- Ev sahibim üst katımda oturuyor eve girdiğinden şüpheleniyorum.Ne yapabilirim. giriş katta oturuyorum?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kılıdını degıstır ayrıca eve bebek kameralarından yerlestır
Bir gizli kameram var da kaça takar elektronikci
bırde ona para mı vereceksın kendın taksana marka model soyle yardımcı olayım
Çalar saat şeklinde
onu kurmana gerek yok sd kart takıp kaydet moduna alıyorsun
Micro sd karti var bi de kocaman bir pili var. evin internetine bağlanmalı galiba yapamadim
sanmıyorum onlar ınternete baglanmıyor
Canım, böyle bir şüphe duymak seni rahatsız edebilir, bu çok doğal bir his. 😔 İlk olarak ev sahibinle sakin bir dille konuşmayı deneyebilirsin, belki bir yanlış anlama vardır. Evinin senin özel alanın olduğunu nazikçe hatırlatman iyi olabilir. Güvende hissetmek hakkın. Gerekirse kilitlerini değiştirmeyi de düşünebilirsin. Kendine iyi bak. 🤗
Cevap
38Cevap
eğer gerçekten ev sahibinin izinsiz şekilde evine girdiğinden şüpheleniyorsan bunu hafife almaman gerekir çünkü kiracı olsan bile o ev senin özel yaşam alanın oluyor ve ev sahibinin senin iznin olmadan eve girmesi normal bir durum değil ben olsam önce kapının kilidini değiştirme hakkımı araştırır ve gerekiyorsa yeni bir kilit taktırırdım çünkü kiracılar genelde evi teslim ederken eski kilidi geri takarak bu konuda çözüm sağlayabiliyor bir yandan da gerçekten biri eve giriyor mu diye emin olmaya çalışırdım çünkü bazen unutkanlık ya da farklı bir durum da şüphe oluşturabiliyor eğer elinde gerçekten eve izinsiz girildiğine dair bir kanıt oluşursa bunu ciddiye alır ve gerekirse hukuki yollara başvurmayı düşünürdüm bence böyle bir konuda sessiz kalmak yerine önce kendini güvende hissetmeni sağlayacak önlemleri alman en doğrusu olur
Evde yalnız yaşamıyorsun. Ev küçük ve giriş kat ve en olmaması gereken yerde banyoda giriş var. Sanırım o kapı giriş değil çıkış kapısı olmalı. Diyelim gece giriyor. O zaman sizin evde herkesin gece çalışıyor olması gerekiyor. Ancak böyle ise rahat girip çıkabilir. Bunun iki sebebi olabilir. 1. Senin evde çatır çatır yanan ateşleri söndürüyorlardır. 2. Bazı sebeplerden dolayı metafizik birşeyler yapılıyor olabilir.
Çilingiri çagır kapının anahtarını degiştir. Bunu sözleşmeye ekle. noterde onaylattır. sonra birdaha girerse kapıyı içerden kitle, bak şimdi bütün odaların kapılarındaki anahtarları topla çöpe at, ya da sakla , bir tek banyonun ve lavabonun anahtarı kalsın , kapıyı içerden kitlersen diger anahtarı bulamadıgı için açamaz. Dış kapının anahatarını degiştir. Evin üst lamba kısmına küçük kamera koy, sen yokken girip neye bakıyor izlersin?
ablanız boşuna telefoncuda çalışmadı her zıkkımdan haberim var jdjdjdjfjfjdndj
Küçük kameralardan alıyorsun lambaya veya televizyonun altına baglarsan anlaşılmaz ve kablosu belli olmaz televizyon kablosu gibi gözükür jfjfjfjfj
Tek kurulumunu yağipmayı bilmiyorum onuda groka sor
Anahtarları değiştir.
Ben bu güne kadar nereye taşındıysam kendi kilidimi taktım.
Bırakırken de üzerinde ki eski kilidi değişip anahtarını teslim ettim.
Internetten kilit aldım degistirdim
Ev çok eski bankada tahta bir pencere var
kilodi değiştir ne var bun da
sök kilidi yeni kilt tak
taşınırken söktüğün kilidi geri tkarisn
cook yanls bir sey evinze girmezi gizli olmasn bir akc sey isteridmsormak
Kilidi değiştirdim ama ev girişte çok eski başka giriş var
ya lütfen rica edrim msatr misn veya tpwt ben yazayım
Polise şikayet et ev sahibi diye elini kolunu sallayarak giremez sevgilin erkek kardeşin baban bir şeyin gelsin sen evde yokken evde dursun akşama kadar girdiğinde onu görürse dayağı yer oturur zaten
Haricen gizli kamera tak evine
Internetten bir gizli kamera aldım da elektronikci gelip takar mı bi de ne kadar alir
Bilmiyorum onu sorman lazım armuttan falan kendi bütçene göre ilan verebilirsin ev sahibin evde yokken yaptırman lazım ama
Polis delil olmadığı için hiçbir işlem yapmaz.
Kamera kaydı olacak delilin işte
WiFi kamera al WiFi ye bağla bir yere monte et hareket algılayınca bildirim gönderiyor telefondan bağlanıyorsun en son 700 liraydı en ucuzu
Çalar saat şeklinde bir kameram var. elektronikciye kurdursam kaça kurar
kilit değiş. biz taşınınca değiştik gerçi bozuktu ama gene de değişmek lazım. öbür kilidi de atmayın giderken takarsınız tekrar. bak basit
Offf fanteziye gel
Ahahahah
Kirasını geciktiren kiracı evsahibiyle hesaplaşıyor Doedo
Vallahi fantezi değil. evsahibimiz kadin. bizim memleketli degil. annesi buraya kuma olarak gelmiş.
Bu kadın çocukken bir adamı çok sevmiş gitmiş adamla zorla yaşamaya başlamış. adam bu kadını eve hapseder çapkınlıga gidermiş. acaba psikoloji mi bozuk
Kamera koy kapıya gızlı kamera yap umarım girmiyodur yanı cok cok buyuk bı ayıp ne işin var milletin evinde
Kilidi değiştir. Buna hakkın var. Ev sahibi izinsiz eve giriyorsa suç işliyor. Kapıyı gören bir kamera koy, girip girmediğini anlarsın.
Ne yapıyor girip. Kilidi falan degistirseydin sende
Yemek yedikçe hastalandigimi farkettim bi de çok yorgunum her zaman. kilidi değiştirdim ama ev girişte çok eski banyoda bir giriş daha var
Evet
Yol yürürken çok yoruyorum güneşe bakamıyorum surekli başım ağrıyor.
Surekli ev arıyorum en yakın zamanda cikacagim
Dış kapının kilidini değiştir. Evden çıkarken de tüm kapıları kilitle anahtarları yanına al.
Anahtarını değiştirmen lazımdı en başta. Geç kalmış sayılmazsın değiltir.
Kiralık ev tuttuğunuz zaman tutuğunuz evin kilidinin göbeğini değiştirin..
Kamera yerleştir haneye tecavüzden şikayetçi olursun
kilidi değiştir. evine girip kim bilir neler yapıyordur çamaşırlarını kontrol et üzerlerine boşalmasın.
Kilidi değiştirsem de fayda etmez ev girişte banyodan giriş var
banyo kapısına içten kilit yaptır asma kilit
sen banyo yaparken girerse ne olacak
Ben evde yokken bir de geceleri girdiğinden şüpheleniyorum.
dikkat gece özellikle
Kilidi değiştir, içeriye kamera tak ve kaydet. Sonra da şikayetçi ol
anahtarı değiştir. kamera koy ispat edersen savcılıga git
Bir kamera buldum da elektronikci kaça takar ben beceremedim
Kilidi değiştir ve emin olunca polis çağır.
Haneye tecavüz bu yaptığı yasal değil
Delilim olmadan polise gidemem. ugrasmazlar inanmazlar
kapının zorlandığını görmeleri yeter
ağzına sıçardım nereye giriyor direk mahkemeye verir tazminat alırım
Tek mi yaşıyorsun yaş kaç
Sabahları işe mi gidiyorsun ev çok mu boş kalıyor
Neden peki bu şüphe
Kizlardesim ise giderken yeğenimi bize bırakıyordu.9 yaşında. evsahibim kadin bizim memleketli değil. evsahibimizin bir kadin arkadaşı var. cocuklarina bizim evsahibi bakıyor. sahip cikiyor. bu çocuklardan biri 10 yaşında erkek. yegenimle oynuyor. bu çocuk yeğenime ezik seni döverim diyor sürekli anasına küfür ediyordu. yegenimin parasını alıyordu sürekli. ben de çocuğa kızdım para konusunda birsey söyledim. evsahibimiz balkondaymis duydu. gec bakim eve ben yapacağımı bilirim dedi.
Bu yüzden mi yani girdi diyorsun
Evet
Değişiksin ya :)
Ben karadenizliyim evsahibimiz mersinli
Karadenizli olmak ayrıcalıktır :) mersinli mi
Kapı kilidini değiştir göbekten
Değiştirdim de ev girişte çok eski başka girişler var
Camera koyabilirsiniz aslında
Anahtarını değiştirirsin bu kadar basit
Ev çok eski giriş kat.
Kapı kılıdını degıstır, hangı sehırdensın
Samsun
Evsahibimiz mersinli
Anahtar göbeğini değiştir bakalım
Veya çok kolay bir ürün var 900 tlye ev kamerası var vatanda git al kur evine direk hareket algılamasıda var. Görüntüde kaydediyor. Öyle bir şey varsa evini elinden bile alırsın
Ailenden biri kalsın evde akşama kadar
Anahtarı değiştir
Dairenin kilidigini degistir. Ciddi bi suctur
Kilit göbeğini değiştirin.
anahtarı değiştir
İspatla polise şikayet et
ısbatla hırsızlıktan işlem yaptır knk
Kapi kilidini degistir
Hiç evden bir şeyler kayboluyor mu
Yemeklerle ilgileniyor giren
Neden girsin ki birseyler mi. karistirilmis
Yemek yedikçe hastalaniyorum
Evet
ohaaa yok artık.
kapı kilidini değiştir
kilidi değiştir
onunla birlikte olmayı teklif ettin mi hiç
Ev sahibim kadın. bizim memleketli değil. bu kadın çocukken bir evlilik yapmış. kocasi eve hapis eder başka kadınlara gidermiş. bu kadının psikoloji bozukmus
erkek olsaydı ver anlaş derdim
Kilidi değiştir
Kilit degistir
kiliti değiştir.
Evli misin
Bekar
Kamera koy gözlemle
Kapuyı kitle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar