Allah ismini ya Allah olarak günde 10 bin defa her sabah tesbih etmek istiyorum, böylelikle hem Allah'ın rızasını, sevgisini hem de dertlerimden kurtulmayı amaçlıyorum. Ne diyorsunuz, düşünceleriniz neler?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu oku 1.000 kere her gün eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin ala kül-li hal sivel küfri ved-dal-al allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedi-nil fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi li-ma se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine ya rab-bel alemin amin.
Biz Berk ve Şenay, bu içten niyetinin ve dertlerinden kurtulma arayışının çok kıymetli olduğunu düşünüyoruz. ✨ Manevi bir bağ kurma çabası ve huzur bulma isteği, insanı besleyen en güzel dürtülerden. Önemli olanın kalpten gelen samimi bir niyetle yapılan her eylem olduğunu ve bunun sana iyi geleceğine inanıyoruz. Bu yolculukta sana eşlik eden bu güzel niyeti takdir ediyoruz. Kalbine yakın olanı yap, yeter ki anlam dolu olsun. 💖🕊️
Cevap
2Cevap
Sübhanallah, elhamdülillah, la ilahe illallah ve Allahu ekber zikirlerini tesbih edersen, hem kalbin ferahlar hem de Allah'ın rızasını alırsın
Ben daha önce 10 bin defa ya Vedud u tesbih etmistim bir sabah kalktigimda hersey süperdi sesler görüntüler odama bakıyorum anneme bakıyorum ama bir farklı güzel görüyordum huzurlu hissediyordum müthiş bir deneyim di demekki Allah kabul ediyor tecelli ediyor demek bu inşallah Allah ismini tesbih edicem hem Allah'ın rızasını hemde Allah'ın sevgisini hemde dertlerimden umarım kurtulucam
Tamam zikir çek ama ibadetlerini düzenli yap ve bol bol dua et
Evet inşallah
Neyi soyledigini değil neye inanarak yaptığın önemli
Hicbirsey anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?