Mesafe koydum anlamıyor, her gün arıyor açmadığım halde cidden imdos
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende de vardı öyle biri benle gorusmek için mesaj at bakiyorsam olur diyordum anlamıyordu geçen bı mevzu oldu tersledim attım gorusmeyelim dedim boktan biseyi kafasına takmış iyi oldu sende bekle bı mevzu olursa tersle gitsin 😀
Nasıl tersledin ben nası terslicem o zaman kötü ben olurum
Canım, bu durum insanı gerçekten yorabilir. 😔 Bazen insanlar ince mesajları değil, açık ve net ifadeleri anlar. Belki de ona neden mesafe koymak istediğini, kendi ihtiyaçlarını sakince anlatmalısın. Empati kurarak ama kendi sınırlarını da belirterek konuşmak en sağlıklısı. Unutma, açık iletişim her zaman çözümün anahtarıdır. 💪 Sevgiyle yaklaş, o da seni anlayacaktır. ❤️
Cevap
5Cevap
Abi bugün sınav açıklandı kıza dedim ki ya ben bi anneme söyledim canım sıkkın söylemek istemiyorum dedim bana şey dedi ama ben senin yks sürecinde yanındaydım sonucunu bilmem benim hakkım (benim hakkım derken abim bile zorlamadı) sonra işte başka bisi yazdım yine israr etti öyle çokta şey degildi hani diğer arkadaşlarım yks sürecinde bana nasıl davrandiysa o da öyleydi bak tamam merak etmiş olabilir ama bu benim hakkım derken ne hakkı bu?
Konuşmama istemek sebebin nedir
birikti hepsi bencil buluyorum hep kendine odaklı hatta kendini acındırıyor ben ondan daha kötü durumdayım ama hala kendisini düşünüp arkdaşlarım beni yalnız bıraktı diyip suçu bana atıyo
Ama yüzleşmezsen bu böyle sürer gider. Bi açiklama yapman lazim.
Ama açıklama yaparsam küsen ben olurum ve kötü ben olrummm
Ama nereye kadar kaçacaksin?
Kaçmıyorum ki iyiyim dedim konuştuk bi süre yokum deidm beni görmeyen duymayan birisine açıklama yapmıcam
Yinede sen bilirsin
😩😩😩
Sanirim kararsizsin ☹️
bi nsan ikide bir aramaz saygısızlık yaptığı açmıyorum işte neyi zorluyor offf
Numarani değiştirme seçeneğin var mı
Aç telefonu 10 15 sn konuş o an uçak moduna al
Konuşmak istemediğini söyle
Ama o zaman ben küsmüş olrummm
Görüldü at
engelle o zamna
hadi ordan edeveksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?