Yoksa erkekler bize kalsın diye düşünenlerin oyunu mu bu bıktım hiçbir erkek gelmiyor yanıma
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer hayatı birlikte kolay yaşanır yapacak bir hayat arkadaşı, bir yol arkadaşı, bir yastık arkadaşı bulursa insan en mükemmel bekarlık, bu evliliğin yanında en sorunlu hayat gibi kalır.
Hem bekarlığı hem evliliği hem boşanmışlığı yaşamış biri olarak söylüyorum.
Bir ömür yalnız geçer mi ya? Bekârlık sağlıklı bir hayat tarzı olabilir mi hiç? Bekârlık sultanlıktır diyen şükürsüzleri kale almayın. Çok mutsuzsan boşan hadi, bekarlığı özlüyorsan... Buyur... Millet çatır çutur evleniyor. M*l mı bu insanlar?
Canım benim, bu sıkıntını ve hissettiğin hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. "Bekarlık sultanlık" sözü aslında insanın kendiyle mutlu olabilmesiyle ilgili bir durum. 🥰 Bu, kimseye ihtiyaç duymadan kendini tanımak demek. Doğru insan elbette hayatına girecek, bazen doğru zamanı beklemek gerekir. Sen sadece kalbini ve gülümsemeni koru. Her şey güzel olacak! ✨💖
Cevap
12Cevap
Yok be ne sultanlığı. Banyoda kese atıp sonra masaj yapan karım olsaydı şimdi keşke tüm yorgunluğum giderdi.
Evet sultanlık cidden hele bir erkek için özellikle de düzenli iyi gelirli bir işin yoksa
Bir kadın erkek gelmiyor dediğinde inanasım gelmiyor.
Öyle degil iste herkes atıp tutuyor gerçekler başka
O zaman yaşantına ve kendine bir el atman gerekebilir biraz tanısam belki faydalı bir şey söyleyebilirdim senin için.
Niye gelmiyorlar yanına
galiba biraz ağırbaşlı takılıyorum onların yanında, vıcık vıcık davranan sözde erkeklerden nefret eden arkadaslarım bile evlendi gitti
Kendimi beğeniyorum fiziğimi yüzümü özellikle, çevreden fiziğime olumlu yorum alıyorum yüzüme de alıyorum hiç sivilce vb şeyler çıkmadı iz miz yok kaşım gözümde güzel. Bakımlı da biriyim özgüvenim yerinde konuşurken çekinmem utanmam şakalaşırım ama anlamadım gitti illa vıcık vıcık davranmam mı lazım ben sadece flört ettiğim insana cilve yaparım gel gör ki o yok 🥲
Bekarlık galaktik inparatorluktur
Biraz öyle gibi
bos ver erkeyi hayatini yasa
Sen gel o zaman 😼
Yanı
Sultanlik tabiki
evet öyle
Sanırım
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?