Kocam çok kıskanç. Bense açık giyinmeyi seven biriyim tayt, crop, şort takılırım. O da sürekli beni kısıtlamaya çalışıyor bense dinlemiyorum. Geçenlerde bana sesini yükseltti çok sinirlendi ne yapacağımı bilmiyorum onu nasıl alıştırabilirim.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
O kim ya? Karışamaz senin giyimine. Sen isteğini giy.
Yaa giyinmek istemiyorsa?
Ya okumayı mi bilmiyorsun? Kız zaten açık giymeyi seviyorum demiş
aynen ben evlenmeden öncede böyleydim gördü ve evlendi şimdi boşuna karışmasın bencede çok haklısın
Çok açık giyiniyorsa aslında pek giyiniyor sayılmaz. Hem kocası sonuçta karışır mı karışır biz Avrupa ya da ABD değiliz. Kaldı ki kadın da erkeğe karışır evlilik bu
Karışırsa en başında evlenmeyecekti kardeş anladın
Siz de yok şunu giymesin yok bunu diyorsunuz maşallah gözler dışarıda
Onu o şekilde kabul etmiş yapacak bir şey yok. Sen böyle devam et giyinmeye
Bacım evlilik bu her çiftler bir birine karışmadan duramaz illa karışma olur eğer olmazsa zaten sevgi aşk yoktur
@sevgiarayanadam giyiniyor sayılmaz? teşhirci değilim hem genç bir kadın olarak şimdi giymicemde ne zaman giycem eşim bile olsa üzerimde otorite kuramaz evlenmeden önce düşünesydi
devam edicem istemiyorsa boşanır ben mutsuz olamam
Siz niye evlenmeden önce düşünmediniz bunu evlilik çocuk oyuncağı değil çok ciddi bir şeydir. İnsanlar evlendiği zaman bağımsız hayatlarını bırakmaları gerekir eger evlenince bekarliktaki gibi aynı hayatı yaşarım deyip yaşayamayan bu yüzden ayrılan dolu insan var. Evlenmeden önce bunları ikiniz de düşünecektiniz.
Eğer zaten açık giyinmiyorum diye mutsuzsan hiç devam etme derim çünkü evliliğin önemini sorumluluğunu hiç anlamamışsın demektir
Sadece tek sorun buysa ve bu yüzden boşanma düşüncen varsa devam etmen hata
@sevgiarayanadam mutusuzum evet? ben kendimi böyle seviyorum böyle mutluyum. O da alışıcak bitti. Evlenmeden önce sesi çıkmıyordu şimdi ne oldu? evlendim diye kendimi kısıtlayamam bekar hayatımda yok ama dış görünüşüm aynı
Evliliğin önemini anlayamamışsın ne diyeyim evlenince hayat bekarliktaki gibi olmaz hiç bir zaman keşke bunu düşünüp evlenseydiniz ama anlık zevk ve ihtiyaçlar için evleniyorsunuz sonra da en ufak bir sorun olunca bosanin sizin için oyuncak zaten bu şeyler. Siz bilirsiniz ne yaparsanız yapın bir şey demiyorum artık
@sevgiarayanadam evliliğimiz iyi gidiyor bu sorun dışında bunu da aşabiliriz ayrıca çocuğum yok boşanmak çokta sorun değil
Medeni bir ülkede olsak haklısın, yine haklısın da onun açısından bakmaya çalışıyorum damacanaya bakıp tahrik olan primatlarin içinde, esinin yaninda yiyecekmis gibi bakislar insanin midesini de bulandirir
olabilirde yaşadığımız semt ya da gezdiğimiz yerler öyle yobaz yerler değil ki hem damacanaya tecavüze katılmıyorum o bir mastürbasyon
Okey
Eş olarak değilde sahibin olarak davranıyor. İşin çok zor.
açıklıktan kasıt gögüs dekoltesi vb. seyler ise bırakta sesini yükseltsin ama işte evlenmeden once de böyleysen gereksiz tabi
tayt kısa şort crop falan da aşırı açık değilim ya teşhir değil yani ayrıca göğüs dekoltesi abartılı sırt dekoltesi vs. sevmem
o zaman abartıyor eşin crop belki fazla geliyodur baya bildigin göbek felan ortada oluyor
crop giyersem altıma bol eşofman giyerim ben ayarlıyorum abartmıyorum
bunları görüyorsa zaten sıkıntı yapmaması gerek bide yakışan yakışanı giymeli zaten sana crop yakışıyorsa cokda kötü görünmüyodur
bana yakışıyor tabiki eşim fazla abartıyor ben asla aşırı abartıcak birisi değilim
eğitmen gerek o zaman sanırım eşin güvenlik kuvvetlerinden
polis kendisi
Tahminlerim doğru cikmis:))
öyle oldu :D
çok kafana takma ya o dışarda bakıyor diye herkesin de sana bakacagını düşünüyor:)
Evlenmeden bunları halletmek gerekiyordu evlendikten sonra böyleyse o haklı önce de böyleyse sen haklısın
Birlikte şık bir restaurantta yemeğe gidin o restauranta uygun giyinmen gerekir ve zaten ikiniz olduğunuz için bişey demez bence böyle alıştırabilirsin
Birilerinin seni düşünüp mast yapma ihtimali onu kızdırıyor
bu hikaye aşırı teşhir olması gerek onun için
Açık giyindigin de tahrik ediyorsun sonuçta onu diyorum benim önümden güzel kalçalı tayt giymiş bayan geçse bakarım.
bilmem saçma yani kimse aklında tutup yapmaz zor bir ihtimal yıl 2021 yani ayrıca ayak fetişi olanlar var napalım full ayakkabılı mı gezelim el fetişi olanlar var napalım eldiven mi takalım
O kadarda degil canım . Erkeklere sor illaki sokakta gördügü kadını düşüp mast yapan vardır. Bu kadınlar genellikle sexy açık giyinen kadınlar
şort giysek sorun şort giymeyip tayt giysek sorun crop giysek sorun dar kot giysek sorun
kapalı giyinsek o da sorun abicim napalım?
ayrıca ben teşhir derecesinde açık değilim
Açık giyin milletin gözü gönlü açılsın. Yanımdan geçersen bakarım 😉
sizin gibiler yüzünden kimse mutlu değil ki zorba aptalın tekisiniz umarım annene kız kardeşine de bakarlar bu ülkeden nefret ettirdiniz şuna bakarım yok buna bakarım yok şunu yaparım bunula övünmeler falan hayırdır?
Tabi canım bizim gibiler yüzünden gözümüze sokup aklımızda olmayanı aklımıza sokan sizin yüzünüzden degil bizim yüzümüzden ahlak ve edepten Bi haber sizin yüzünüzden degil. Giyinene bakarlar ben belki kocanızı anlarsınız diye öyle dedim yoksa banane siz kendinizi çok önemsiyorsunuz
sizin dar kotlarınıza da bakıyoruz ama hödük gibi değil dimi ya da bununla sanal ortamda övünmüyoruz ben kocamı aldatmadım ben onla bunla fingirdeşmedim edep ahlak ne bilirim canım iki tayt giydik diye şort giydik diye namussuz olmadık bu sitedeki soruları oku bakim neler var tabiki herkesin libidosu var ama bazı şeyleri gerine gerine yazıp birde edep ahlak demenize ayar oluyorum
Bakınız ben spor yaparken istemeden görüyorum çok belli içi yani gözümüze gözümüze sokuluyor. Aklımızda yokken aklımıza giriyor sen dar giyinen erkeklere bakıyorsan o zaman sana bakanlara laf söyleme
normal siyah tayt giyiyorum neyin içimi gösterip göstermediğine bakarım ayrıca herkes herkese bakıyor o kesin
Sen nasıl erkeklere bakarsın
konumuz bu mu bir erkek dar giydiğinde istemsizce bakılır net
Bende bunu merak ettim. Bana eşofman giydiğimde çok bakıyorlar ya da dar tşört vücutla alakalımı yoksa herkese mi öyleler
Tayt giyindigin de popon çok belli oluyorsa sıkıntı olabilir kilolumusun
47 kiloyum
Kocanı seviyorsan ona saygı göster. Orta yolu bul sen beline bişey bagla felan
tayt giymeyebilirim belki ama pileli mini etek (şortlu) kısa şort dar kot falan vazgeçemem ayrıca taytın üstüne uzun şeyler giymem
kimsenin bir şey düşündüğü yok ya öyle kayıyor göz olay bu
ayrıca 47 kilo birinde tayt ne kadar abartılı durabilir ki kot pantolon giyen birinde nasılsa öyle duruyor
neyse konuyu kapatalım kim ne istiyorsa giysin sapık her yerde sapık abartmadığımız sürece özgürüz hepimiz eşimde modern bir adam birden böyle olmasının altında başka bir sebep var eminim
ayrıca kotta giysen mini etekte giysen taytta giysen askılıda giysen erkek olup dar giysen yani sapık her yerde sapık sana bile bakan abazalar vardır kaç kere denk geldim dayıların erkeklere baktığına yani dediğim gibi iki bakıcaklar diye çokta kasmaya gerek yok abartmayalım yeter
Yani degişir 47 kiloyum diyorsun ama kalçan büyüktür. Belki de kasmaman gerekiyor. Belki bakılması begenilmek hoşuna gidiyordur olabilir canım .
Evlenmeden önce iyice tanıman gerekirdi. Şimdi ise mecbur birbirinize saygı duymanız gerekir
evlenmeden önce de böyleydim ben bilerek evlendi
Bu saatten sonra birbirinize saygı duymanız gerekir. Duymuyorsan dayanman gerekir ömür boyu
boşanırım ya o kadar sıkmam kendimi bakalım biraz geçimsizlik başladı zaten
Ne zamandır evlisiniz?
2 yıl
Sen kocana sanki hiç karışamıyorsun?
belli bir yere kadar tamam da dış görünüşüne zerre karışmam dövmesi olsun kasları olsun kısa şortları dar tişortları olsun içkisi olsun arkdaşıyla gezmesi olsun karışmıyorum yani
Kank napıyo mesela bi yazsana bana
bağırıyor
Sana bomba bi formülüm var yaz bana
ne ki burdan desen
Pişman olmazdın
Alıştıramassın sen onu artık
Haklı güzel fizigin varsa birde ooo
Ya boşan ya aldat enerji ni sömürme sin
Evlenmeden önce düşünseydin de
evet bence de evlenmeden öncede bu tarzdım ben
Aynen öyle de deki ben evlenmeden önce de böyleydim o zaman bir şey yoktu da şimdi niye böyle oldu sen benimle evlenirken benim bu tarz giyindiğimi biliyordun ve kabul ettin şimdi de katlanıcaksın de
kesinlikle dicem bunu
Fiziğin güzel mi
evet
Nasıl giyiyorsun resim atabilir misin
Evlenmeden bunları aşmanız gerekiyordu şimdi zor
Merhaba bebis, durumun ne oldu anlasabildiniz mi
Önemli olan güven sana birşey sormak istiyorum
Değiştiremezsin
neden alıştırmak peki?
Masallah sana
aşırı açık giyinmiyorum teşhirci değilim
Eşin napıyo