yasinda çok yakışıklı güleryuzlu bir çocuk ama böyle onu eve falan çağırınca yanlış anladı herhalde kafası karıştı birazcık diğer yengeleri hiç benim davrandığım gibi davranmadı ona çünkü
Cevap sahibi2 ayEşin de kıskanmış demek ki normal yani kocan sonuçta
Soran2 ayKocamı seviyorum zaten niye kıskanıyorsa kendi kardesi
Cevap sahibi2 ayAklından başka şeyler geçiyor demek ki kardeşine güvenmiyor olabilir
Soran2 ayBen ona yesil ışık yakmadigim sürece hiç bir şey yapmaz ama araları bozulsun yeegeniyle kardeşiyle gerek yok ileride bir kıza aşık olur unutur gider beni zaten
Cevap sahibi2 ayEvet her şey senin elinde. Sence sana ilgisi var mı
Cevap sahibi2 ayProfilime gelir misin acaba bir şey soracağım
Soran2 ayVar ama cocuksu ilgiler bu ergenlik
Cevap sahibi2 ayErgenlikten çıkmış ama
Cevap sahibi2 ayProfilime gelsene
Gizli Üye(30-35)2 ayBen öyle bir ömür çekemezdim
01 Yorumla
Soran2 ayOglum var
Gizli Üye(45 üstü)2 aybizde biktik agliyanlardan
01 Yorumla
Soran2 ayYa s.. ie
Gizli Üye(25-29)2 ayev halinle miydin?
024 Yorumla
Soran2 ayEvet
Cevap sahibi2 ayne vardı üzerinde tam olarak ve normalde de açık mısın?
Soran2 ayNormalde kapalıyım
Cevap sahibi2 ayO an üzerinde ne vardı kapalı hatun?
Soran2 ayAtlet
Cevap sahibi2 ayDüz beyaz içlik atlet miii?
Altında peki?
Soran2 ayŞort evet
Cevap sahibi2 ayNormalde dışarıda ne giyersin bir kspalı olarak tarzın nasıl
Soran2 ayİyi iyi
Cevap sahibi2 ayYanlış anlama ama taş olsa çatlar yani normalde kapalı kadın evde o şekilde karşında olacak ve etkilenmeyecek sin öyle mi, peh peh peh çok zor
Soran2 ayOnun cinsellikle ilgili sorun yok ahlak kavramı olan çocuk aynı zamanda var arkadsso
Cevap sahibi2 ayAynen aynen
Soran2 aytamam.
Cevap sahibi2 ayBoy kilo kaç senin
Soran2 aySanane
Cevap sahibi2 aySeksi misin değil misin onu anlamaya çalışıyorum kaba kadın
Soran2 aySeni hiç ilgilendirmez
Cevap sahibi2 ayYa boş yapmayalım gece gece sordun cevapladık işte
Soran2 aySen soruyla alakasız bos yapmaya başladın iyice hadi işine bak cevaoladiysan
Cevap sahibi2 ayTerbiyesizz, senin için yazıyoruz burada. Kocan sonuna kadar haklı bu arada !!!
Soran2 ayHa sg oradan boy kilo soruyor kocan haklı diyor m. al
Cevap sahibi2 ayAğzından çıkan kendimi yansıtıyor zaten d. m. al
Soran2 ayYa sg grzkli
Cevap sahibi2 ayağzından çıkana bak
Gizli Üye(18-24)2 ayOhooo öyle hayat geçer mi ya
013 Yorumla
Soran2 ayKardeşinden kiskaniyor ev halimle gördü beni diye
Cevap sahibi2 ayKardeşinin huyunu biliyordur belki?
Soran2 ayAbisinin karısına da mı yani yanında eşimin beni doğum günümde opmustu alnımdan seni seviyorum diyip hediye vermişti esim annesini aradı cocuk ondan beri eşimin yanında opmuyor beni
Cevap sahibi2 ayKimin ne olduğu bilinmez , dediğim gibi kardeşinin huyunu biliyordur belki ailede yakın bir kuzen vs ile benzer bir şey olmuştur adı çıkmıştır veya mutlaka bi alt yapısı vardır heralde
Soran2 ayHiç bilmiyorum ya beni yanağımdan öptü en son geldiğinde iyi ki varsın seni seviyorum beni bir sen düşünüyorsun dedi sen olduğun için kendimi iyi hissediyorum dedi sonra oğlumu aldi uyudular beraber klimanın altında
Cevap sahibi2 ayBen hiç kıskanmam bu konularda , o zaman benim kafayı yemem lazım
Cevap sahibi2 ayDediğim gibi öyle hayat geçmez ki , ben anlatsam o zaman kafayı yer o kafadaki biri 😏
Soran2 ayKarın kimi kiskanigor
Cevap sahibi2 ayO değil ben kıskanmıyorum o kadar sıkmıyorum insan güvenmeli ! Ben kendi haline bırakıyorum tamamen
Soran2 ayAnladım
Cevap sahibi2 ayTatile dahi kendi gidip geliyor ne diye kısıtlayayım ki
Soran2 ayBen tatile kendim gitmem ki kardesini bile kiskaniyor ben ne yapayım
Cevap sahibi2 ayEşime sana yapılanı yapsam evli kalmazdık , derin bir konu istersen soruyu beğeniyim?
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
2 aykardeşim gibi görüyorum diyen kadından kaçacaksın
01 Yorumla
Soran2 ayÇok terbiyesizsin
- Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı.
2 ayO nasıl bi saçmalık
01 Yorumla
Soran2 ayNe..
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 ayKimseye güvenme
01 Yorumla
Soran2 ayNeden ki birbirimizi gördük zaten hep
2 ayGüzel fantezi
01 Yorumla
Soran2 ayNe fantezisi
Neden kıskandın ki
011 Yorumla
Soran2 ayBen ne alaka
Soran2 ayEvet ben kapalıyım ama kardeşinin yanında açık oluyorum genelde
Soran2 ayOluyordu
Soran2 ayKlimanın altında uyudu oglumla
Soran2 ay19.. yasinda onun ayarlamayacagi kiz yok cinsel arzularına düşkün değil daha yeni bir abukatlik öğrencisi kızı red etti
Soran2 ayKendinle karıştır işte ırz düşmanı
2 ayAbartmış
03 Yorumla
Soran2 ayÇok üzdü
- 2 ay
Bunu düzeltmek zor
Soran2 aymaalesef
2 ayAyrıl o zaman bıktıysan
02 Yorumla
Soran2 ayYa ikile
- 2 ay
🫡🫡
2 ayHaber ver bu tip durumlarda
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayEvliliğin nasıl
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. günaydın şans 4
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne